2010 Ekim Anneleri kaç kiloyduk ; şimdi kaç kiloyuz ?

Bu sabah tartıldım ve 82 kg olmuşummm :tomato:

37+2 de toplamda 9.5 kg aldım yani ama acayip hızlı gidiyorum.Başta boşuna sevinmişim 6 ay kg almadım diye :roflol: fazlasıyla dolduruyorum yerini sanırım 15 bulur ben doğurana kadar :jeyyar:

36-2 günlük hamileyim 14 kilo almisim offffff yaaa 15 le doguma giderim diyordum son 2 ayda cok acikiyorum tokluk hissim ölmüs sanki

sımdı 76 kg yum bugun dr gıttık 37+0 totalde n14 kg aldım hedefım 14 kg du 8 gun sonrada dogum

boşverin kiloları kızlar sağlıkla doğurun önemli olan o... kilolar bi şekilde verilir.... hepinizi çok kıskanıyorum şu anda.... sizlerin yerinde olup o taze bebek kokusunu içime çekmeyi nasıl da isterdim göğsüme yatıra yatıra....

kızlar bu kilo olayını bencede çok takmayın...ben de 20 kilo almıştım ama hepsini verdim şükür...
öncelikle meleklerinizi düşünün,onların yararına olacak şeyleri tüketin gereksz fazla gıdalardan kaçının...
ben çok meyva tükettiğimden almıştım o kloları ama maşallah bebişim çok güzel doğdu...3800 dü kilosu...kilodan da önemlisi sağlıklı olmaları...
son aylarınızın cidden sefasını sürün sürebildiğiniz kadar:ecrin_bebek:

66.5 kilo ile başladım şuan 86 kiloyum son Aydayım ama fazla kilo almdım ilk aylar çok aldım ve şişlerim geçmiyo

en çok ben aldım daha 34deyim ama 18 kio aldım :) aman battı fish yan going nasılsa önüne geçemiyom herzaman açım ve bişeyler yemek zorundayım yoksa mideme krampplar giriyo ne edeyim kızım oburrrr ben yapmadım çocuk yapıyooooooo

şu anda da açım bak oysa yarrım saat önce 3 şeftali 1 elmayı indirdik cumburlop genede açımmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…