2010 Ekim Anneleri kaç kiloyduk ; şimdi kaç kiloyuz ?

canım banada filmlerdeki sahte hamileler gibisin diyorlar. Bir top car karnında gibi duruyor diolar. Kollarım zayıf hala ondan millet görmüo bacakları. birde boyum 1.73 bende 63 le kaldım suan 76 belli olmuyor ama ctlaklarım artacak diye korkuom. 80 le doguma girsem kar bana valla bu gidişlee

boylarımız aynı canım aynı kıloda hamıle kalmısız :) aynı durum bende de var suan 74kıloyum ama senden 2 hafta da kucugum :) aynı sayılırız

kızlar maşallah hepinize.. maksimum 15 kilo hedefliyorum ve bakalım başarabilecek miyim? bayadır tartılmadım ve cuma günü belli olacak ne aldım ne oldum

34+3 de 79.800 kg olmuşum 1 haftada 2 kg ya yakın almışım bilmiyorumkismile annemlerde çok abur cubura yüklenmiştim sanırım ondan oldu :)) ama toplamda 7.400 kg almışım...

67 le kaldım 68 kıloyummm en a alan benım herall ama 4 kılo kaybım oldu tabı anca onları toparladımm

34 haftalık hamileyim 63 kiloyla hamile kaldım şuan 67 kiloyum ama hamileliğimin başlarında 7 kilo vermiştim .

57 ile hamile kalmıştım 34 + 4 haftamda 68 kilo çıktım. 11 kilo almışım. 70 i göreceğim bu gidişle

10 kilo aldım 33+0 dr çoook kızdı..38+ ya kadar 3 kiloyu geçmeyeceksin dedi..çok gerginim:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…