canım sanırım daha erken belkı bırdahakı kontorulunde yada daha sonra söyleyebılır bu arada ıkılı testınde temzı çıkmıs çok sevındım cınsıyetle ılıglı bısı dedımı canım
kiloyla ilgili yorumu sanırım bu seferki kontrolde söyler canım ama emin değilim.
Merhaba çalışan anneler . Genelde hamişler hep ev hanımı , ben de çalışıyorum ve gerçekten zor oluyor hele bugün midem hafif bulanıyor ve acayip derecede uykum var sabah kalkmak ayrı işkence.Ama ilerleyen aylarda da zor geliyor işe gitmek sabah özellikle kalkmak daha da zorlaşıyor. Allah yardımcımız olsun. İstediğimiz zaman şöyle uzanıp başımızı koyacak bir yastığımız bile yok.
dogru bulantılar da kılo almanı engellemıstır. bak bıde sıkayet edıyodunkaydirigubbakcemile3 inş dedıgın gıbı olur kılo almazsın. ben pek takılmıyorum ama dun farkettım 2 kılo almama ragmen popo buyumus:) e popo buyudu gobek buyudu gogusler dolgunlastı 2 kılo normal:)
ya ben boyle kılolu bı tosun dogurmak ıstıyorum. dogumu zor olur ama sonrası kolay olur dıye. o yuzden gıdısatını merak edıyorum:)
boyu aklıma geldi onu sordum doktora,5 cm,dedi,kilosunu hiiiç sormadık,sorsak bişeyler söyler belki..
canım sen zaten inceciksin.yakışmıştır sana.benimde göbeğim öne doğru çıktı az kilo almama rağmen.
boyu aklıma geldi onu sordum doktora,5 cm,dedi,kilosunu hiiiç sormadık,sorsak bişeyler söyler belki..
:roflol:tosun ha.süpersin valla.tombiş tombiş.sen oğlan istiyon belliiiiii
ya ben boyle kılolu bı tosun dogurmak ıstıyorum. dogumu zor olur ama sonrası kolay olur dıye. o yuzden gıdısatını merak edıyorum:)
nıye kı vok mu aldın. ben hemen hemen 2 kılo aldım
evet yaa basından sonuna 5.5 kilo almısım yawwwwwwwwwwwwww..allahtan boy uzunda kurtarıom kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
degişmese kızım olacka cnm allah nasip ederse...cinsiyetini mi öğrendin,neymiş??biz de erkektir diye hayal ediyoduk,doktor kız dedi,1 ay sonra kesin bişey söyliycem dedi..
iyiyiz canım çok şükür.1 hafta önce drda herşey yolundaydı.sanırım bebiş yine iidir.bende yağlı yemediğim sürece mide bulantılarım hafif oluyo.az ve yağsız yemem şart sen nasılsın.kız fikrine alıştın mı?
canım benımkı söledı kilosu 99 gr.boyu 12 cm
canım benımkı söledı kilosu 99 gr.boyu 12 cm
kızlar size rüyamı anlatayım.evvelsi gün gördüm.mavi ama nasıl bir mavi lacivert resmen bir kazak gb gömlek gb bişi giymiştim üstüme.rengi öylesine güzeldi ki.diyorum ki ne güzel yakıştı bu bana.aslında çok basit ama kalktığımda çok etkilenmiştim.mavi ne demek rüyada .bilen var mı?
kızlar benim göbişim çok ttali oldu yuvarlak top koymuşum gibi 4 ayımızdayız 5 ay kaldı hayırlısıyla tamamlamamızı nasip etsin allahım...
vay beee,aramızda 1 hafta var,ama boy farkı çoook fazlaaa..bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?