2010 Ekim Anneleri

sagol canım. evet ya testım ıyı cıktı. cınsıyet hakkında bısey demedı. annem ıstanbulda bı doktora goturcek benı belkı o bı yorum yapar.

kaç haftalık hamilesin canım sen? ben 14+5 oldum.baharın gelmesiyle biraz daha kendimi iyi hisseder oldum .kapalı havalar daha çok boğuyor beni.en azından açık havalarda işe gidip gelirken güneş ışınlarının yüzüme değmesi iyi geliyor.gerçi ben istanbulda yaşıyorum burda ne kadar hava alınırsa artık :)[/QUOTE]

Bugün tam 13 hafta doldu ama hala devamlı yatmak uyumak istiyorum . Herhalde 4. aya doğru geçer diye ümit ediyorum.

canım sen zaten inceciksin.yakışmıştır sana.benimde göbeğim öne doğru çıktı az kilo almama rağmen.

boyu aklıma geldi onu sordum doktora,5 cm,dedi,kilosunu hiiiç sormadık,sorsak bişeyler söyler belki..

boyunu soyluyo evet ama gramını soylemıyo:):)

canım sen zaten inceciksin.yakışmıştır sana.benimde göbeğim öne doğru çıktı az kilo almama rağmen.

henuz kotu durmuyo bende ama ılerde nolur bılmıyorum:) gobek cıkması normal canım ya baya buyuduler artık.

boyu aklıma geldi onu sordum doktora,5 cm,dedi,kilosunu hiiiç sormadık,sorsak bişeyler söyler belki..

zaten söylerler canım merak etme.bi terslik olsa hemen söylüyolar.saklamalar falan eskidenmiş.şimdi çok realist drlar.türk filmi gb değilkaydirigubbakcemile3.herşey yolundadır.

:roflol:tosun ha.süpersin valla.tombiş tombiş.sen oğlan istiyon belliiiiii

aslında kız ıstıyoruz. ozellıkle de esım ama erkek hısseıyorum. sanırım o etkılıyo benı. kızım oldugunu soylerse doktor cok sasırıcam ve esımı arıycam hemen cok sevınır ya:)

cinsiyetini mi öğrendin,neymiş??biz de erkektir diye hayal ediyoduk,doktor kız dedi,1 ay sonra kesin bişey söyliycem dedi..
degişmese kızım olacka cnm allah nasip ederse...

aliştim cnm benim alişamadımğim tekrra degişme olayı inş degişmez tekraradan...

kızlar size rüyamı anlatayım.evvelsi gün gördüm.mavi ama nasıl bir mavi lacivert resmen bir kazak gb gömlek gb bişi giymiştim üstüme.rengi öylesine güzeldi ki.diyorum ki ne güzel yakıştı bu bana.aslında çok basit ama kalktığımda çok etkilenmiştim.mavi ne demek rüyada .bilen var mı?

kızlar benim göbişim çok tatli oldu yuvarlak top koymuşum gibi 4. ayımızdayız 5 ay kaldı hayırlısıyla tamamlamamızı nasip etsin allahım...

mavı erkek mı ne:):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…