2010 Ekim Anneleri

günaydın kıslar...doktordan geldik azönce
herşey gayet normal..kalp atışlarınıda gördük..:)aman maşalalh diyeyim

Canım karıştırdın sanırım :)) benim kanamam yok çok şükür grip oldum çok fena sadece delikafadulden

günaydın arkadaşlar umarım herkes iidir kalp atışı duyanların sevinçlerini paylaşıyorum inşallah bizlerde duyarız sıkıntısız geçer gider zaman.

kızlar degerıme gore sızce kac haftalık hamıeyım ben sımdı gecen hafta yaptırdım bhcg testını 15000 cıktı
ayy kiz masallah bak nasip yine ikizmiz ayni anda kaldim hamile:)
ne kadar ugrasmistin.sükür melegin seninle canim.

Ya kizlar benim kanamam durmustu sabah tuvalete gittim yine geldi cok korkuyorum,bide agzimin ici yara olmus su icerken falan cok aciyo normalmi
canim hic bekleme doktoruna git.

birde her gece kabus görüyorum. korkuyorum geceleri anlayacağınız. mutlaka yatarken dua okuyorum ama..
ya kabuslar bende de oldu niye ki acep korkudan yataga giremez oldum

günaydın cici annelerim benimmm a.s.
sanada günaydin canim

canim ben hamile kalmadan öncede kullandim
doktor konturol gününe kadar cok önemli devam et birakma dedi.sabaha aksam kullaniyorum folik asiti

kızlar nasılsınz bakalım ben bugun dra gıttım 7 haftalık olmus mınıgım kalp atıslarını bıle gorduk allahım nazar degmesın ınsss
masallah canim benim.rabbim tamamina erdirsin insallah

günaydın kıslar...doktordan geldik azönce
herşey gayet normal..kalp atışlarınıda gördük..:)aman maşalalh diyeyim
sanada masallah darisi bize insallah

Evet canım mecburuz folik asit vitamin ilacı.Ve bebeğin omurlik gelişimi için önemli sakın ihmal etmeyin..

Süt yoğurt ayran kalsiyum için gerekli zaten ikisi farklı şeyler yani..

Maybenow doktorla iletişimde ol lütfen zaten zor kazandın rsike atmayalım progesteron fitilmi iğnemi kullanıyorsun doktor dozunu arttırabilir...benim de ilk gebeliğimde 7.haftada sular seller gibi kanama olmuştu ama bebeğe bişi olmamıştı uzan ve dinlen muhakkak doktorlada görüş.hayırlı haberlerini beklioruz.

ben progestan yumusak kapsul kullanıyorum agız yoluyla. boyle kullanan var mı?

folik asiti banada hamile kalmadan önceki ay vermişti doktor devam et dedi günde 3 kere folic plus kullanıyorum ben ama yinede doktora danışmakta fayda var

aradim doktoru kanama devam ederse bide agrin olursa ara bidaha dedi progestani zaten gunde 3 kez 300 luk kullaniyorum daha ne kadar arttiricak bilmiyorum yattim dinleniyorum,kan degerlerim yuksekti doktor ikiz veya ucuz olabilir demisti acaba birisimi gidiyor bebeklerimin

allah korusun canım ya. yat dınlen kalkma sen hıc.

az önce kaza atlattım popo üstü yere yapışmaktan son anda bi elimle yere bi elimle duvara tutanarak kurtuldum ani yaptığım için kasığım çok fena kasıldı yerde biraz dinlendim şuan biraz iyiyim ama yürümekte zorluk çekiyorum offf

geçmiş olsun ya aksiliğe bak. yat dinlen sen.

folik asiti banada hamile kalmadan önceki ay vermişti doktor devam et dedi günde 3 kere folic plus kullanıyorum ben ama yinede doktora danışmakta fayda var

Bana da hamilelikten önce vermişti doktorum hamile kaldıktan sonrada 3 ay devam dedi günde 3 tane verdi..Sizlerde ihmal etmeyin arkadaşlar..

mrb arkadaşlar
bende cuma gittim dr.a ama ultrasonda görünmedi bebişim
dr.muhtemelen küçük olduğu için görünmemiştir dedi
bakalım ne zaman görebileceğim meleğimi :asigim:
SAT 29 ARALIK ama saklanıyor benden kaydirigubbakcemile3

geçmiş olsun arkadaşım Allahtan popo üstü düşü vermişsin..
şeker-leblebi en kısa zamanda görürsün inşallah.. keseyi gördün ama dimi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…