günaydın kıslar...doktordan geldik azönce
herşey gayet normal..kalp atışlarınıda gördük..:)aman maşalalh diyeyim
günaydın kızlar,
nevyas geçmiş olsun canım.. git bir doktora hemen. sen birde zaten sürekli dinlenmedesin.. kafanıda fazla takma.. benim arkadaşım 5 ay çekti o kanamaları. ama şimdi kucağında tosuncuğu var:))
river hayatım bende de ne nide bulantısı ne baş dönmesi. sadece bol istah ve sağ sol olarak kasık batması:))
midemin bulanmaması beni rahatsız ediyor aslında.. mide bulantısı bir otokontrol yöntemi aslında. bende olmayınca otokontrol olmuyor(
günaydın kıslar...doktordan geldik azönce
ayy kiz masallah bak nasip yine ikizmiz ayni anda kaldim hamile:)kızlar degerıme gore sızce kac haftalık hamıeyım ben sımdı gecen hafta yaptırdım bhcg testını 15000 cıktı
canim hic bekleme doktoruna git.Ya kizlar benim kanamam durmustu sabah tuvalete gittim yine geldi cok korkuyorum,bide agzimin ici yara olmus su icerken falan cok aciyo normalmi
ya kabuslar bende de oldu niye ki acep korkudan yataga giremez oldumbirde her gece kabus görüyorum. korkuyorum geceleri anlayacağınız. mutlaka yatarken dua okuyorum ama..
sanada günaydin canimgünaydın cici annelerim benimmm a.s.
canim ben hamile kalmadan öncede kullandimkızlar ya bu folik asiti içmeye mecburmuyuz süt iç yoğurt ye ayran falan iç daha sağlıklı dediler bana zaten bitane doktor o hamile olana kadar içilir hamile kaldıktan sora içmenin bi manası yok demiş
daha doktora gitmedim görünmez diye haftaya gidicem biraz daha büyüsün die
masallah canim benim.rabbim tamamina erdirsin insallahkızlar nasılsınz bakalım ben bugun dra gıttım 7 haftalık olmus mınıgım kalp atıslarını bıle gorduk allahım nazar degmesın ınsss
sanada masallah darisi bize insallahgünaydın kıslar...doktordan geldik azönce
kızlar ya bu folik asiti içmeye mecburmuyuz süt iç yoğurt ye ayran falan iç daha sağlıklı dediler bana zaten bitane doktor o hamile olana kadar içilir hamile kaldıktan sora içmenin bi manası yok demiş
daha doktora gitmedim görünmez diye haftaya gidicem biraz daha büyüsün die
Maybenow doktorla iletişimde ol lütfen zaten zor kazandın rsike atmayalım progesteron fitilmi iğnemi kullanıyorsun doktor dozunu arttırabilir...benim de ilk gebeliğimde 7.haftada sular seller gibi kanama olmuştu ama bebeğe bişi olmamıştı uzan ve dinlen muhakkak doktorlada görüş.hayırlı haberlerini beklioruz.
aradim doktoru kanama devam ederse bide agrin olursa ara bidaha dedi progestani zaten gunde 3 kez 300 luk kullaniyorum daha ne kadar arttiricak bilmiyorum yattim dinleniyorum,kan degerlerim yuksekti doktor ikiz veya ucuz olabilir demisti acaba birisimi gidiyor bebeklerimin
az önce kaza atlattım popo üstü yere yapışmaktan son anda bi elimle yere bi elimle duvara tutanarak kurtuldum ani yaptığım için kasığım çok fena kasıldı yerde biraz dinlendim şuan biraz iyiyim ama yürümekte zorluk çekiyorum offf
ben progestan yumusak kapsul kullanıyorum agız yoluyla. boyle kullanan var mı?
folik asiti banada hamile kalmadan önceki ay vermişti doktor devam et dedi günde 3 kere folic plus kullanıyorum ben ama yinede doktora danışmakta fayda var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?