doktorlar bulantıyı ıyıye yoruyo ya ondan dedım. ama herkesın hamılelıgı bır degıl tabı.
canını sıkma tatlım.mutlaka ii bebişin .bulanmasada iii.allah koruyor bebeklerimizi
ya çi takvimine göre benim hangisi anlamadım yaş 29 olmadı daha ocak son adetim şimdi erkek mi kız mı çözemedim 28 yaş ocaga mı bakcam 29 yaş ocak a mı
tahmın edebılıyorum. belkı bende gec baslar ama bılmıourm kı. inş bı sorun yokturda.
benim ablamdada bulantı olmadı hiç ama bebişi çok sağlıklı maşallah
kızlar benim adet tarihim yaklaştıkça yine adet olcakmışım gb belirti gösteriyorum.benim gb olan var mı?
o zaman benimde oglum olcak.. nisanda 29 olcam:)
kızlar benim adet tarihim yaklaştıkça yine adet olcakmışım gb belirti gösteriyorum.benim gb olan var mı?
kizlar gec dpllenme nasil oluyor ya ben anlamadim bu konuyu netten bakiyorum tam bir sey anlamadim.doktoara sorcam.simdi zaten yumurtayla sperm bulusunca döllenmeye baslamiyor mu??
blusuyor öyle kaliyor aradan zaman gecince mi dölleniyor bunami deniyor gec döllenme diye biri beni aydinlatsin:)))
merhabalar kızlar
bugün doktora gittim
ve bebişim pıtpıtlarını gördüm
rabbim herkese nasip etsin inşallah
benimde bebeğinde sağlığı gayet iyiymiş
iyi geceler hepinize
ayy hadi gozunaydın darısı bızım basımıza ınsallahh:Saruboceq:
ya kıslar nende lısteye eklenmek
istıyorum bende ekım annesıyımmm ıkıncı cocugum olacak son sat 16 ocak sabah yazdım ama ılgılenen kısı halen eklememıs benıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?