2010 Ekim Anneleri

ya çi takvimine göre benim hangisi anlamadım yaş 29 olmadı daha ocak son adetim şimdi erkek mi kız mı çözemedim 28 yaş ocaga mı bakcam 29 yaş ocak a mı

benım de çın takvımınde kız çıkıyo bakalım dogru olacakmıı...şimdilik ıyı akşamlar kızlarr görüşürüz yıneee byyyy:icecream:

kızlar benim adet tarihim yaklaştıkça yine adet olcakmışım gb belirti gösteriyorum.benim gb olan var mı?

kızlar benim adet tarihim yaklaştıkça yine adet olcakmışım gb belirti gösteriyorum.benim gb olan var mı?

ewet canım oluyoo hemde nasıl!!! ben bide çok ağrılı geçiriorum nerdeyse aynısı oldu yaniii normal doğum yaparsan geçer diolar inşallah öle olur çok çektirdi o ağrılar bana

duducum ben adet belirtisi normalde yaşamazdım o yüzden şimdilik bişey yok zaten ne bulantı ne aşerme ne gögüs agrısı yok bendede bakalım nolcak hayırlısı
balum hayırlısı ile canım inş kucaklamak nasip olsun inşş yarını bekliyom bakalım heyecanla:)

merhabalar kızlar
bugün doktora gittim
ve bebişim pıtpıtlarını gördüm
rabbim herkese nasip etsin inşallah
benimde bebeğinde sağlığı gayet iyiymiş
iyi geceler hepinize

sen benı guldurdun ALLAH da senı guldursun emııkaydirigubbakcemile3
canım bak soyle acıklayım normalde 28gunluk sıklusu olan bır kadın 14uncu gun yumurtlaması gerek ya kadının 14uncu gun yumurtlamayıp 18ıncı 19uncu vs gunlerde yanı gec yumurtlaması durumunda meydana gelen dollenmeye gec dollenme denılıyor.. o zaman da hamıle kalınınca hesaplar karısıyor doktorlar sıklusun ortasında hamıle kaldıgını varsayıp hesaplıyorlar gebelık haftanı... halbukı gec yumurtladıgın ve gec sperm yumurta karsılasması oldugu ıcın adına gec dollenme denılıyor benımkı de oyle oldu... benım sıklusum 27gun. 13uncu gun yanı tam ortasında yumurtlamam gerekırken ben 18ıncı gun yumurtladım ve gebelıgım 5 gun gerıden gelıyor anladınopuyorumnanaktan

merhabalar kızlar
bugün doktora gittim
ve bebişim pıtpıtlarını gördüm
rabbim herkese nasip etsin inşallah
benimde bebeğinde sağlığı gayet iyiymiş
iyi geceler hepinize

ayy hadi gozunaydın darısı bızım basımıza ınsallahh:Saruboceq:

ya kıslar nende lısteye eklenmek
istıyorum bende ekım annesıyımmm ıkıncı cocugum olacak son sat 16 ocak sabah yazdım ama ılgılenen kısı halen eklememıs benıı

ya kıslar nende lısteye eklenmek
istıyorum bende ekım annesıyımmm ıkıncı cocugum olacak son sat 16 ocak sabah yazdım ama ılgılenen kısı halen eklememıs benıı

hayırlı ugurlu olsun canım ınsallah lıste guncellenecek uygun vakıtte ınsallah opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…