2010 Ekim Anneleri

kızlar bişi sorcem. göğüslerinde şişmenin dışında değişiklik olan varmı benim uçlarda sivilce gibi bişiler çıktı

gorumcem aradı yarın bebısını bana bırakıcak onunla oynarım bıraz vakıt gecer:) Allahtan sızlerde varsınız:)

ne güzel valla bulantıda yok bişi yok :)))) benim resmen bütün hayatımı etkiledi hamile olduğumu unutmak söz konusu bile olamaz( yemekte yiyemiyorummm patates haşladım kendime anca onu yedim bugünn

hadı ya. ben hersey yıyorum. normal hayatımdan farklı olarak gezmıyorum fazla o da zaten dıkkat etmek acısında:)

kızlar bişi sorcem. göğüslerinde şişmenin dışında değişiklik olan varmı benim uçlarda sivilce gibi bişiler çıktı

bugun okumustum bı yerde. goguslerde ve yuzde sıvılce cıkıyorsa kızınız olabılrı yazıyodu:):):) hanı bazı batıl ınanclar var ya sanırım bu da oyle bısey.

bugun okumustum bı yerde. goguslerde ve yuzde sıvılce cıkıyorsa kızınız olabılrı yazıyodu:):):) hanı bazı batıl ınanclar var ya sanırım bu da oyle bısey.

aslında yüzümde sivilceyi anımsatan daha çok kırmızı lekeler şeklinde bişiler var kızım mı olcakkkkkaydirigubbakcemile2

aslında yüzümde sivilceyi anımsatan daha çok kırmızı lekeler şeklinde bişiler var kızım mı olcakkkkkaydirigubbakcemile2

bılmem. bugun cın takvımıne tekrar bakım dedım. altta cınsıyet belırleyıcı bıseyler yazıyodu. orda okudum. hanı karnı one dogruysa erkek, anne cırkınleıyosa kız,... bunun gıbı seyler yazıyordu bırsuru.

anaaa benimde tam burnumun ortasında çıktı sivilce yanagımda bide desene benimkide kız olcek

:) çin takvimide kız dio balum

:) çin takvimide kız dio balum

bulantısı cok olanlarında kız olurmus oyle dıyo:):):) bunlara ınanmayalım tabı ama. benım cın takvımınde erkek. ıcıme de erkek doguyo. ordakı yazılar da tutuyo yanı erkege:):) tesaduftur ya:):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…