bende bulantı da yok. hıcbırsey yok.
kızlar bişi sorcem. göğüslerinde şişmenin dışında değişiklik olan varmı benim uçlarda sivilce gibi bişiler çıktı
kızlar bişi sorcem. göğüslerinde şişmenin dışında değişiklik olan varmı benim uçlarda sivilce gibi bişiler çıktı
ne güzel valla bulantıda yok bişi yok :)))) benim resmen bütün hayatımı etkiledi hamile olduğumu unutmak söz konusu bile olamaz( yemekte yiyemiyorummm patates haşladım kendime anca onu yedim bugünn
o normal canım süt hormonları çalışınca olurmuş.telaşlanma
hadı ya. ben hersey yıyorum. normal hayatımdan farklı olarak gezmıyorum fazla o da zaten dıkkat etmek acısında:)
bugun okumustum bı yerde. goguslerde ve yuzde sıvılce cıkıyorsa kızınız olabılrı yazıyodu:):):) hanı bazı batıl ınanclar var ya sanırım bu da oyle bısey.
aman allah bozmasın.çünkü bulantı zor.hayattan bezdirebiliyo bazen
aslında yüzümde sivilceyi anımsatan daha çok kırmızı lekeler şeklinde bişiler var kızım mı olcakkkkkaydirigubbakcemile2
aman allah bozmasın.çünkü bulantı zor.hayattan bezdirebiliyo bazen
tahmın edebılıyorum. belkı bende gec baslar ama bılmıourm kı. inş bı sorun yokturda.
aslında yüzümde sivilceyi anımsatan daha çok kırmızı lekeler şeklinde bişiler var kızım mı olcakkkkkaydirigubbakcemile2
yoktur.bizim bulanınca sorun olmuyo mu yani
bugun okumustum bı yerde. goguslerde ve yuzde sıvılce cıkıyorsa kızınız olabılrı yazıyodu:):):) hanı bazı batıl ınanclar var ya sanırım bu da oyle bısey.
bılmem. bugun cın takvımıne tekrar bakım dedım. altta cınsıyet belırleyıcı bıseyler yazıyodu. orda okudum. hanı karnı one dogruysa erkek, anne cırkınleıyosa kız,... bunun gıbı seyler yazıyordu bırsuru.
:) çin takvimide kız dio balum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?