2010 Ekim Anneleri

ne hıssettın nasıldı ayy benım daha cok var martın 20sınde fılan gıdıcem bilmiyorumkismile

mucize gibiydi
çok heyecanlandım :)
rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
ben son 2 haftadır birşeyler yiyemiyordum
bebek büyümemiştir diyoodum
ama doktor gayet iyi dedi gelişimi
veee
ilk ultrason resmiyle bugünki resim arasında çook fark var

merhaba herkese
ben yeni uyelerdenim.
bugun 8 haftalik hamile oldugumu ogrendim.:sm_cool:
cok mutluyum tarif edilemez bir duygu bu.
allah isteyen herkese versin.
benide araniza alirmisiniz.
bu arada 3 bucuk yillik evliyim.

Kanın kaç canım benimde düşük çıkmış 11.9 ..

nevyasım cnm normali 12 zaten 11.9 çok düşük sayılmaz endişe etme tatlm..

Lökositin karşısı yok canım :)) en altta yazmışlar Her sahada bol lökosit, Bol Epitel Hücresi ve Az Bakteri görüldü diye..

bu kandan çok idrar sonucuna benzio istersen yeniden bak gülüm..

benim 9.7 miş kan

sen kesinlikle hurma tüket tatlm..senin için şart..

kaydirigubbakcemile3

kızlar çok zeytin yemenin bi zararı olurmu???

zeytin faydalı bitnm hem kabızlığı da önler..

Yiyin canım ya siz 20 kg alsanız ance benim şimdiki kiloya gelirsiniz :) benim bunun üstüne 20 koyarsam 90 kg olurum Allah korusun veremem çünkü veremiyorum

hepiniz bir olsanız benim kiloma ulaşamazsınız..kaydirigubbakcemile3bu konida kayet iddaliyummmmkaydirigubbakcemile3:roflol: :roflol: kilom 104 doğuma kadar muhtemelen 114ohaoldumsmile

ne kullanıosn tatlm sen??

ne şanslısınız benim yemek yerken ödüm kopuyo.midem ekşiyecek,bulanacak diye.aslında ceviz ve süt şart ama ben çok uygulayamıyorum
bnm ilk hamileliğimde çok erken başlamıştı mide yanmalarım günde 3 tane ranitidin kullandım her yemekten önce..bugün baktım yine gerek olursa acaba zararı varmı diye %100 güvenilir yazmışlar çok sevindim..kurtarıcım bnm..doktoruna danış istersen..son aylar çekilmez olabiliyor mide ekşimeleri..

sutu bende sade ıcemıyorum.

içine kakao koyarsan bir parça hem içimi kolaylaşır hem de kabızlık,ishal ya da gaz a sebebiyet vermez.

inşallah canım :Saruboceq:
e-pack im tebrikler ediorm tatlım..

bu arada ne bilmişmişim yafff..kendimi faideli bilgiler ansiklopedisi cilt 8 gibi hissettim:roflol: :roflol: :roflol:

lıste kacıncı sayfada arkadaslar...buarada arkadasım hayırlı ugurlu olsun o kalp atısları ınsanı gercekten cok farklı hıssetırıyor yanı anne olacagına oan emın olabılıyorsun

ay cok heyecanliyim daha babamiza haber bile vermedim. elim ayagim titriyor.
son sat 3 ocak yas 25

merhaba herkese
ben yeni uyelerdenim.

hoşgeldin tatlm..tebrik ederm seni de..opuyorumnanaktan
allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. :Saruboceq:

buarada bu kılo alma olayına ben takıgım yanı anlamadım be 60 kıloydum sımdı 63 cıktım dr da yanı ılgınc ılk aylarda hemen kılo alınmazmıs dıyor herkes ama ben aldım

ılk ultrason resmınde mınıcık bı kese vardı demı sımdıkınde ıse kendısı bıle gorunuyor :) ayy ne guzel yaa
merhaba herkese
ben yeni uyelerdenim.

hosgeldın mırayhale ne kadar guzel tam zamanı evlılıgınıze nese mutluluk katsın ınsallah cANım hayırlı saglıklı evlad olsun:Saruboceq:

allah hepinizden razi olsun.
degisik bir duygu ya doktor tebrikler hamilesiniz deyince sok oldum.
agladim ama sevincten:sm_cool:
simdi neler yapmam gerek bilmiyorum.
ya ben en bastan beri folik asit almadim. cok korkuyorum ya birsey olursa diye.

neden burda kımse kımseye cevap vermıyo yanı anlamadıgım bırsey ılla herkes kendı arkadasınamı yazıyor o kadar sey yazdım bırıne bıle cvp yazılmadı ılgınc burdakı topıkte

neden burda kımse kımseye cevap vermıyo yanı anlamadıgım bırsey ılla herkes kendı arkadasınamı yazıyor o kadar sey yazdım bırıne bıle cvp yazılmadı ılgınc burdakı topıkte

canim kusura bakma kendi sevincimden senin yazini atlamisim. ben zaten yeni uye oldum.biraz da heyecanliyim kusura bakmaa.s.

ay cok heyecanliyim daha babamiza haber bile vermedim. elim ayagim titriyor.
son sat 3 ocak yas 25
canım zaten kadının en ozel anı olsa gerek hamıle oldugumu ben de yanlız basıma ogrenmıstım hastaneye gıtmıstım eve gelene kadar kendımı kadar ozel hıssettım kı kımseyle daha paylasmadan yasadıgı en guzel anlardasın bayanssulusmile
cok tesekkurler cok sagolun:1hug:
insallah sag saglim dogarlar.
inşallah canımm:Saruboceq:
buarada bu kılo alma olayına ben takıgım yanı anlamadım be 60 kıloydum sımdı 63 cıktım dr da yanı ılgınc ılk aylarda hemen kılo alınmazmıs dıyor herkes ama ben aldım

ben de 60 kıloyla hamıs kaldım cnm suan 61ım boshayallersmile ama aslında normalde hıc kılo degısıklıgı olmaması gereken donemdeyız korkutucu yaa bebek gelıssın dıye yıyıp duruyoruz yanlıs aslında ya bu ıcgududen nasıl kurtulucaz:uhm:

bende kilo almadım ama bu yapı meselesi ben bişe yiyemediğimden almadım

sorun degıl bu sımdı olmuyo bugu n ara ara gırdım genelı o sekılde ben senı tebrık ettım canım benım umarım saglıkla sıhhatle kucagınada almayı nasıp eder allahım...dedıgım gıbı cok guzel bır duygu

bu kılo alımı normal dısımı yanı ben sımdı 9+0 ım anormalmı

ya canım takma bence bu kilo alımına bebeğin sağlıklı olsun yeter bence
benim doktor ilk aylarda alma demişti bende almadım ama doktor dedi diye değil mide bulantısından almadım beni boğazıma bıraksalardıııı 5 6 kilo alırdım heralde sempatiksalakcinni
birde sorularını görmemişlerdir tatlım yoksa herkes cvp verir sana neden vermesinler?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…