inşallah canım :Saruboceq:
ne hıssettın nasıldı ayy benım daha cok var martın 20sınde fılan gıdıcem bilmiyorumkismile
Kanın kaç canım benimde düşük çıkmış 11.9 ..
Lökositin karşısı yok canım :)) en altta yazmışlar Her sahada bol lökosit, Bol Epitel Hücresi ve Az Bakteri görüldü diye..
benim 9.7 miş kan
zayıflar dahamı çok kilo alıyo ya ben şimdiden 1kilo aldım oldukça dikkat ediyorum hamile kalmadan önce depolamıştım 47den 49çıktım şimdi 50.50 falan bilmiyorumkismile
daha o yediklerimi eritemedim şimdi bide pekmez hurma ooo rahat 70kilo olurum ben aboooo
kızlar çok zeytin yemenin bi zararı olurmu???
Yiyin canım ya siz 20 kg alsanız ance benim şimdiki kiloya gelirsiniz :) benim bunun üstüne 20 koyarsam 90 kg olurum Allah korusun veremem çünkü veremiyorum
erinece,
canım kayısı falan yiyiromusun? vallahi ben kabızlık için bir ilaç kulllanıyorum. 3-5 dr özellikle sordum. hepside kullanabilirsin dedi. o nedele çok rahatım.
kayısı ye.. hemoroid falan olursan çok sıkıntı çekersin canımyaa
bnm ilk hamileliğimde çok erken başlamıştı mide yanmalarım günde 3 tane ranitidin kullandım her yemekten önce..bugün baktım yine gerek olursa acaba zararı varmı diye %100 güvenilir yazmışlar çok sevindim..kurtarıcım bnm..doktoruna danış istersen..son aylar çekilmez olabiliyor mide ekşimeleri..ne şanslısınız benim yemek yerken ödüm kopuyo.midem ekşiyecek,bulanacak diye.aslında ceviz ve süt şart ama ben çok uygulayamıyorum
sutu bende sade ıcemıyorum.
e-pack im tebrikler ediorm tatlım..inşallah canım :Saruboceq:
merhaba herkese
ben yeni uyelerdenim.
bugun 8 haftalik hamile oldugumu ogrendim.:sm_cool:
cok mutluyum tarif edilemez bir duygu bu.
allah isteyen herkese versin.
benide araniza alirmisiniz.
bu arada 3 bucuk yillik evliyim.
hoşgeldin tatlm..tebrik ederm seni de..opuyorumnanaktan
allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. :Saruboceq:
ılk ultrason resmınde mınıcık bı kese vardı demı sımdıkınde ıse kendısı bıle gorunuyor :) ayy ne guzel yaamucize gibiydi
çok heyecanlandım :)
rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
ben son 2 haftadır birşeyler yiyemiyordum
bebek büyümemiştir diyoodum
ama doktor gayet iyi dedi gelişimi
veee
ilk ultrason resmiyle bugünki resim arasında çook fark var
merhaba herkese
ben yeni uyelerdenim.
bugun 8 haftalik hamile oldugumu ogrendim.:sm_cool:
cok mutluyum tarif edilemez bir duygu bu.
allah isteyen herkese versin.
benide araniza alirmisiniz.
bu arada 3 bucuk yillik evliyim.
neden burda kımse kımseye cevap vermıyo yanı anlamadıgım bırsey ılla herkes kendı arkadasınamı yazıyor o kadar sey yazdım bırıne bıle cvp yazılmadı ılgınc burdakı topıkte
canım zaten kadının en ozel anı olsa gerek hamıle oldugumu ben de yanlız basıma ogrenmıstım hastaneye gıtmıstım eve gelene kadar kendımı kadar ozel hıssettım kı kımseyle daha paylasmadan yasadıgı en guzel anlardasın bayanssulusmileay cok heyecanliyim daha babamiza haber bile vermedim. elim ayagim titriyor.
son sat 3 ocak yas 25
inşallah canımm:Saruboceq:cok tesekkurler cok sagolun:1hug:
insallah sag saglim dogarlar.
buarada bu kılo alma olayına ben takıgım yanı anlamadım be 60 kıloydum sımdı 63 cıktım dr da yanı ılgınc ılk aylarda hemen kılo alınmazmıs dıyor herkes ama ben aldım
buarada bu kılo alma olayına ben takıgım yanı anlamadım be 60 kıloydum sımdı 63 cıktım dr da yanı ılgınc ılk aylarda hemen kılo alınmazmıs dıyor herkes ama ben aldım
bu kılo alımı normal dısımı yanı ben sımdı 9+0 ım anormalmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?