ikizlerin olacakmış tebrik ederim tatlım... süper bişii olsa gerek!! ikisi birden tekmeleyecek :))
evet iyi takip etmişsinopuyorumnanaktancnmcm 5+5 sata göre perş yada cuma dr a gidicem bakalım kalp atışalrı duyulmazmışta keseler için 12.gün değerim brz yüksekti bakalımm sen kaç haftalıksın:hulya:
hoşbulduk hayatım yaa ne gzlllll:)))kader arkadaşım...ozmn amin cnmcm inş. senin 12.gün değerin kaçtı benim 426 ydıkaydirigubbakcemile2bilmiyorum tekmi çiftmi
Benimkide öyle canım ya evimde 2-3 gün kalıyorum hergün arıyor gelin kalın diye bende çok kalmak istemiyorum herkes kendi evinde rahat ediyor çünkü..Bide biz 10 dk mesafedeyiz uzakta değiliz ama ne yapayım gitmesem olmuyor
6+4 bugun. sata gore 9+0 dı da gec dollenme olmus. deger yuksekse ıkız mı acaba:dance:
hoşbulduk hayatım yaa ne gzlllll:)))kader arkadaşım...ozmn amin cnmcm inş. senin 12.gün değerin kaçtı benim 426 ydıkaydirigubbakcemile2bilmiyorum tekmi çiftmi
ay bizde aynı semtteyiz 15 dk a gündüzleri ben sıkılıyorum gidiyorum ama...akşama bırakmıyolar. git-gel benide yoruyo artık..ewde olsam arar, gıdasız kalma ne yemek var yanına şunuda ekle falan tarzında...:teytey:
oo maşallah seninki kocman olmuş annesibilmiyorumki valla değer yüksek amakaydirigubbakcemile2
canım ben ohss den dolayı 16 gun hastanede yattım hergun 2 ye katladı tam olarak hatırlamıyorum ama yuksektı sanırım
benımkı kuculdu hatta bırazcık:):):) olsun saglıklı olsunda 6+4 de ıyı. cuma gunu kalp atısı ıcın gıdıcem.
bende p.tesı gıdıcem kalp atısı için ınsallah duyarız
bende hafiften ohss oldum embriyoları koyduktan 4.gün serum fln verdiler şu andada hala karnım şiş onada bakcaklar bakalım..hayırlısı olsun cnmcm maşallah seninkilerde ikizzaramızdada 1 gün vr sanırımkaydirigubbakcemile5
bende p.tesı gıdıcem kalp atısı için ınsallah duyarız
kaydirigubbakcemile2olsun aynen öle sağlıklı olsunda gerisi önemli diğil ohh hadi bakalım az kalmış son 3 gün Allahın izniyle duyarsın inş. pıt pıtları da :Saruboceq:
oyyy benım annemde anca telefonla. ama babam gelecekmıs kızlar 2-3 gun sonra. bu yaz amcamlar burda olcaklar da. hep bırlıkte gelıyolar. 2 arabaları var ıkısıne dolup gelıcek baya bı kısı. babam 1 ay kalırmıs. mutluyum:):)
ayy ne mutlu ama baba yerine anneyi tercih edersim niye yalan sööliiim :)))
benımde embrıyoları koyunca oldu gebelık oldugu ıcın daha zor oldu ama çok sukur kuzularım ıyı benımde hala karnım şiş 5 şubatta koyuldu benım senın ne zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?