2010 Ekim Anneleri

kızlar biraz özele kaçıyo ama benim göğüslerde çatlamalar oldu ilk başta ondan çok acıyomuş şimdi açima yok ama çok feci kaşiniyo sizde çatlama oldumu...

sakın kasıma tatlım. ve krem al surmeye basla emı.

balum sıkma sakın canını hemen gelir cuma.senin 6+4 sata göre mi şuan peki.

yok canım. sata gore bugun 9+0 olcaktı.

[

yok canım. sata gore bugun 9+0 olcaktı.[/QUOTE]

hayırlısı ile duduuu da sende görürsünüz bebeişleri o zaman.

Sağolun kızlar şimdi daha iyiyim gitmiycem doktora :)) annem aradı zaten çağırıyor yine ordayım birkaç gün anlayacağınız sizinkilerde böyle sürekli çağırıyormu ya..

Sağolun kızlar şimdi daha iyiyim gitmiycem doktora :)) annem aradı zaten çağırıyor yine ordayım birkaç gün anlayacağınız sizinkilerde böyle sürekli çağırıyormu ya..

benim annem yanımda değil ki.başka şehirdesenağlama

annem istanbulda cagıramaz kı:):):)keske gıdebılsem. kısmetse nisanda istanbuldayım. dogup buyudugum sehır. ozledım ya.

ılk bebeğimin 8 haftalıkken kalbı durmustu canım 9 eylulde

gecmıs olsun canım.

:roflol::roflol::roflol: biz hemen hemen hergün ordayıss...hele şimdi elinden gelse beni bi yere bırakmıcak...

e_pack, balum, blueflower, caglaaa, cirrus007, cmrm, duduu, NevYas, pasali

merhabalar kızlar
a.s.

cırrus007 sen hala cızelge yapmadın?

yaa hiç sorma çizelge beğenemiyorum..bir türlü.aslında kararlıyımdır ama herşeyi beğenmem en kötü huyum ve incik cincik irdelerim.

gönlüme göre olmazsa sonunda ne mi olur??? herhangi birini seçmek zorunda kalırım.:sinifsinif:mafoldumben
ufacık şeyde bile bu kadar düşünülürmü dimi???

inanıyorum ki bir kaç güne hazırlayacağım inşallah.guclubacismile

kaşiyinca ne oluyoki cnm çok tatli kaşiniyo ama kafama göre krem alip sürmem doğrumu...

kasıyınca catlak olur ve sonra gecıremezsın o catlak ızlerını. kremı doktoruna sor ıstersen. bıde kızlar dun soyluyolardı hangı kremler ıyı dıye ben de pek bılmıyom. bende 3 aydan sonra kullanıcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…