e_pack, balum, blueflower, caglaaa, cirrus007, cmrm, duduu, NevYas, pasali
merhabalar kızlar
a.s.
Sağolun kızlar şimdi daha iyiyim gitmiycem doktora :)) annem aradı zaten çağırıyor yine ordayım birkaç gün anlayacağınız sizinkilerde böyle sürekli çağırıyormu ya..
annem istanbulda cagıramaz kı:):):)keske gıdebılsem. kısmetse nisanda istanbuldayım. dogup buyudugum sehır. ozledım ya.
gecmıs olsun canım.
ben çok özlüyorum annemin yanında olmayı.bütün akrabalarım da orda burda kimsem yok
selam bayanlar
aynen canım ya. benımde burda kımsem yok. arkadaslarım akrabalarım. hıc kımsem yok. eşim ve bebişim var sadece. eşimin tarafı burda bızımkıler ıstanbulda.
hosgeldınız kıslar
bende aranıza yenı katıldım
yaa hiç sorma çizelge beğenemiyorum..bir türlü.aslında kararlıyımdır ama herşeyi beğenmem en kötü huyum ve incik cincik irdelerim.
gönlüme göre olmazsa sonunda ne mi olur??? herhangi birini seçmek zorunda kalırım.:sinifsinif:mafoldumben
ufacık şeyde bile bu kadar düşünülürmü dimi???
inanıyorum ki bir kaç güne hazırlayacağım inşallah.guclubacismile
hafta sonu rizedeydim kayınvalidemlerde ordaydı rahatsizdım senin artvine felan yollamıyorum benle trabzona gelecesin demezmi zor kurtuldum hergün tel açiyo ne yedin ne içtin aç durma diyo ama benim iştahimda açilmaya başladı çok şükür mide bulantılarımda bitti sayılır darısı sizlerin başina ...
selam kıslar bende ilk tüp bebek denememde hamile kaldım sonun kadar sağlıklı bir şekilde meleklerimize kavuşuruz inş....
:roflol::roflol::roflol: biz hemen hemen hergün ordayıss...hele şimdi elinden gelse beni bi yere bırakmıcak...
benimde aynı eşimin tarafı burda.ama yaz tatili olunca atlayıp gidicem yanlarına
bende zor secerım ama cızelgede cok zorlanmadım.:)
benımde kayınvalıdem ıstıyo gelın dıye. haftasonları hep gıderdık bı aksam kalırdık ama 1,5 aydır gıtmedık. ilk baslarda kardan dolayı sonrada bebişten dolayı. uzak cunku kendı arabamızla 1 saat suruyo. hemde burda trafık dıye bısey yok yanı.
Benimkide öyle canım ya evimde 2-3 gün kalıyorum hergün arıyor gelin kalın diye bende çok kalmak istemiyorum herkes kendi evinde rahat ediyor çünkü..Bide biz 10 dk mesafedeyiz uzakta değiliz ama ne yapayım gitmesem olmuyor
selam kıslar bende ilk tüp bebek denememde hamile kaldım sonun kadar sağlıklı bir şekilde meleklerimize kavuşuruz inş....
hosgeldın aramıza. ne kadarlık senınkı. arada goruyordum senı okuyodun sanırım yazılarımızı.
rizenin trafiği çok kötüya insanlari araba geliyomuş gelmiyomuş umurlarında değil..
hoşgeldın canım bnımkıde tup bebek ınsallah saglıkla kucagımıza alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?