2010 Ekim Anneleri

benimde 7 şubatta konuldu cnmcm sendede pko vrdı ozmn bu pko hem ii bişiy hemdesempatiksalakcinniböle bişiyaklinialirimsmile

ayyy ben ılk 4 subatta doktora gıtmıstım dogum gunumden 1 gun sonra. hamıle oldugumu ogrenmıstım. henuz 20 gunluktu bebişim:)

cok heyecanlıyım ya. kalp atısını duymayı cok ıstıyorum. cınsıyette bıle bu kadar heyecanlı olacagımı sanmıyorum.

ayy dimiii Allahımmm çok farklı bişi olsa gerek cnmcm pko polikistik oveer yumurtalıklarında oluşan kistler düzensiz adet geç adet ten kaynaklannanan bişiy ama yumurta rezervide genelde çok oluyo pkoluların öle bişi işte küçük küçük kistler zemuszemus

heee tamam.:)

okadar hızlı atıyorkı kıslar ınsallah hepımız sorunsuz duyarızzz eşim ekrana yapısıp kalmıstı:))

okadar hızlı atıyorkı kıslar ınsallah hepımız sorunsuz duyarızzz eşim ekrana yapısıp kalmıstı:))

dakıka da 120-160 arasında atıyomus. kızlarınkı daha yavas erkeklerınkı daha hızlı atıyomus. ayyy benım esım goremıycek kısenağlamasenağlamasenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…