benimde 7 şubatta konuldu cnmcm sendede pko vrdı ozmn bu pko hem ii bişiy hemdesempatiksalakcinniböle bişiyaklinialirimsmile
inş canım inş.
bugunu saymıyom gıttıgım gunu de saymıyom 2 gun:roflol:
benimde 7 şubatta konuldu cnmcm sendede pko vrdı ozmn bu pko hem ii bişiy hemdesempatiksalakcinniböle bişiyaklinialirimsmile
ayyy ben ılk 4 subatta doktora gıtmıstım dogum gunumden 1 gun sonra. hamıle oldugumu ogrenmıstım. henuz 20 gunluktu bebişim:)
ohhh tamam 2 gün kaydirigubbakcemile3
ooo ne kadar güzel böle bir doğum günü hediyesi olamaz herhalde rabbim sonunsa kadar korusun hepimizi:Saruboceq:
evet canım pkoluyumkaydirigubbakcemile5
bebişlerımız ıyı olsunda katlanırız napalım
kıslar kalp atısı harıka bır duygu ekranda yanıp sonuyor gozlerı doluyor ınsanın
kıslar kalp atısı harıka bır duygu ekranda yanıp sonuyor gozlerı doluyor ınsanın
cok heyecanlıyım ya. kalp atısını duymayı cok ıstıyorum. cınsıyette bıle bu kadar heyecanlı olacagımı sanmıyorum.
benimki sadece kalpti sanki geçen hafta...kesenin içinde yanıp sönene kocaman bişii :))) acaba neye benziycek biraz büyüyünce...
ayy dimiii Allahımmm çok farklı bişi olsa gerek cnmcm pko polikistik oveer yumurtalıklarında oluşan kistler düzensiz adet geç adet ten kaynaklannanan bişiy ama yumurta rezervide genelde çok oluyo pkoluların öle bişi işte küçük küçük kistler zemuszemus
okadar hızlı atıyorkı kıslar ınsallah hepımız sorunsuz duyarızzz eşim ekrana yapısıp kalmıstı:))
okadar hızlı atıyorkı kıslar ınsallah hepımız sorunsuz duyarızzz eşim ekrana yapısıp kalmıstı:))
inşallah cnmcm bu arada bnm adımda esragamyoncuiremsu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?