kızlar bişii sormak istiyorum, dr. bize ilşkiniz yüzeysel olsun dedi...ilişkiyi yasaklayan dr.u olan var mı ilk 3 ayda?bize ilk 3 hafta yasaktı mesela, hafif kanama vardı...
evet canım duıyulur ıkızmı senınkıler
bende 6+5 de gıdıcem ınsallah duyulur kalp atısı
sonuçlarda hemen çıkmazki o hafta anca ama..iyi kötü dayanamıyorum artık. karnım şişiyo gittikçe alışıyorum, hissediyorum..çok zor çoook...
yuzeysel ne ya:):) bana ılk doktorum yasaklamıstı. dusuk tehlıkem vardı. lekelenmem de olmustu o zaman. bu doktrum bısey demedı. ben de unuttum sormayı yasaklı gıbıyım. belkı de yasak degıldır ama yasak gıbı davranıyoz
ılgınc eslerı neden ıcerı almıyorlar anlamadım ben
birbirine karışır artık üçünüzünkide :))))
canım alıstım dıyosun. yanı? eger Allah korusun olumsuz olursa napıcan?
başta ozel hastaneye gıdıyordum. alıyodu o. ama basta bazı sorunlarımız vardı degerlerım yukselmıyodu. doktorum evde otur bekle bebegın bu hafta dusebılır. yada dıs gebelık olabılır dedı. hamılelıgımın devam edecegıne pek ıhtımal vermedı. ben de kızdım doktora o kızgınlıkla doktorumu degıstım. devletın arastırma hastanesı var. cook ısmı duyulan bı doktor vardı ona gıttım. o da aynı seylerı soyledı basta. ama duzeldı hersey yoluna gırdı degerım de yukseldı. gerı de donemedım o doktoruma cok da ılgılıydı. bu gıttıgım yerde almıyolar ıcerı ne yaparsan yap. bu gıdıste ozel muayenehanesı var mı dıye sorcam. gorumcem doktoru degıselım dıyo ama bı daha da degısmek ıstemıyorum.
bizde öle yapıyoruz. hatta eşim istemedi ben dedim sorun yok artık.. ay galiba kocişler hakikaten sewio bizide bebişlerinide!! nereye kadar dayanacak bakalım bizimkisi... :roflol::roflol:
evet canım
ömür boyu hastanede yaşıcak bi çocuk kötü bi fikir geliyo bana. ama bilemiyorum çok karmaşık herşey şu an için...
hım aman Allah korusun cnmcm anladım demekki öle politikalalrı vr ama alsınlar eşleride ya sor sor özel muay.vrsa ztn gireropuyorumnanaktan
hakıkaten oyle ya. ben dayanamaz dıyodum ama dusunuyolar kı bızı sorun yamıyolar. bakalım dayanıklıkları ne zamana kadar:roflol:
saglıkla kucagınada almayıda nasıp etsın benım ılk mıkro denememdı 3 embryo enjekte ettıler ıkı tanesı tutmustu sonra ıkıncı kese kendılıgınde yok oldu sımdı tek melegımle bu yolda devam edıyorum rabbım saglıkla sıhhatle kucaklarımızada almayı nasıp etsın
hakıkaten oyle ya. ben dayanamaz dıyodum ama dusunuyolar kı bızı sorun yamıyolar. bakalım dayanıklıkları ne zamana kadar:roflol:
çocuk olcak diyede az öalışmadık ama.. ona saysınlar... gün aşırı :))
zaten bizdede tüp b.olduğu için bayadır bişi yok 3 ayda yok sanırım zemuszemusnolcak bilmiyorumkaydirigubbakcemile3
zaten bizdede tüp b.olduğu için bayadır bişi yok 3 ayda yok sanırım zemuszemusnolcak bilmiyorumkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?