2010 Ekim Anneleri

kızlar bişii sormak istiyorum, dr. bize ilşkiniz yüzeysel olsun dedi...ilişkiyi yasaklayan dr.u olan var mı ilk 3 ayda?bize ilk 3 hafta yasaktı mesela, hafif kanama vardı...

yuzeysel ne ya:):) bana ılk doktorum yasaklamıstı. dusuk tehlıkem vardı. lekelenmem de olmustu o zaman. bu doktrum bısey demedı. ben de unuttum sormayı yasaklı gıbıyım. belkı de yasak degıldır ama yasak gıbı davranıyoz

bizde öle yapıyoruz. hatta eşim istemedi ben dedim sorun yok artık.. ay galiba kocişler hakikaten sewio bizide bebişlerinide!! nereye kadar dayanacak bakalım bizimkisi... :roflol::roflol:

hım aman Allah korusun cnmcm anladım demekki öle politikalalrı vr ama alsınlar eşleride ya sor sor özel muay.vrsa ztn gireropuyorumnanaktan

bizde öle yapıyoruz. hatta eşim istemedi ben dedim sorun yok artık.. ay galiba kocişler hakikaten sewio bizide bebişlerinide!! nereye kadar dayanacak bakalım bizimkisi... :roflol::roflol:

hakıkaten oyle ya. ben dayanamaz dıyodum ama dusunuyolar kı bızı sorun yamıyolar. bakalım dayanıklıkları ne zamana kadar:roflol:

saglıkla kucagınada almayıda nasıp etsın benım ılk mıkro denememdı 3 embryo enjekte ettıler ıkı tanesı tutmustu sonra ıkıncı kese kendılıgınde yok oldu sımdı tek melegımle bu yolda devam edıyorum rabbım saglıkla sıhhatle kucaklarımızada almayı nasıp etsın

ömür boyu hastanede yaşıcak bi çocuk kötü bi fikir geliyo bana. ama bilemiyorum çok karmaşık herşey şu an için...

canım benım ya cok zor bı durum.

hım aman Allah korusun cnmcm anladım demekki öle politikalalrı vr ama alsınlar eşleride ya sor sor özel muay.vrsa ztn gireropuyorumnanaktan

ınsallah vardır yaaaazemuszemus

aminnnnn canımmmm
ALLAHIM hepımıze nasıp eder ınsallah
benımde ılk denemede tutmustu 8 haftalıkken kalbı durdu
şimdi 3 tane koyuldu ıkız kese goruldu hakkımızda hayırlısı olsun

hakıkaten oyle ya. ben dayanamaz dıyodum ama dusunuyolar kı bızı sorun yamıyolar. bakalım dayanıklıkları ne zamana kadar:roflol:

zaten bizdede tüp b.olduğu için bayadır bişi yok 3 ayda yok sanırım zemuszemusnolcak bilmiyorumkaydirigubbakcemile3

gökç rana cnmcm erkek inf.bölden tannyrm seni tebrik ederim cnmcmmmm amanınnnn çk svndm valla...Allahım sonuna erdirsin inş....

zaten bizdede tüp b.olduğu için bayadır bişi yok 3 ayda yok sanırım zemuszemusnolcak bilmiyorumkaydirigubbakcemile3

benımde kafadan 4 ay olmustur tup tedavısınde yasak sımdıde lekeler oluyor ara ara bayada bı yasak aman ne bılım bebıslerımız saglıklı olsunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…