valla korkuyoruz bizde niye yalan söliim. daha dün bi tanıdık ilşkiden sonra kanama başladı diye dr. a gitti. progesteronuda düşük çıkmış..yaa(
:Saruboceq:
evet evettt sağol cnmcm seninde maşallahkalp atışlarınıda görmüşsün sağlıkla kucağınada alırsın inş...:Saruboceq:
valla korkuyoruz bizde niye yalan söliim. daha dün bi tanıdık ilşkiden sonra kanama başladı diye dr. a gitti. progesteronuda düşük çıkmış..yaa(
kızlar mrb nasılsınız dr dan geldim bende çok şükür pıtpıtını duydum minigimin rabbim saglıkla kucaklamakda nasip etsin inşş darısı pıtpıtları duymayanların ve bebek isteyenlerin basına olsun inşşşş
melisesra cım ahdi gözün aydın canım bebekler ikizmiş maşallah rabbim nazardan korusun senle tüp bebek akapunktur da tanışmıştık inş rabbim devamını nasip eyler bu kez..inş
insallahhhhhhhhhhhhh 8 mart benım şafak
ayyy aman Allah korusun. bız yasaga devam:)
benım 10 marttı ama 5 ıne aldım ben:):)
anlatsana anlatsana nasıl bı duygu:)
ben günde 6 tane progestan içiyorum:bbo:geriisni düşünün ama alıştım artık
ay saol tatlım yaa inş rabbim tamamına erdirir hayırlısı ile canım sık sık konuşuruz artık bburdan sen nasılsın bulantı felan varmı aş eriyonmu de bakemm
ben günde 6 tane progestan içiyorum:bbo:geriisni düşünün ama alıştım artık
saol canım darısı senin başına inşşş
valla güzel bi duygu yaa böyle hızlı hızl ı bi atıyoki acaip bişey gözlerim doldu o an ama kocişe sinirliydim die aglamak istemedimkaydirigubbakcemile3 rabbim herkese yaşatsın inşşşş bi haftda kocaman olmuş yaaa maşallah
kıslar benımde bulantılar basladı sureklı cubuk kraker yıyorum ıstahımda hıc yok
ay ewde bi ultrason olsaydıda bebişleri özlemeseydik bu kadar... çok göresim war benim yaaa...
aynen benım de cok goresım var.
bnde daha bişiy yok ha bide çk uykum vr bnm annemin hiç bulantısı olmamaış çok uyum uş sadece inş. ona çekerimbilmiyorumkismile
ben gunde 3 tane ıcıyodum. bıde jelı vardı gunde bır kez alttan sıkıyodum kendıme ama doktorum bıraktırdı. gorumcem de tup bebek yaptı o progestanı gunde 6 tane alıyodu ve alltan koyuyodu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?