2010 Ekim Anneleri

:Saruboceq:

evet evettt sağol cnmcm seninde maşallahkalp atışlarınıda görmüşsün sağlıkla kucağınada alırsın inş...:Saruboceq:

ay saol tatlım yaa inş rabbim tamamına erdirir hayırlısı ile canım sık sık konuşuruz artık bburdan sen nasılsın bulantı felan varmı aş eriyonmu de bakemm

GÖZÜN AYDIN CANIM DARISI PIT PITLARI BEKLEYENLERİN BAŞINA İNŞALLAH:CüvCüv:

anlatsana anlatsana nasıl bı duygu:)

saol canım darısı senin başına inşşş
valla güzel bi duygu yaa böyle hızlı hızl ı bi atıyoki acaip bişey gözlerim doldu o an ama kocişe sinirliydim die aglamak istemedimkaydirigubbakcemile3 rabbim herkese yaşatsın inşşşş bi haftda kocaman olmuş yaaa maşallah

ay saol tatlım yaa inş rabbim tamamına erdirir hayırlısı ile canım sık sık konuşuruz artık bburdan sen nasılsın bulantı felan varmı aş eriyonmu de bakemm

tabi cnmcm görş. amanın bnde bişiy yok daha ama bgn çk halsiizm ben mide bul fln yok erkenmiki daha sata göre 5+5 yemekleri flnda gayet iyi yiyorum sende vrmı bişilerkaydirigubbakcemile2

ben günde 6 tane progestan içiyorum:bbo:geriisni düşünün ama alıştım artık

ben gunde 3 tane ıcıyodum. bıde jelı vardı gunde bır kez alttan sıkıyodum kendıme ama doktorum bıraktırdı. gorumcem de tup bebek yaptı o progestanı gunde 6 tane alıyodu ve alltan koyuyodu.

ay ewde bi ultrason olsaydıda bebişleri özlemeseydik bu kadar... çok göresim war benim yaaa...

bnde daha bişiy yok ha bide çk uykum vr bnm annemin hiç bulantısı olmamaış çok uyum uş sadece inş. ona çekerimbilmiyorumkismile

genelde anneye cekılırmıs ama ben cekmemısım. annemın 20. gunde erkek cocuklarında ben de de 41. gununde baslamıs bulantısı. ben 46 oldum tık yok:)

ben gunde 3 tane ıcıyodum. bıde jelı vardı gunde bır kez alttan sıkıyodum kendıme ama doktorum bıraktırdı. gorumcem de tup bebek yaptı o progestanı gunde 6 tane alıyodu ve alltan koyuyodu.

bnde içiyorum ama şey hani ilk başlarda çk kötüydü vücut alışamadı ama şimdi iyiym şükür bn bide östrojen hapı alıyorum bid edemir hapı alıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…