ben cok calısmamıstım kı yahu:) bızım ılk ay oldu:)
ben cok calısmamıstım kı yahu:) bızım ılk ay oldu:)
zaten bizdede tüp b.olduğu için bayadır bişi yok 3 ayda yok sanırım zemuszemusnolcak bilmiyorumkaydirigubbakcemile3
ohh seninki aşmış kendini valla o zaman... bizim daha 1 ay oldu.. ama nisana kadar yolu war..
benımde kafadan 4 ay olmustur tup tedavısınde yasak sımdıde lekeler oluyor ara ara bayada bı yasak aman ne bılım bebıslerımız saglıklı olsunda
benımde kafadan 4 ay olmustur tup tedavısınde yasak sımdıde lekeler oluyor ara ara bayada bı yasak aman ne bılım bebıslerımız saglıklı olsunda
gökç rana cnmcm erkek inf.bölden tannyrm seni tebrik ederim cnmcmmmm amanınnnn çk svndm valla...Allahım sonuna erdirsin inş....
amanın kısss yazık senin adama blmy sanada yazıkmıkaydirigubbakcemile3druna sor gidince riskli durumlarda cinsel ilişki yasak die blyrmkaydirigubbakcemile2
kızlar mrb nasılsınız dr dan geldim bende çok şükür pıtpıtını duydum minigimin rabbim saglıkla kucaklamakda nasip etsin inşş darısı pıtpıtları duymayanların ve bebek isteyenlerin basına olsun inşşşş
melisesra cım ahdi gözün aydın canım bebekler ikizmiş maşallah rabbim nazardan korusun senle tüp bebek akapunktur da tanışmıştık inş rabbim devamını nasip eyler bu kez..inş
mrb esengülüm canım oraya bikaç arkadaş vardı die geliyodum tuliny uykucuşirine bide caneylom felan vardı balkafa vardı onlara bakmak için geliyodum banada nickin tanıdık gelmişti senin hayırlı olsun canım inş
kızlar mrb nasılsınız dr dan geldim bende çok şükür pıtpıtını duydum minigimin rabbim saglıkla kucaklamakda nasip etsin inşş darısı pıtpıtları duymayanların ve bebek isteyenlerin basına olsun inşşşş
melisesra cım ahdi gözün aydın canım bebekler ikizmiş maşallah rabbim nazardan korusun senle tüp bebek akapunktur da tanışmıştık inş rabbim devamını nasip eyler bu kez..inş
amanın kısss yazık senin adama blmy sanada yazıkmıkaydirigubbakcemile3druna sor gidince riskli durumlarda cinsel ilişki yasak die blyrmkaydirigubbakcemile2
ayyy canımm senı gordugume cok sevındımmm gozunaydın pıt pıtlarıda duymussun darısı basımıza ınsallahhhhh
evet. benım suan ıyı demıstı doktor. hıc lekelenmem yok. hıcbor belırtı yok ama korkudan dolayı yasaklıyız.
evet. benım suan ıyı demıstı doktor. hıc lekelenmem yok. hıcbor belırtı yok ama korkudan dolayı yasaklıyız.
amin canım inş hayırlısı ile sende duyarsın pıtpıtları inşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
gozun aydın canımmmm
ben memnunum ya bı rahat ettım valla:):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?