2010 Ekim Anneleri

kızlar mrb nasılsınız dr dan geldim bende çok şükür pıtpıtını duydum minigimin rabbim saglıkla kucaklamakda nasip etsin inşş darısı pıtpıtları duymayanların ve bebek isteyenlerin basına olsun inşşşş
melisesra cım ahdi gözün aydın canım bebekler ikizmiş maşallah rabbim nazardan korusun senle tüp bebek akapunktur da tanışmıştık inş rabbim devamını nasip eyler bu kez..inş

benımde kafadan 4 ay olmustur tup tedavısınde yasak sımdıde lekeler oluyor ara ara bayada bı yasak aman ne bılım bebıslerımız saglıklı olsunda

seninde tüp bebek ne gzll evettt sağlıklı olsunlarda napalım ilişkiyi yeteer bu zaman kadarkilerkaydirigubbakcemile3

gökç rana cnmcm erkek inf.bölden tannyrm seni tebrik ederim cnmcmmmm amanınnnn çk svndm valla...Allahım sonuna erdirsin inş....

mrb esengülüm canım oraya bikaç arkadaş vardı die geliyodum tuliny uykucuşirine bide caneylom felan vardı balkafa vardı onlara bakmak için geliyodum banada nickin tanıdık gelmişti senin hayırlı olsun canım inş

amanın kısss yazık senin adama blmy sanada yazıkmıkaydirigubbakcemile3druna sor gidince riskli durumlarda cinsel ilişki yasak die blyrmkaydirigubbakcemile2

evet. benım suan ıyı demıstı doktor. hıc lekelenmem yok. hıcbor belırtı yok ama korkudan dolayı yasaklıyız.

ayyy canımm senı gordugume cok sevındımmm gozunaydın pıt pıtlarıda duymussun darısı basımıza ınsallahhhhh

Slm kızlar nasılsınız ya bende bişey sorcam özellikle çalışan arkadaşlar hamileliğiniz iŞ yerine bildirdinizmi yada ne zaman bildirilmesi konusunda bi bilginiz varmı?

bide dr bizede ilişki yasak dedi benim dr da tüp uzmanı benim normal yolla oldu ama genelde dr lar galiba düşügü önlemek için ysak koyuyo ilişkiye aman birazda beklesinler demi:)

:Saruboceq:
evet evettt sağol cnmcm seninde maşallahkalp atışlarınıda görmüşsün sağlıkla kucağınada alırsın inş...:Saruboceq:

gozun aydın canımmmm

amanın kısss yazık senin adama blmy sanada yazıkmıkaydirigubbakcemile3druna sor gidince riskli durumlarda cinsel ilişki yasak die blyrmkaydirigubbakcemile2

ben memnunum ya bı rahat ettım valla:):):)

evet. benım suan ıyı demıstı doktor. hıc lekelenmem yok. hıcbor belırtı yok ama korkudan dolayı yasaklıyız.

valla korkuyoruz bizde niye yalan söliim. daha dün bi tanıdık ilşkiden sonra kanama başladı diye dr. a gitti. progesteronuda düşük çıkmış..yaa (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…