2010 Ekim Anneleri

benımde yok. cumaya ne kaldı sunun surasında:dance: doktorum bakalım neler dıcek.

ya korkum bi önceki gebelik boş gebelikti ondada bulantı yoktu yine aynı olacak die korkuyorum..arka arkaya boş gebelık yaşayan varmı acaba

mezime senin de ilk cocugun mu olacak bu? bos gebelık mi. ne zaman anlasılır o.

mezime senin de ilk cocugun mu olacak bu? bos gebelık mi. ne zaman anlasılır o.

yok canım 12 yasında kızım var.bundan 4 ay önce yine gebeydim 6 haftalıkken dr gıttım boş gebelık dedı baska dr. gıttım oda aynı şeyi söledi kürtaj oldum..kese var ama bebek yok oluşmamış aynı hamılelık belırtılerı oluo sadece bulantı yoktu ve doktorum bana bulantı olmayan gebelıkten şüpheleneceksin demişti..ondan yıne korkmaya başladım canımm yaaa

canım hemen telaşlanma geç döllenmedir merak etme bidahaki kontrolün ne zaman bu kez gittiğinde eminim keseyide göreceksin ALLAH ın izniyle merak etme..

yaww bendede hiç mide bulantısı olmuyor yani böyle hamişlikten şüphelenmemizmi gerekiyormuş bak ben şimdi telaşlandım işte yaaa bulantısız hamişlik geçiren yokmueyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

ben de korktum sımdı ya. ben de de hıc yok mıde bulantısı fılan. baska var mı mıde bulantısı olmayannnnn

ben de korktum sımdı ya. ben de de hıc yok mıde bulantısı fılan. baska var mı mıde bulantısı olmayannnnn

korkmayın yaa herkese vuran bısey degıl bu 1000 de bir denk gelirmiş oda beni bulmuş...takıntı yapmayın..bazen herkeste 2 aydan sonra başlıomus bulantı belki öledir bizimkide inşallah:))))

Arkadaslar panik yapmayin benimkisi tup bebek dolayisiyla dollenmis yumurtayi koydular ici bos olamaz ve benimde hala bulantim yok kan degerimde en son 20000 lerdeydi,doktorun soyledigi dogrudur ama herkes icinde ayni sey gecerli degildir bence o kisiden kisiye degisir.

evet hayatım herkese denk gelmio zaten..ama beni buldu işte zamanında inşallah yıne olmaz tek dileğim buu

merhaba ekim anneleri
buggün 18.00 de randevum var doktorumla bakalım neler diyecek
keseyi görcezmi kaç haftalıkmış
öğrencez bakalım
yazarım gelişmeleri

merhaba ekim anneleri
buggün 18.00 de randevum var doktorumla bakalım neler diyecek
keseyi görcezmi kaç haftalıkmış
öğrencez bakalım
yazarım gelişmeleri

heyecanlısın sımdı dımı. benım kalbım yerınden cıkacak gıbı olmustu. keseyı gormustuk.

ooh baya ilerlemşsinzz kıslarr=))biz sayfalarn başından kalkmazzdık..herkesn miğdesi bulancak die bişi yok benm hiç bulanmamştı sadece öğürüodumbi kere blmem kustuğumuuu.aşermedmde.herkess ayrı yaşar hamileliğinii hadi bakalım hayrlısıyla keseyi görünn benm 1 ayklıkken görnmştüü.

hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz hayırlısıyla inşallah
inşalla tatlım gzl haberlerle gelirim
heyecanlısın sımdı dımı. benım kalbım yerınden cıkacak gıbı olmustu. keseyı gormustuk.

ay hemde ne heyecanlıyım anlatamam
dün öğrendim hamile olduğumu doktora gitmek için çatlıyorum
acaba keseyi görürmüyom
SAT 6ocak

inşalla tatlım gzl haberlerle gelirim

ay hemde ne heyecanlıyım anlatamam
dün öğrendim hamile olduğumu doktora gitmek için çatlıyorum
acaba keseyi görürmüyom
SAT 6ocak

canım benımkıde 6 ocak ama şubat 16 da çagırdı doktor..sen doktorunu aramısmıydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…