baslamadı ya hayret edıyorum. unutuyorum bazen hamıle oldugumu:) senın var mı?
yaa kızlar benımde bulantı yok huylanmaya başladıom artık
ımmmmmmm en yaşlınızda benmiyimm:)))kaydirigubbakcemile3
benımde yok. cumaya ne kaldı sunun surasında:dance: doktorum bakalım neler dıcek.
mezime senin de ilk cocugun mu olacak bu? bos gebelık mi. ne zaman anlasılır o.
canım benimde
yaş 27
sat 1 ocak
ama dün kan testi yaptırdım degerim 1200 çıktı keseyide göremedi doktor
acaba bir terslikmi var
kafama çok taktım uykularım bölündü sizce bu deger normalmi 5+5 için 1200 deger normalmi..
İçmeyeceğim kararlıyımda bu süreç rahat olsa daha iyi olacak..
yok canım 12 yasında kızım var.bundan 4 ay önce yine gebeydim 6 haftalıkken dr gıttım boş gebelık dedı baska dr. gıttım oda aynı şeyi söledi kürtaj oldum..kese var ama bebek yok oluşmamış aynı hamılelık belırtılerı oluo sadece bulantı yoktu ve doktorum bana bulantı olmayan gebelıkten şüpheleneceksin demişti..ondan yıne korkmaya başladım canımm yaaa
yok canım 12 yasında kızım var.bundan 4 ay önce yine gebeydim 6 haftalıkken dr gıttım boş gebelık dedı baska dr. gıttım oda aynı şeyi söledi kürtaj oldum..kese var ama bebek yok oluşmamış aynı hamılelık belırtılerı oluo sadece bulantı yoktu ve doktorum bana bulantı olmayan gebelıkten şüpheleneceksin demişti..ondan yıne korkmaya başladım canımm yaaa
ben de korktum sımdı ya. ben de de hıc yok mıde bulantısı fılan. baska var mı mıde bulantısı olmayannnnn
Arkadaslar panik yapmayin benimkisi tup bebek dolayisiyla dollenmis yumurtayi koydular ici bos olamaz ve benimde hala bulantim yok kan degerimde en son 20000 lerdeydi,doktorun soyledigi dogrudur ama herkes icinde ayni sey gecerli degildir bence o kisiden kisiye degisir.
merhaba ekim anneleri
buggün 18.00 de randevum var doktorumla bakalım neler diyecek
keseyi görcezmi kaç haftalıkmış
öğrencez bakalım
yazarım gelişmeleri
korkmayın yaa herkese vuran bısey degıl bu 1000 de bir denk gelirmiş oda beni bulmuş...takıntı yapmayın..bazen herkeste 2 aydan sonra başlıomus bulantı belki öledir bizimkide inşallah:))))
merhaba ekim anneleri
buggün 18.00 de randevum var doktorumla bakalım neler diyecek
keseyi görcezmi kaç haftalıkmış
öğrencez bakalım
yazarım gelişmeleri
inşalla tatlım gzl haberlerle gelirimhadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz hayırlısıyla inşallah
heyecanlısın sımdı dımı. benım kalbım yerınden cıkacak gıbı olmustu. keseyı gormustuk.
inşalla tatlım gzl haberlerle gelirim
ay hemde ne heyecanlıyım anlatamam
dün öğrendim hamile olduğumu doktora gitmek için çatlıyorum
acaba keseyi görürmüyom
SAT 6ocak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?