Kızlar merhabalar...Aranıza yeni katıldım..öncelikle güzel paylaşımlarınız için teşekkürler..Ben de ekim annesi olacağım Allah nasip ederse...SAT 19 Ocak..26 Ekim de gelecek meleğim:))Yaşım 27 ve kilom 60:)Çooooookkk mutlu ve heyecanlıyız ailecek:))Allah isteyen herkese yaşatsın inşaallah bu güzelliği....
Kızlar merhabalar...Aranıza yeni katıldım..öncelikle güzel paylaşımlarınız için teşekkürler..Ben de ekim annesi olacağım Allah nasip ederse...SAT 19 Ocak..26 Ekim de gelecek meleğim:))Yaşım 27 ve kilom 60:)Çooooookkk mutlu ve heyecanlıyız ailecek:))Allah isteyen herkese yaşatsın inşaallah bu güzelliği....
15. haftadan sonra canım.
akşama ne yemek var hanımlar? ben gidemedim anneme valla kalkmıyo totom bugün...
akşama ne yemek var hanımlar? ben gidemedim anneme valla kalkmıyo totom bugün...
bnde semiz otu vr yaprak sarması vr başkada bişi yok çorba yaparım belki kocam geç glrse yapmam yeter aman bu yemek derdi ztn vrya öldürüyor hergün hergün:umursamaz:
semiz otumu bayılırımcokacimcoook
semiz otumu bayılırımcokacimcoook
canım onclıkle aramıza hosgeldın. ıns saglıkla kucagına alırsın bebişiinı. nevyasa ozel msj at ekler senı annesınde o bıkacgun gelmıycek sayfalardan atlayabılıyo gormez buyuk ıhtımal.
bnde semiz otu vr yaprak sarması vr başkada bişi yok çorba yaparım belki kocam geç glrse yapmam yeter aman bu yemek derdi ztn vrya öldürüyor hergün hergün:umursamaz:
Tamam canım çok teşekkürler...
ben salatasına bayılıyom. du alıyım bu aksam:)
ayy çıksada yesek semizotunu bende sewerim vallahaa yaa...
burda var hormonlu mudur?
ben salatasına bayılıyom. du alıyım bu aksam:)
bende ton balıklı makarna yapiim
en kolayı o canımda istedi..turşulu turşuluu..
burda var hormonlu mudur?
hamılelıkte ton balıgı ıyı mıdır?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?