2010 Ekim Anneleri

bende oyleyım cunku korkuyorum. bı kez mutlu dondum doktordan bu zamana kadar.

canım benim üzülme allah koruyo bebeklerimizi.böyle düşünmeliyiz galiba.bi de bu aralar benim hormonlar iş başında galiba.çok ağlıyorum çünkü.hiç sebep yokkenkaydirigubbakcemile3

canım benim üzülme allah koruyo bebeklerimizi.böyle düşünmeliyiz galiba.bi de bu aralar benim hormonlar iş başında galiba.çok ağlıyorum çünkü.hiç sebep yokkenkaydirigubbakcemile3

aynen. bugunku derdım kocacıgımın bebişimi goremıycek olması. cok aglattı benı. burda konustuk ya. cok fena oldum yasenağlama bak gene oluyo

merhaba guzel ekim anneleri nasilsiniz>
acayip siskinlik var bende ya.sanki simdiden 3 -4 aylik gibi oldu gobisim.
bide gogus uclarim felaket catladi ne yapabilirim acaba krem sursem herhangi bir zarari olurmu?

merhaba guzel ekim anneleri nasilsiniz>
acayip siskinlik var bende ya.sanki simdiden 3 -4 aylik gibi oldu gobisim.
bide gogus uclarim felaket catladi ne yapabilirim acaba krem sursem herhangi bir zarari olurmu?

catlaklar ıcın krem varmıs sur bence de. ben ıyıyım bırazdan alısverıse gıdıcez ama yagmur yagmaya basladı esım ben gelmedne cıkma dedı. beklyıom. sen nasılsın.

catlaklar ıcın krem varmıs sur bence de. ben ıyıyım bırazdan alısverıse gıdıcez ama yagmur yagmaya basladı esım ben gelmedne cıkma dedı. beklyıom. sen nasılsın.

adi ney acaba ki tuh dun doktora sormayi unuttum. 1 ay beklicem simdi 1 ay sonraya randevumuz var.catlamaktan korkuyorum biraz genetikmis annem cok catlamis karni felan bize gebeyken. hala o catlaklar duruyor.
dun tum aileye mujdeyi verdik herkes cok sevindi hayaller kuruluyor simdiden.:1hug:
iki taraftada ilk torun olucak insallah kismet olursa.
buyuk heyecan var. esimde her hareketimi kontrol ediyor yok oyle yatma boyle yat yok o isi yapma soyle yap ay kaynanadan beter yahu:icecream:
insallah hepimiz sagsaglim kucagimiza aliriz rabbim yuzumuzu kara cikarmasin.

kizlar ara ara kramp tarzi agrilarim oluyor bu normalmi ilk baslarda hissetmiyordum ama dun gece yatakta dondum durdum.

can yemek yemek istemezmi ya benim sadece tok olduğum zaman canım istemiyo kaydirigubbakcemile3
hee ama sabahları istemiyo benim evt ama öğleden sora maşallahım var
az az ye sevdiğin şeleri yemeye çalış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…