2010 Ekim Anneleri

sanıyorum bölede geçer 3 ayımız.bende rahatım bulantım yok ama açen dikkat ettim fena oluyorum. hemen bişiler hazırlıyorum kendime...sakinleşiyorum..:hooray:

ben Allahtan acı yıyemıyorum. zaten evlenmeden once gastrıt sorunum vardı.

ayıptır sölemesi annem geçen gün çağırdı bizi kızartma yapmış. onda yediğim kızartmayada doyamıyorum ben. ayy ne kaçırmışım ne kaçırmışım. sanki önümden alıyolar...
akşam uyuyamadım sanki 9 aylık olmuştu göbüş..öyle hareketsiz kaldım kımıldayamadım...

en başta ne güzeldi.canım bi sürü şey çekiyodu.iştahım yerindeydi.yine aynısı olsun istiyom.en çok da su içemediğim için üzülüyorum.ama aklıma geldikçe yudumluyorum ne yapayım zorla

en başta ne güzeldi.canım bi sürü şey çekiyodu.iştahım yerindeydi.yine aynısı olsun istiyom.en çok da su içemediğim için üzülüyorum.ama aklıma geldikçe yudumluyorum ne yapayım zorla

bebeklerin günleri aynı ikimizinde bak...az kaldı 1-2 haftaya toparlanırsın artık zaten...10 haftada rahatlıyolarmışş sorunu olanlar...

acıyıda çok severdim,sütü,yoğurduda ama hiç bişi yok artık.bazen bi heves geliyo yerim şimdi diyorum yok çok az yiyince bitiyor isteğim.ama suyu zorlada olsa içicem

balum belki benim midem heyecandan ve kaygıdan da böyle ağrıyo olabilir.günleri bile karıştırdım ben.bugünü çarşamba zannediyordum

balum belki benim midem heyecandan ve kaygıdan da böyle ağrıyo olabilir.günleri bile karıştırdım ben.bugünü çarşamba zannediyordum

ay canım benım ya. dusunme o kadar gelecek o gun. kosa kosa eve gelıp yazıcaz burda.

ben geçen hafta duydum :)))) videoya bile çekti babası bebişini. kocaman bir yüreği var dedi dr. amcası. yiğit yürekli olcak dedi...

maşaallah darısı başımıza balumla.ben çok heyecanlanıyorum.sadece ben mi bu kadar takıyorum acaba bilmiyorumkismile

maşaallah darısı başımıza balumla.ben çok heyecanlanıyorum.sadece ben mi bu kadar takıyorum acaba bilmiyorumkismile

olur mu canım...hepimiz aynı şeyleri hissediyoruz. bende uyuyamamıştım sanah olsun artık diye diye dönmüştüm yatakta. bu arada karnım taş gibi kızlar. artık rahim büyüyo iyice....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…