ben kırmızı et yemıyorum zaten. tavuk cok seveım. yaz olsaydı tavugu domateslı bıberlı ahhh ne guzel olurdu. balıkta yıyom. sebze yemeklerı yapıyom. ben zaten herseyı yıyom eskısı gıbıyım bulantım yok ya.
patateste olsun yanında...tavuklar çıtır çıtır.... iştahını açmanın yollarını ara bence.. bide acı baharat reflü yaparmış demekki dr. ondan dedi yasak diye.. ne yediğine dikkat et bakalım, tetikleyen bişii wardır mutlaka..
canım benim ben anlayamadım ki ne yesem midem ağrıyo.ağrıdığı için de iştahım yok.ama dün gece annemin yaptığı dometes soslu patates ve biber kızartması geldi.annem gelir gelmez yaptırcam onakaydirigubbakcemile3
sanıyorum bölede geçer 3 ayımız.bende rahatım bulantım yok ama açen dikkat ettim fena oluyorum. hemen bişiler hazırlıyorum kendime...sakinleşiyorum..:hooray:
ben Allahtan acı yıyemıyorum. zaten evlenmeden once gastrıt sorunum vardı.
en başta ne güzeldi.canım bi sürü şey çekiyodu.iştahım yerindeydi.yine aynısı olsun istiyom.en çok da su içemediğim için üzülüyorum.ama aklıma geldikçe yudumluyorum ne yapayım zorla
ay ınsallah ya. o kadar rahatım kı.
bebeklerin günleri aynı ikimizinde bak...az kaldı 1-2 haftaya toparlanırsın artık zaten...10 haftada rahatlıyolarmışş sorunu olanlar...
benim annem urfalı. acısız tansiyonum düşüyor... arada yiyorum napiim yaa..ama ilerde mide yanması falan yapar kesin..
benimde tek sorunum yorgunluk ve uyku...
aa evet sen duydun mu kalp atışlarını ben daha bu cuma duyucam inşaallah
balum belki benim midem heyecandan ve kaygıdan da böyle ağrıyo olabilir.günleri bile karıştırdım ben.bugünü çarşamba zannediyordum
ben geçen hafta duydum :)))) videoya bile çekti babası bebişini. kocaman bir yüreği var dedi dr. amcası. yiğit yürekli olcak dedi...
maşaallah darısı başımıza balumla.ben çok heyecanlanıyorum.sadece ben mi bu kadar takıyorum acaba bilmiyorumkismile
maşaallah darısı başımıza balumla.ben çok heyecanlanıyorum.sadece ben mi bu kadar takıyorum acaba bilmiyorumkismile
bende oyleyım cunku korkuyorum. bı kez mutlu dondum doktordan bu zamana kadar.
aaa hiç düşünmeyin bunları, çok güzel olacak herşey...balum senin cuma mıydı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?