kizlar ara ara kramp tarzi agrilarim oluyor bu normalmi ilk baslarda hissetmiyordum ama dun gece yatakta dondum durdum.
saçlarımı kestirmek istiyorum biri iyi değil diyo biri bişe olmaz diyo
ben kestırdım bısey olmaz. batıl ınanclara ınanmam ben.
duduu sende ankaradasın snaırım bnde ankaradayımbayanssulusmile
saçlarımı kestirmek istiyorum biri iyi değil diyo biri bişe olmaz diyo
kıslar bıraz uyuyup geldım
çorba içebıldım sadece hıc ıstahım yok canımda hıc bısı ıstemıyor
bndede içbişiyi yok halsilik ve uyku dışında gayette iyi yiyorum kaydirigubbakcemile2valla ne değişikmiş bu hormonlar:hulya:herkesde farklı farklı
bndede içbişiyi yok halsilik ve uyku dışında gayette iyi yiyorum kaydirigubbakcemile2valla ne değişikmiş bu hormonlar:hulya:herkesde farklı farklı
canım senin drun kim.
bende mıgde yanmasıda var benım ufaklıklar cok yaramaz olucaklar sanırımkaydirigubbakcemile3
midem bulanmıo ama cnm yemek istemio
canımcım bn önceden doç dr serdar oğuz a gidiyodum bn tüp bebekle hamile kaldım maya tüp ebebk merkde oraya gideirm artık...sen kime gidiyosun bn tüp olduğu için merkezle devam edebilirim ama serdar bey gebelik konusnda çok iyi bir umnadur aklında olsun cnmcm tavsiye ederim:1hug:
bende de kabızlık var karnım 6 7 aylık gibi goguslerımde cok catladı karnım çok kasınıyor ınsallah zamanla gecer hepsi
allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.ben gülay hanıma gidiyorum.etlik zübeyde hanımda çalışıyor beni çok ii anlıyor ben ondan çok memnunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?