2010 Ekim Anneleri

kıslar bıraz uyuyup geldım
çorba içebıldım sadece hıc ıstahım yok canımda hıc bısı ıstemıyor

ha bak boya isi zararli olabilir onu diyeyim dikkat et. ozellikle boyanin organik sac boyasi olmasina.

bndede içbişiyi yok halsilik ve uyku dışında gayette iyi yiyorum kaydirigubbakcemile2valla ne değişikmiş bu hormonlar:hulya:herkesde farklı farklı

vala benim 8inci haftaya kadar hic belirtim yoktu adet gecikmesi haric ama normaldede gecikirdi onemsemedim ama bu sabah birsuru belirtiyla uyandim. gogus uclarim simdiden catlamaya basladi.
karnim da acayip siskinlik var. cogu arkadas gibi afedersin tuvalete gitmek olum gibi. kabizlik var.

bende de kabızlık var karnım 6 7 aylık gibi goguslerımde cok catladı karnım çok kasınıyor ınsallah zamanla gecer hepsi

canım senin drun kim.

canımcım bn önceden doç dr serdar oğuz a gidiyodum bn tüp bebekle hamile kaldım maya tüp ebebk merkde oraya gideirm artık...sen kime gidiyosun bn tüp olduğu için merkezle devam edebilirim ama serdar bey gebelik konusnda çok iyi bir umnadur aklında olsun cnmcm tavsiye ederim:1hug:

midem bulanmıo ama cnm yemek istemio

aaa olmaz ki ama mecbur yiyeceksin bak bebisin gelmis onun icin ye annesi.onun cok saglikli gelisebilmesi icin senin duzenli beslenmen gerekiyor. ac kalarak onada kendine de eziyet etmemelisin.
cok az da olsa 1 elma dahi olsa yavas yavas suyla atistir daha kolay hazmedersin.:1hug:

allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.ben gülay hanıma gidiyorum.etlik zübeyde hanımda çalışıyor beni çok ii anlıyor ben ondan çok memnunum

bende de kabızlık var karnım 6 7 aylık gibi goguslerımde cok catladı karnım çok kasınıyor ınsallah zamanla gecer hepsi

evet bu saydıklarının hepsi var ama bendede bn bide kan sulandırıcı iğne yapıyorum ohssden dolayı o yerlerde hep acıyo kaşınıyo:gitme:

allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.ben gülay hanıma gidiyorum.etlik zübeyde hanımda çalışıyor beni çok ii anlıyor ben ondan çok memnunum

amin cnmcmmmm hepimizin inşallahhhhh:Saruboceq:ben bayan drlara pek gidemyrm ya hiç gitmedim gidemem de herhalde:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…