tabiki sag saglim gelsinlerde insallah sykintilarimiz kilolarimiz hepsi gider tadini cikaralim demi 9 ay sonra karnimizda degil kucagimizda olucak bu melekler.
ay cok guzel bir duygu ya allah isteyen herkese nasip etsin. rabbim yoklugunu aratmadi cok sukur yarabbi.
öyle valla benim tüp bebek olduğu için bu hafta keseler için haftaya kalp atışı için ddiler inşaalhta bakalım :hulya:
benım kese ıcınde bebişlerde gozuktu ama kalp atısı daha gozukmedi
tabi canım öyle oluyo.hatta benimki 2 hafta sonra dediği için cuma günü gidicem
benım kese ıcınde bebişlerde gozuktu ama kalp atısı daha gozukmedi
:Saruboceq:
ne gzl cnmcmmmm onuda duycaksın inş....Allahım izin veirse darısı bana ve benim gibi beleyen arkadaşlara:Saruboceq:
kızlar netteki ilginç t-shirtlerden almayı düşünüonuzmu. ya bu iğnede sıkmaya başladı
bazen kalp atislari 12 haftaya kadar gozukmeyebiliyormus doktor dun bana oyle soyledi ama turkiyeden farklimi burdaki sistem onu bilmiyorum iste.endiselenme bol bol dua edelim stress en buyuk etken olumsuzluklarda herseyi ciddiye almayin oluruna birakin .
yazin ortasinda zor olucak hamilelik ama olsun ne yapalim .en kotusude kisa dogru dogum yapcaz evde tikanip kalicaz onu sevmiyorum iste.
kısalr aranızda cın takvımıne ınana varmııı benım 1 tane oglum var sımdı baktım kıs ne kadar dogru ne kadar yalan orasını bılmem
ilk olarak olnlardan alıcam, hele bi bahar gelsin...göbüş çıksın...
ama 3 ayda bebiş palazlanacak, baharda süper olucak ...alıcaz arabaları...ohhh!!!
kısalr aranızda cın takvımıne ınana varmııı benım 1 tane oglum var sımdı baktım kıs ne kadar dogru ne kadar yalan orasını bılmem
kızlar ben çıkıyorum akşam evden girebilirsen bakarım sizlere kendinize çok dikkat edin olurmu minnoşlarada:))))))))iyi akşamlarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?