2010 Ekim Anneleri

kızlar netteki ilginç t-shirtlerden almayı düşünüonuzmu. ya bu iğnede sıkmaya başladı

çok şükür yarabbim ezanda okunuyor....Allahım dualarımı kabul etti yarabbimmm:gitme:sonuna kadar sağlıkla inşallahhh:Saruboceq::Saruboceq:

benım kese ıcınde bebişlerde gozuktu ama kalp atısı daha gozukmedi

bazen kalp atislari 12 haftaya kadar gozukmeyebiliyormus doktor dun bana oyle soyledi ama turkiyeden farklimi burdaki sistem onu bilmiyorum iste.endiselenme bol bol dua edelim stress en buyuk etken olumsuzluklarda herseyi ciddiye almayin oluruna birakin .

kısalr aranızda cın takvımıne ınana varmııı benım 1 tane oglum var sımdı baktım kıs ne kadar dogru ne kadar yalan orasını bılmem

yok canım stres yapmıyorum erken cunku daha doktor 1 hafta sonra duyulur dedi

kızlar ben çıkıyorum akşam evden girebilirsen bakarım sizlere kendinize çok dikkat edin olurmu minnoşlarada:))))))))iyi akşamlarrrr

ama 3 ayda bebiş palazlanacak, baharda süper olucak ...alıcaz arabaları...ohhh!!!

sende dogru diyorsun ay ele avuca gelicek tam sevilcek zamani ay yerim ben onlari ne guzel heyecanlar yarabbim bu.allahim insallah butun hayallerimiz gerceklesir.
kısalr aranızda cın takvımıne ınana varmııı benım 1 tane oglum var sımdı baktım kıs ne kadar dogru ne kadar yalan orasını bılmem

nerdeki cin takvimi?

simdi baktim canim cin takvimine netten ona gore erkek diyor ama allah bilir hic bilemiyorum saglikli olsunda hayirli olsunda cinsiyet onemli degil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…