bwn ınanmıyorum o takvımee kızlar saglıkla gelsınlerde
canim o kadar batil inanislar var ki mesela annem dun dediki bana hangi tarafina yatiyorsun uyurken genellikle sag dedim diyorki sag taraf ise erkekmis eskiler oyle dermis:):)):cok guldum rabbim bilir biz aciz kullarami kalmis tahmin.:roflol:
sende dogru diyorsun ay ele avuca gelicek tam sevilcek zamani ay yerim ben onlari ne guzel heyecanlar yarabbim bu.allahim insallah butun hayallerimiz gerceklesir.
nerdeki cin takvimi?
sagol mervam baktim canim cin takvimine gore erkek diyor ama bana gore allah bilir diyorum :):)
Slm kızlar :) ben şimdi hangi aya gircem ya sınırda kaldım hesaplamalara göre 1 kasım :) belki 1 hafta erken gelcek burdamı olsamki sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sat 25 ocak
Slm kızlar :) ben şimdi hangi aya gircem ya sınırda kaldım hesaplamalara göre 1 kasım :) belki 1 hafta erken gelcek burdamı olsamki sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sat 25 ocak
:) hoşbulduk kızlarrrr ben hala şoktayım dün hcg de ögrendim yarın gidicem allah izin ederse ilk kontrole :)) değerim 1978.8 çıktı nasıl sizce
masallahdiyelim once
insallah hayirlisiyla sag saglim kucaiginada alirsin canim.degerinde gayet iyi bence.
yanliz doktorun soylemeden ben soyliyeyim kendine cok dikkat et.
mumkunse temizlik felan yapma .kendini yorma su 3 ayi atlatana kadar relax ol.a.s.
Evet dikkat ediyorum bugunden itibaren :)) zaten haftadır lekelenmede vardı üstüne gördüm nedense çok rahatım mucize bir şekilde bu haberi aldım .AllahIM BÜYÜK ona sığındımm :)
Evet dikkat ediyorum bugunden itibaren :)) zaten haftadır lekelenmede vardı üstüne gördüm nedense çok rahatım mucize bir şekilde bu haberi aldım .AllahIM BÜYÜK ona sığındımm :)
hoşgeldin canım hayırlı olsun bebeişin Allah kucağına almayı nasip etsin :Saruboceq:
bu arada senin gibi cici anne adayına bu nick yakışmıo (TESTERE) kaydirigubbakcemile3
:) Hoşbulduk kızlarr Aminn cümlemizin inşallahh kucagına almayı nasıp etsın :1rolleyes:
:) Aslında ben 2007 üyesiydim eski nick BALSURAT tı sempatiksalakcinni onu sildirdim bunu aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?