2010 Ekim Anneleri

kızlar herkese iyi akşamlar...
bulantısı olupta cıkaramayan varmı benim gibi

üfff dr. sordum daha ne ıstıon cıkarmıonda dedı..bebege yararmıs umarım öle olur bana yaramasında...2 haftadır böyleyım yaa bir baslıo lavaboya kosuyorum tık yok mıdemi kasıo öle :sinifsinif:

üfff dr. sordum daha ne ıstıon cıkarmıonda dedı..bebege yararmıs umarım öle olur bana yaramasında...2 haftadır böyleyım yaa bir baslıo lavaboya kosuyorum tık yok mıdemi kasıo öle :sinifsinif:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3doğru sölüo çıkarmak iyi değilmiş!! banada annem öle dio ben çıkaramıorum deyince

:) Hoşbulduk kızlarr Aminn cümlemizin inşallahh kucagına almayı nasıp etsın :1rolleyes:

:) Aslında ben 2007 üyesiydim eski nick BALSURAT tı sempatiksalakcinni onu sildirdim bunu aldım

balımmmmm sen haaaaa canımmmm bidenemmmm kızzzzz ALLAH tan başka bişey istesem oluyormuş demek inan daha 2 gün önce sen geldin aklıma keşke balsuratta ekim annelerinde olsaydı dedim ALLAH ım içime doğmuş demek çok istemiştim canım ya süper bişey bu çok sevindim yaaa bir yandanda hala şoktayım 6. hissim formunda yine.. ben sana hep diyordum belki aynı anda kalırız diye ayyy yerimde duramıyorum ooohhh:teytey::teytey::teytey:

eee canım anlat kaç haftalık bebişin nasıl oldu ne zaman test yaptın çok sevindim geçmişi karıştıramıyorum sevincimden

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3doğru sölüo çıkarmak iyi değilmiş!! banada annem öle dio ben çıkaramıorum deyince

ben kızımdayken 3 ay cıkarmıstım bunun onla hiç alakası yok...çok garip gelio bana

Slm kızlar :) ben şimdi hangi aya gircem ya sınırda kaldım hesaplamalara göre 1 kasım :) belki 1 hafta erken gelcek burdamı olsamki sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sat 25 ocak

ekim annelerindesin tabiki bebişler ortalama hesaplanan tarihten 10 gün felan önce erken geliyormuş canım yaaaa yarın gidecen sanırım doktora güzel haberlerini beklicem canım benimm...

hehe kimleri görüyorum sempatiksalakcinni balsurat gelmiş değiştir rtık şu testereyi ya :umursamaz: başka bişey yap
hayırlı olsun bende 2009 ekim anası kaydirigubbakcemile3
sat 22 ocak tı tıı :jeyyar:

ben kızımdayken 3 ay cıkarmıstım bunun onla hiç alakası yok...çok garip gelio bana

nasıl bişi olduğunu bende anlayamıorum bende çok zorlanıorum mide bulantısı bütün gün beni mahvedio yürürken bile midem alt üst oluyo ayrıca hiç bişeyde yiyemiorum çok zormuş gerçekten.

ben markete gıdıyordum acık hava normalde ıyı gelır derler bende hıc ıse yaramıyordu yolda bıle öğürüyordum cok sukur 9.haftalarda rahatlıyorsunuz yanı ben rahatladım en azından gunde bı kackeere oluyor bulantı

yok benım tersıne ıstahım acık ve sureklı yıyorum..sabah hatta kızım portakal suyu varmı dedı ve benım moral bozuldu yok ben ıctım dedım anneeeeeeee evde yakında bişey bırakmayacan dedi yaaa çok bozuldummm cokacimcoook sürekli yemek ıstıyorum

kusura bakma cok komigime gitti kucuk kizinin onu demedi:roflol::roflol:

Kizlar benim bebekler iki tane degil uc tane olmus simdi doktor birini reduksiyon yontemiyle alicaz diyor.Cok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…