kizlar sizde akinti oluyormu?
bende dunden beri akinti basladi enfeksiyon felan degildir insallah.
kızlar herkese iyi akşamlar...
bulantısı olupta cıkaramayan varmı benim gibi
üfff dr. sordum daha ne ıstıon cıkarmıonda dedı..bebege yararmıs umarım öle olur bana yaramasında...2 haftadır böyleyım yaa bir baslıo lavaboya kosuyorum tık yok mıdemi kasıo öle :sinifsinif:
:) Hoşbulduk kızlarr Aminn cümlemizin inşallahh kucagına almayı nasıp etsın :1rolleyes:
:) Aslında ben 2007 üyesiydim eski nick BALSURAT tı sempatiksalakcinni onu sildirdim bunu aldım
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3doğru sölüo çıkarmak iyi değilmiş!! banada annem öle dio ben çıkaramıorum deyince
Slm kızlar :) ben şimdi hangi aya gircem ya sınırda kaldım hesaplamalara göre 1 kasım :) belki 1 hafta erken gelcek burdamı olsamki sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sat 25 ocak
kızlar herkese iyi akşamlar...
bulantısı olupta cıkaramayan varmı benim gibi
ben kızımdayken 3 ay cıkarmıstım bunun onla hiç alakası yok...çok garip gelio bana
yok benım tersıne ıstahım acık ve sureklı yıyorum..sabah hatta kızım portakal suyu varmı dedı ve benım moral bozuldu yok ben ıctım dedım anneeeeeeee evde yakında bişey bırakmayacan dedi yaaa çok bozuldummm cokacimcoook sürekli yemek ıstıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?