2010 Ekim Anneleri

yemek yemen ıyı ben sadece kraker tuketıyordum ve yemekelre karsı muthıs bı hassasıyetım vardı yemek ıstıyorum ama mıgdem almıyordu sımdı dun ılkkez mutfakta yemek yaptım aksamları hep esım yazık kahvaltı yapıyordu....:)

ay evet bende en çok ayakta durdugum zamn oluo..böle bi sıcak basıo fena oluyorum

3 tane olmasi digerleri icin riskliymis premature dogarlar yasiycaklarida kesin olmaz diyor doktor

sen ne hıssedıyorsun ...ay canım yaaaa cok karısık bı duygu ıcerısındesındır ama ucuzlerı olup evet kucuk doganlar var ay nebılım yaaaa saglıklı olacaklarsa dıgerlerı nebılım ıste uf zor karar

evet tup bebek,o kadar cok dua ettimki herhalde ucu de tuttu :) tabi keske 2 si tutsaydi sadece bole zor bir karar vermek zorunda kalmasaydim.Neyse hayirlisi artik 3 hafta surem var bakalim zaman ne gostericek

evet tup bebek,o kadar cok dua ettimki herhalde ucu de tuttu :) tabi keske 2 si tutsaydi sadece bole zor bir karar vermek zorunda kalmasaydim.Neyse hayirlisi artik 3 hafta surem var bakalim zaman ne gostericek

canım bılm ıyorum ben olsaydım allah bana onu verdıyse bi şekilde prematurede olsa karsılıgını da verecektır...bence karsı cıkma zamana bırak..yinede sen bılırsın..hakkında hayırlısı olsun

kızlar slm niveanın badem yağlı bebek yağından aldım sürmeye başliyim cilt yağa doysun heheh

:) hoşbulduk kızlarrrr ben hala şoktayım dün hcg de ögrendim yarın gidicem allah izin ederse ilk kontrole :)) değerim 1978.8 çıktı nasıl sizce

balsuratım bitnm..biliyordum ben böyle olacağını...rabbim büyük...

nasıl mutlu oldum anlatamam..

tüylerim diken diken..

kendi mutluluğum gibi sevindim inan bitnm..

ismini değiştirdiğini de şimdi okudum..

geçende burada balum isimli arkadaşı sensin sandım..

özel mesaj attım ona balum senmisin diye..

şimdi asıl balumu buldum bitnm..

hayırlısı olsun..

tekrar tekrar tebrik ediyorum seni...

lütfen dikkat et kendine olurmu...

bir de sevincini doyasıya yaşa tatlım...

çünkü sen bunu fazlasıyla hakettin..

opuyorumnanaktanrabbime emanetsiniz..opuyorumnanaktan

:) Hoşbulduk kızlarr Aminn cümlemizin inşallahh kucagına almayı nasıp etsın :1rolleyes:

:) Aslında ben 2007 üyesiydim eski nick BALSURAT tı sempatiksalakcinni onu sildirdim bunu aldım

kız balsuratım yaa nerelerdeydin sen ayy çok sevindim canım yaa rabbim saglıkla kucaklamanı nasip etsin inşş klomenden de kurtuldun zemuszemus çokkk şükür rabbim tamamına erdirsin senide cümlemizide inşşş

canım benım bozma moralını doktorlar zaten moral bozmak ıcın varlar her söylenene ınanma..benımkıde dr. hesabına göre 8+5 banada ileri gidiosun ama ıyı demıstı..olumsuz konusmadı. cok tedırgın oluosan baska bı dr. gıt ve rahatla böle durumlarda tek dr. ıle kalmamak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…