ben markete gıdıyordum acık hava normalde ıyı gelır derler bende hıc ıse yaramıyordu yolda bıle öğürüyordum cok sukur 9.haftalarda rahatlıyorsunuz yanı ben rahatladım en azından gunde bı kackeere oluyor bulantı
Kizlar benim bebekler iki tane degil uc tane olmus simdi doktor birini reduksiyon yontemiyle alicaz diyor.Cok korkuyorum
kusura bakma cok komigime gitti kucuk kizinin onu demedi:roflol::roflol:
Kizlar benim bebekler iki tane degil uc tane olmus simdi doktor birini reduksiyon yontemiyle alicaz diyor.Cok korkuyorum
3 tane olmasi digerleri icin riskliymis premature dogarlar yasiycaklarida kesin olmaz diyor doktor
evet tup bebek,o kadar cok dua ettimki herhalde ucu de tuttu :) tabi keske 2 si tutsaydi sadece bole zor bir karar vermek zorunda kalmasaydim.Neyse hayirlisi artik 3 hafta surem var bakalim zaman ne gostericek
kızlar slm niveanın badem yağlı bebek yağından aldımsürmeye başliyim cilt yağa doysun heheh
akşam-ı şerifleriniz hayrola güzel anne adayları:)
:) hoşbulduk kızlarrrr ben hala şoktayım dün hcg de ögrendim yarın gidicem allah izin ederse ilk kontrole :)) değerim 1978.8 çıktı nasıl sizce
benım cılt normalşde de yaglı onuda surersem ne olur bılmem artık kaydirigubbakcemile3
Allah sağ salim kucağına almayı nasip eder inş. canım ne mutlu sana..
gozun aydın canım benım. nasıl bı duygu ya. 2 gun kaldı bende ıns duyacagım. rabbım ızın verırse ıns.
değişik bi duygu canım ya darısı başına inşallah
:) Hoşbulduk kızlarr Aminn cümlemizin inşallahh kucagına almayı nasıp etsın :1rolleyes:
:) Aslında ben 2007 üyesiydim eski nick BALSURAT tı sempatiksalakcinni onu sildirdim bunu aldım
kızlarrrr zemuszemus
ben ve miniğim için dua edin neolur bugun doktor amcamızdaydık SAT a göre 5+4 dum bugun ama ultrasonda 6+5 cıktık hemde karından ultrasondaakannehir doktoruma sordum olabılır dedı gerı gelenı duydum ama ılerı nasıl oluyo aranızda olan varmı...
neyse asıl onemlı konu kesen bıraz duzensız dusuk tehlıken varmı hıc bısı yapma dınlen dedı :sinifsinif: progestan verdı içmem için agrın varmı dedı cok ac bel agrım var dedım allahtan kasık agrım faaln yok içim cok huzurlu ama tabı tedırgınım neolur dua edın :Saruboceq::Saruboceq: mınıgım saglıklı olsun 13 martta randevumuz var kalp atıslarını duyarız ınş dedi.:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?