2010 Ekim Anneleri

testere kız hosgeldınnn. balsurat olarak aramıstım bulamamıstım senı. rize//53 topıcınden tanıyorum senı. hosgeldın aramıza...

ben bir şiştim bir şiştim inanın nefes alamıyorum .zati 3 kg almıştım birde şişkinlik eklenince giyinecek kıyafet bulamıyorum evde:)))

slm canım.ben çabuk geçsin diye 1 gün diye sayıyorum.kaydirigubbakcemile3

ben bir şiştim bir şiştim inanın nefes alamıyorum .zati 3 kg almıştım birde şişkinlik eklenince giyinecek kıyafet bulamıyorum evde:)))

dun aksam ben de 36 beden etegımın ıcınde duramadım sıktı valla:):) 38 lere devam sımdılık:):)

ya ben yine kilo vermişim.mide bulantım yüzünden hiç bişey yiyemiyorum.yediğim herşey ya midemi bulandırıyo ya da ekşitiyorlaelaelaelaelae

bu arada sabah sıte sorunluydu gecmıs sayfaları okuyup cevap yazmıstım bazılarına ama gıtmıs hepsıııı. bı daha da o kadar sayfa okunmaz kı. affedın benı kızlarrr:)

balum canım benim bir kaldı. hadi başlayın dualar.. vallahi öğle paydosundan feragat edip sizlerle sohbet edeyim dedim..

dudu ile seninde kabul bir gününüz kaldı:)))

dudu ya aslında kilo almaman çok iyi. ilk üç aydan sonra iştahlar açılınca ne yapıcaz biz..

fıstık balum sende deme ki 36 giyinen yavrulardansın. inşallah doğumdan sonra giyersein 36 lar:)) sen daha küçüksün. eminim ki benden daha hızlı verirsin kiloları..

ya balum içim içime sığmıyo benim.dün gece uyuyamadım .tabi midem bulantımda sebep oldu uykusuzluğa ama heyecanda vardı.sonra düşündüm.bebişim dünyaya gelince gece saatlerinde hep onun için ayakta olcam diye.çok tuhaf hissettim kendimi

ben almadığıma üzülmüyorum zaten.bebişim beslenemiyo diye üzülüyorum.su bile içemiyorum düşün

canım ya bedene gore degısıyo. 38 de oluyo bazen 36 da. ama sıkmaya basladı bıleeeee:):):) amannn sıksın ya gobış cıksın da:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…