kızlarrrr zemuszemus
ben ve miniğim için dua edin neolur bugun doktor amcamızdaydık SAT a göre 5+4 dum bugun ama ultrasonda 6+5 cıktık hemde karından ultrasondaakannehir doktoruma sordum olabılır dedı gerı gelenı duydum ama ılerı nasıl oluyo aranızda olan varmı...
neyse asıl onemlı konu kesen bıraz duzensız dusuk tehlıken varmı hıc bısı yapma dınlen dedı :sinifsinif: progestan verdı içmem için agrın varmı dedı cok ac bel agrım var dedım allahtan kasık agrım faaln yok içim cok huzurlu ama tabı tedırgınım neolur dua edın :Saruboceq::Saruboceq: mınıgım saglıklı olsun 13 martta randevumuz var kalp atıslarını duyarız ınş dedi.:Saruboceq:
karnım derken rahim kısmına doğru. sizce dış gebelik belirtisi olabilir mi ??
bende de oluyodu halada oluyo arada.. doktor bana %90 gazdan dır demişti benimde hala aklımı kurcalıo ama şu ana kadar bi aksilik çıkmadı canımm.hatta bu akşam belime bile vurdu ağrısı :uhm: Allah korusun hepimizi
selam kızlarr bugün gittim doktora kesemiz 8 mm olmuş yani artık büyümüş dış gebelik olayını cok sükür atlattık kan degerlerimi kontrol etmiyorum artık sata göre 6 haftalıgım ama doktora göre 5 gec döllenme olmuş dedi ahh bide su bebişi kalp atısını görsem saglıkla dünyaya gelse ne güzel olcak allah hewrkezin bebişini kucagına almayı nasip etsin insallahh
amin inşallah. hani düşersin bi yerini vurursun hafif morarırda morluk acır ya tutunca onun gibi bazen şiddetleniyo şuan şiddetli bi morarma acısı gibi acı var rahimin sl tarafında kasıkdan uzak bi yerde.. bende dün önceki gün öğrendim gebe olduğumu ultrasonda görünmedi hcg 240.96 çıktığı halde bir aylığa yakın bebek olduğu halde yani. korkuyorum inşallah dış gebelik olmaz.
bende dunden beri akinti basladi enfeksiyon felan degildir insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?