2010 Ekim Anneleri

arkadaşlar karnımın sol tarafında iğne batar gibi bi saplantı oluyo gün içinde ara ara sizce normalmi gebelikte olurmu böyle ??

selam kızlarr bugün gittim doktora kesemiz 8 mm olmuş yani artık büyümüş dış gebelik olayını cok sükür atlattık kan degerlerimi kontrol etmiyorum artık sata göre 6 haftalıgım ama doktora göre 5 gec döllenme olmuş dedi ahh bide su bebişi kalp atısını görsem saglıkla dünyaya gelse ne güzel olcak allah hewrkezin bebişini kucagına almayı nasip etsin insallahh

canımmm Allah seni ve bebişini korusun!!! hayırlısıyla geçirirsin inşallah bu dönemi.dualarım seninle:1hug:

karnım derken rahim kısmına doğru. sizce dış gebelik belirtisi olabilir mi ??

bende de oluyodu halada oluyo arada.. doktor bana %90 gazdan dır demişti benimde hala aklımı kurcalıo ama şu ana kadar bi aksilik çıkmadı canımm.hatta bu akşam belime bile vurdu ağrısı :uhm: Allah korusun hepimizi

amin inşallah. hani düşersin bi yerini vurursun hafif morarırda morluk acır ya tutunca onun gibi bazen şiddetleniyo şuan şiddetli bi morarma acısı gibi acı var rahimin sl tarafında kasıkdan uzak bi yerde.. bende dün önceki gün öğrendim gebe olduğumu ultrasonda görünmedi hcg 240.96 çıktığı halde bir aylığa yakın bebek olduğu halde yani. korkuyorum inşallah dış gebelik olmaz.

benim durumumda aynı canım geç döllenmeden dolayı bir hafta gerilik var ama doktor önemli değil dedi.kalp atışlarını duydum darısı başına canım.

canım sanmıyorum ınsallah dış gebelık degıldır.5 haftalıkken aynı sıkıntılar bendede vardı hatta gece uyuyamıyordum bile ama sımdı hafıfledı..bozma moralini

ayyy ne guzel haberler okudum akşam akşamm yaaa testerecımm tebrık ederımmm.....
hayal senınde gozun aydın cnmm için rahat etmıştırr...
bu arada kızlar hamışlıkde akıntının olması normalmış sakın takılmayınn buna yaaa bende de oluyoo vallaa....

hepinize günaydın ekimin güzel anneleri ben sık sık yazmasamda yazdıklarınızı kontrol ediyorum sizlerin yazdıklarını okumak hoşuma gidiyor

:)))) tanaydın güzeller,
nasılsınız bakem?
dudu doktora kaldı 2 değil mi?
ben yarın gidiyorum.
johnnybravo,
resmin değişmiş:))) bende kocaeli gebzeli sayılırım. günümün 10 saati buralarda geçiyor:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…