2010 Ekim Anneleri

bencede hamileliği yaşamanın tadı başka:)) özeniyorum karnı burnundakilerekaydirigubbakcemile3 bende tadıyım o duyguları...

hemserı sayılırız evet. cayelınde merkeze mı gelmıstın?
evet canim orada arkadasimiz var o gezdirdi bize oralari sari kosk diye restaurant gibi bir yer vardi biraz tepede harika ordan manzarayi rizeyi izliyorsun cok guzeldi.

oyle tabi hamilelikte guzel herseyin zamani ayri.

ben dışarı çıkıp biraz yürücem
sora gelip uyucam moralimi bozuyo bu memeler

:1hug:ay canim ya valla benimkilerde buyudu zaten buyuklerdi dana gibi olurum herhal dogumda catladi bile benimkiler.moralini bozma ne yapalim anne olmanin yan etkileri diyelim:sm_cool:

kızlar merhaba ne zamandır girmiyordum
bende mide bulantıları başladı
göğüslerim kocaman oldu vede acıyolar
kalp atışlarınıda duydum pıtırcığımın
ama üç gündür hafif hafif kan geliyo benden moralim bozuluyo
sizde ne var ne yok gelişmeler nasıl

evet canim orada arkadasimiz var o gezdirdi bize oralari sari kosk diye restaurant gibi bir yer vardi biraz tepede harika ordan manzarayi rizeyi izliyorsun cok guzeldi.

oyle tabi hamilelikte guzel herseyin zamani ayri.

oooo sarı koske mı gıttınız. o sarı koskun sahıbının kızını alıyoz bu yaz dugun var:)

demek sen de uydun kalp atıslarını gozun aydın canım. benım yok bulantım cok sukur. hıcbıseyım yok ama henuz kalp atısını da duymadım. cuma ıns.

baluumm selam cnmm yasin i şerıf okucaksan ve ismini duanı yas özelımee ben lısta yapcam bebemm görüşürüsss...

oooo sarı koske mı gıttınız. o sarı koskun sahıbının kızını alıyoz bu yaz dugun var:)

aa ne guzel:):)vay vay sari koske damat gidiyor ha sansli oglan:)hehe

ben hep karından baktırıyorum doktor çok sıkısık gel dıyor yoksa net gozukmez dıyor

evet canim bende karindan baktirdim. doktor vaginal bakmamiz lazim dedi ben kaytardim bugun olmaz dedim haftaya mutlaka vaginal cuma gunu vaginal bakicakmis 4 bardak su ic gel dedi:çok üzgünüm:vaginal ultrason konusunda endiseliyim ben bebisime birsey olucak diye odum kopuyor

ıstemedıgını soyle canım benı rahatsız edıyor o alet oyuzden baktırmıyorum doktorda ısrar etmıyor

ben hep karından baktırıyorum doktor çok sıkısık gel dıyor yoksa net gozukmez dıyor

banada aynısı diyorr

demek sen de uydun kalp atıslarını gozun aydın canım. benım yok bulantım cok sukur. hıcbıseyım yok ama henuz kalp atısını da duymadım. cuma ıns.

inş sizlerde duyarsınız en kısa zamanda

canım hiç bişe olmaz bekarkende kızlık bozulur derlerdi şimdide bebek düşer diyolar ne alaka azcık bişe giriyo zaten o zaman kocalarla ilişki hepten yasak olması lazım gebelikte

kız daha sanslı ya bızım oglan baya zengın

bakalim dusunuyorum halen zaten kocis kendini cekti hamile oldugumu ogrendikten sonra ilk trimesteri atlatalim o zaman dusunuruz birseyler dedi:roflol:
bende rahatim valla hic aklima bile gelmiyor. biz korkuyoruz temkinliyiz.

kız daha sanslı ya bızım oglan baya zengın

ooo iyi valla ikiside sansliymis o zamankaydirigubbakcemile5

sevgili ekim anneleri bende ekim annesi olucam insallah.. 9 haftalik hamileyim ama bu mide bulntisi aglama krizleri beni mahvediyorr.. lutfenn bana dua edin.. aranizda bu sorunlari yasayanlar var mi??? bu ne zaman gecicek?? gecicek mi?? su bile icemiyorum coookk kotuyummm

hayırlı olsun canım. valla zor gecırenlerde var kolay gecırenler de hamılelıgı. Allah yardımcın olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…