valla ne yalan soylıyım ben bıran once dogsun ıstemıyorum. hamılelıgı sevdım. ve karnım kocamanken gezmek ıstıyorum. hamılelıgımı doyasıya yasamak ıstıyorum. yanı sındılık boyle ama ılerleyen gunlerde ne dusunurum bılmıyorum.
evet canim orada arkadasimiz var o gezdirdi bize oralari sari kosk diye restaurant gibi bir yer vardi biraz tepede harika ordan manzarayi rizeyi izliyorsun cok guzeldi.hemserı sayılırız evet. cayelınde merkeze mı gelmıstın?
valla ne yalan soylıyım ben bıran once dogsun ıstemıyorum. hamılelıgı sevdım. ve karnım kocamanken gezmek ıstıyorum. hamılelıgımı doyasıya yasamak ıstıyorum. yanı sındılık boyle ama ılerleyen gunlerde ne dusunurum bılmıyorum.
canım abdomınalde cok sıkısık olman lazım karından yoksa ıyı gorunmuyor
vajınelde wc ye gıdıyosun gırmeden once
ben dışarı çıkıp biraz yürücem
sora gelip uyucam moralimi bozuyo bu memeler
evet canim orada arkadasimiz var o gezdirdi bize oralari sari kosk diye restaurant gibi bir yer vardi biraz tepede harika ordan manzarayi rizeyi izliyorsun cok guzeldi.
oyle tabi hamilelikte guzel herseyin zamani ayri.
kızlar merhaba ne zamandır girmiyordum
bende mide bulantıları başladı
göğüslerim kocaman oldu vede acıyolar
kalp atışlarınıda duydum pıtırcığımın
ama üç gündür hafif hafif kan geliyo benden moralim bozuluyo
sizde ne var ne yok gelişmeler nasıl
ben hep karından baktırıyorum doktor çok sıkısık gel dıyor yoksa net gozukmez dıyor
baluumm selam cnmm yasin i şerıf okucaksan ve ismini duanı yas özelımee ben lısta yapcam bebemm görüşürüsss...
oooo sarı koske mı gıttınız. o sarı koskun sahıbının kızını alıyoz bu yaz dugun var:)
ben hep karından baktırıyorum doktor çok sıkısık gel dıyor yoksa net gozukmez dıyor
demek sen de uydun kalp atıslarını gozun aydın canım. benım yok bulantım cok sukur. hıcbıseyım yok ama henuz kalp atısını da duymadım. cuma ıns.
aa ne guzel:):)vay vay sari koske damat gidiyor ha sansli oglan:)hehe
evet canim bende karindan baktirdim. doktor vaginal bakmamiz lazim dedi ben kaytardim bugun olmaz dedim haftaya mutlaka vaginal cuma gunu vaginal bakicakmis 4 bardak su ic gel dedi:çok üzgünüm:vaginal ultrason konusunda endiseliyim ben bebisime birsey olucak diye odum kopuyor
aa ne guzel:):)vay vay sari koske damat gidiyor ha sansli oglan:)hehe
evet canim bende karindan baktirdim. doktor vaginal bakmamiz lazim dedi ben kaytardim bugun olmaz dedim haftaya mutlaka vaginal cuma gunu vaginal bakicakmis 4 bardak su ic gel dedi:çok üzgünüm:vaginal ultrason konusunda endiseliyim ben bebisime birsey olucak diye odum kopuyor
bakalim dusunuyorum halen zaten kocis kendini cekti hamile oldugumu ogrendikten sonra ilk trimesteri atlatalim o zaman dusunuruz birseyler dedi:roflol:banada aynısı diyorr
inş sizlerde duyarsınız en kısa zamanda
canım hiç bişe olmaz bekarkende kızlık bozulur derlerdi şimdide bebek düşer diyolar ne alaka azcık bişe giriyo zaten o zaman kocalarla ilişki hepten yasak olması lazım gebelikte
kız daha sanslı ya bızım oglan baya zengın
sevgili ekim anneleri bende ekim annesi olucam insallah.. 9 haftalik hamileyim ama bu mide bulntisi aglama krizleri beni mahvediyorr.. lutfenn bana dua edin.. aranizda bu sorunlari yasayanlar var mi??? bu ne zaman gecicek?? gecicek mi?? su bile icemiyorum coookk kotuyummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?