canım benim yaa...incekmi o şişlik peki?? ikiz ya bide ondan çok zor olacak senin için...ben bi taneyle offlamaya başladım..gaz bi yandan, göbüş çıkmaya başlıyoo...
balum da yok bugün.yarın o da dra gidecekti.ne kadar heyecanlı bi durummuş.dualarınız için teşekkür ederim.yarın 5 te randevum.silere yazmaya çalışırım sonucu
doktor yavas yavas iniceni söyledi sorma bende de bir gaz var bı turlu cıkaramıyorum
yemek yemeye korkuyorum ıstahımda yok zaten
sonuç güzel olacak inşallah
kizlar benim cok felaket sancilarim var cok kotuyum doktorumu aradim acil doktora gidicez ne olur edin bize lutfen allah rizasi icin gelince yazarim yine sadece dua bekliyorum hersey yolunda olsun:çok üzgünüm:
aramıza hosgeldın cımbomluuumrb
beni de aranıza alırmısınz
bende bi ekim annesi olucam inş. hayırlısıyla cuma günü kalp atışını duyduk çok şükür
hatta bebeğim 5 gün önce bile gidiyormuş
inş. hepimiz sağlıkla kucağıma alırız
bu arada esracım hemşehriyiz bende trabzonluyum
bu arada kızlar hepinize günaydın. sabah sabah hızlı bir giriş yaptım ama hızlı da bir sabah benim için. sefkili bebeğimi gördüm geliyorum ve çok mutluyumkalbi pıt pıt yanıp sönüyordu yavruşumun ve büyümüştü teyseleri. Allah ım hepinize bu duyguları sağlıkla yaşatsın inş. ben çalıştığım için devamlı giremiyorum ama takibinizdeyim haberiniz olaa... şimdilik hoşçakalın a.s.
balum da yok bugün.yarın o da dra gidecekti.ne kadar heyecanlı bi durummuş.dualarınız için teşekkür ederim.yarın 5 te randevum.silere yazmaya çalışırım sonucu
balum gittin mi bugün dr.a
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?