2010 Ekim Anneleri

balum da yok bugün.yarın o da dra gidecekti.ne kadar heyecanlı bi durummuş.dualarınız için teşekkür ederim.yarın 5 te randevum.silere yazmaya çalışırım sonucu

canım benim yaa...incekmi o şişlik peki?? ikiz ya bide ondan çok zor olacak senin için...ben bi taneyle offlamaya başladım..gaz bi yandan, göbüş çıkmaya başlıyoo...

doktor yavas yavas iniceni söyledi sorma bende de bir gaz var bı turlu cıkaramıyorum
yemek yemeye korkuyorum ıstahımda yok zaten

senin birde iki tane Allah kolaylık versin valla canım ben şimdiden ağırlaştığımı hissediyorum

saol canımmm evet bıraz zorlanıcam ama yeterkı onlar saglıkla gelsın şimdiden 5 6 aylık hamıle gıbıyım:)))

dimi bende öyle diyorum tatlım bebeğim sağlıklı sıhhatli olsunda çekerim valla napayım.eskiden çok korkardım ay karnım gögsüm yırtılırsa falan diye şimdi hiç umrumda değil mucizem iyi olsunda diyorum

doktor yavas yavas iniceni söyledi sorma bende de bir gaz var bı turlu cıkaramıyorum
yemek yemeye korkuyorum ıstahımda yok zaten

canım ben de başta çok şişmiştim 4 kilo fazla çıkıyordum şimdi yavaş yavaş normale dönmeye başladım çok şükür
Senin de ikizmiş değil mi?
Çokta yakın günlerimiz Rabbim'den hayırlısı

kizlar benim cok felaket sancilarim var cok kotuyum doktorumu aradim acil doktora gidicez ne olur edin bize lutfen allah rizasi icin gelince yazarim yine sadece dua bekliyorum hersey yolunda olsun:çok üzgünüm:

hayırlı haberlerle gel ıns.

aramıza hosgeldın cımbomluuu

gozun aydın tatlım.

balum da yok bugün.yarın o da dra gidecekti.ne kadar heyecanlı bi durummuş.dualarınız için teşekkür ederim.yarın 5 te randevum.silere yazmaya çalışırım sonucu

geldım canım geldım. moralım bozuk da.

balum gittin mi bugün dr.a

yarın gıdıcem canım.

herkese gunaydınnnn...

kıslar size bişey sorabilirmiyim aranızda vitamin ilacı kullanan varmı benim doktorum verdi ilk hamile kaldığımda çogu kişiler kullanmıyomus ilacı bendemi sorun var acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…