2010 Ekim Anneleri

cnm benimde oluo arada kasılmalar sancılar ama çok değil ara ara ben hemen yatıyorum.

canım lekelenme dediğin nasıl bişeydi acaba,benimde açık kahve akıntım oluyo da..

cimbomlummm yazını okudum dıgerr baslıktaaaaaa canım ıkımızde aynı ay olduk esemozumda burdaaaaaa herkezzz :dance: benıde ekleyın lısteyeee

kız sen nick mi değiştin balsurat mıdı nickin
eğer sensen çok sevindim hamile olduna bende nick değiştim çok oldu gerçi diğer nickide hatırlamassın
kısır döngü partisi falan topiğin vardı ilk üye olduğumda gelmiştim ilk sayfada kısır vardıı cokacimcoookcokacimcoook

ben doktora 5+2ken gittim ama daha 24 günlük demişti ve kese vardı içindeki yolk kesesiyle beraber 2hafta sora yani ptesi gene gittim 6+4 dedi ultrason resminde 7+0 yazıyodu
amaaann bende şaşırdım sat a göre 7+4
hangisi doğru bilmiyorum
bildiğim tek şey bidaha o doktora gitmicem doğuma kadar kan hapı içmek zorundaymışım
pregestan ne zamana kadar sölemedi

canım benımkı tup bebek 16 gun hastenede yattım
karnım ılaclardan su topladı çok şişti ölümden döndüm şuan bıraz daha iyiyim karnım 6 7 aylık gibi hep yatıyorum

canım benim yaa...incekmi o şişlik peki?? ikiz ya bide ondan çok zor olacak senin için...ben bi taneyle offlamaya başladım..gaz bi yandan, göbüş çıkmaya başlıyoo...

inşallah canım duycaksın tabii... ama yatacaksın bak benim 2 haftada bişeyim kalmadı. anne falan varsa biraz ilgilensin seninle. hiç kalkmamaya çalış, keyfini çıkar!

günaydın güzel anneler a.s. ya ben sürekli açımmmm mutfaktan cıkmıyorum hiçç ne olcak bu böle bi fikri olan varmı 3 defa kahvaltı yapıyorum hesaplayın artık ama ne garıptırkiii 2 ayda 300 gr.almışım kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

hayirli sabahlarrr
güzel haberler varmi.benim belimde cok agri var fazla pc basinda kalamiyorum.gecmise debakamiyorum bu yüzden

mezime bende de oluyor bir bulnatim oluyor.bulnati gecincee doymak bilmiyorum:)

hayirli sabahlarrr
güzel haberler varmi.benim belimde cok agri var fazla pc basinda kalamiyorum.gecmise debakamiyorum bu yüzden

mezime bende de oluyor bir bulnatim oluyor.bulnati gecincee doymak bilmiyorum:)

kızlar bel agrısı bendede varyaaa kramplar gırıyo sureklı belıme yaaa

canım benim günün ileri gitti diye endişelenmene gerek yok. erken gebe kalmışsan olabiliyor böyle durumlar. benim ilk gittiğimde 3 gün öne gitmişti şimdi yine doktordan geliyorum ve toplamda bi 10 gün ileri gittik. çocuğun boyutuna göre belirliyorlar gününü o yüzden endişe etme derim ben. 3 ayı doldurduğumuzda bütün taşlar yerine oturacak. doktorum sağolsun beni çok rahatlattı. ama ben hala korkuyorum her seferinde ileri gidiyos sanırım bi dahakine doğuma alacak kaydirigubbakcemile3 akannehir

bu arada kızlar hepinize günaydın. sabah sabah hızlı bir giriş yaptım ama hızlı da bir sabah benim için. sefkili bebeğimi gördüm geliyorum ve çok mutluyum kalbi pıt pıt yanıp sönüyordu yavruşumun ve büyümüştü teyseleri. Allah ım hepinize bu duyguları sağlıkla yaşatsın inş. ben çalıştığım için devamlı giremiyorum ama takibinizdeyim haberiniz olaa... şimdilik hoşçakalın a.s.

günaydın kızlar.bende yarın gidiyorum dra bebeğimin minik kalbini duyabilmek için.çok korkuyorum bi aksilik olur mu diye.lütfen bana dua edin

Sağolasın canımmm peki senin lekelenmen nasıldııı benim çok açık kahve akıntı dr düşük vs. bahsetmedi simdilik olabılır dedı ınsallh benımde durur ..gercı benım karındn baktı vajınal bakmadı :) belkıde ondan gec göruncek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…