kızlar hızlı al comdan alısverıs yaptınız mı hıc
selam cnm gçzün aydın öncelıkleee...
benım 5+0 da kese göründü cnmm ama 6+0 da daha net dıı...
bende progestan kullanıyorum gunde 3 defaa... düşük tehlıkem vardı lekelenme oluyodu şükür bitti ama pazartesı gunune kadar ilaca devam edıcemm belkı daha sonra da hayırlısı olsun ınşallah...:Saruboceq:
cimbomlummm yazını okudum dıgerr baslıktaaaaaa canım ıkımızde aynı ay olduk esemozumda burdaaaaaa herkezzz :dance: benıde ekleyın lısteyeee
canım benımkı tup bebek 16 gun hastenede yattım
karnım ılaclardan su topladı çok şişti ölümden döndüm şuan bıraz daha iyiyim karnım 6 7 aylık gibi hep yatıyorum
kızlarrrr
ben ve miniğim için dua edin neolur bugun doktor amcamızdaydık SAT a göre 5+4 dum bugun ama ultrasonda 6+5 cıktık hemde karından ultrasonda doktoruma sordum olabılır dedı gerı gelenı duydum ama ılerı nasıl oluyo aranızda olan varmı...
neyse asıl onemlı konu kesen bıraz duzensız dusuk tehlıken varmı hıc bısı yapma dınlen dedı progestan verdı içmem için agrın varmı dedı cok ac bel agrım var dedım allahtan kasık agrım faaln yok içim cok huzurlu ama tabı tedırgınım neolur dua edın mınıgım saglıklı olsun 13 martta randevumuz var kalp atıslarını duyarız ınş dedi.
hayirli sabahlarrr
güzel haberler varmi.benim belimde cok agri var fazla pc basinda kalamiyorum.gecmise debakamiyorum bu yüzden
mezime bende de oluyor bir bulnatim oluyor.bulnati gecincee doymak bilmiyorum:)
kızlarrrr
ben ve miniğim için dua edin neolur bugun doktor amcamızdaydık SAT a göre 5+4 dum bugun ama ultrasonda 6+5 cıktık hemde karından ultrasonda doktoruma sordum olabılır dedı gerı gelenı duydum ama ılerı nasıl oluyo aranızda olan varmı...
neyse asıl onemlı konu kesen bıraz duzensız dusuk tehlıken varmı hıc bısı yapma dınlen dedı progestan verdı içmem için agrın varmı dedı cok ac bel agrım var dedım allahtan kasık agrım faaln yok içim cok huzurlu ama tabı tedırgınım neolur dua edın mınıgım saglıklı olsun 13 martta randevumuz var kalp atıslarını duyarız ınş dedi.
selam cnm gçzün aydın öncelıkleee...
benım 5+0 da kese göründü cnmm ama 6+0 da daha net dıı...
bende progestan kullanıyorum gunde 3 defaa... düşük tehlıkem vardı lekelenme oluyodu şükür bitti ama pazartesı gunune kadar ilaca devam edıcemm belkı daha sonra da hayırlısı olsun ınşallah...:Saruboceq:
günaydın kızlar.bende yarın gidiyorum dra bebeğimin minik kalbini duyabilmek için.çok korkuyorum bi aksilik olur mu diye.lütfen bana dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?