2010 Ekim Anneleri

hoşgeldiniza.s.neyin olacak biliyomusun bilmiyorum ama oğlunlamı geldın yazacaktım neredeyse

allah mı söletti kız içime hep erkek doğuyo ama bazende çok erkek istediğim için kızım olacak benim diyorum
ama tabikide eli ayağı düzgün olsun sağlıklı olsun yeter rabbimin izniyle

Konuyu Toplam 9 Kullanıcı okuyor. (8 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
johnnybravo, 61esra, blueflower, cimbomlu, ecrinece, melisesra, orjinal, selmas88

kizlar benim cok felaket sancilarim var cok kotuyum doktorumu aradim acil doktora gidicez ne olur edin bize lutfen allah rizasi icin gelince yazarim yine sadece dua bekliyorum hersey yolunda olsun:çok üzgünüm:

blueflower blueflower blueflower blueflower seni görünce hep sohbet odası aklıma geliyo bilmiyorum inş yanliş hatırlamıyorumdur beni hatırlarsin belki bas bas bend eanne olmak sitiyorum diyodum senin durum ne durumda dogum yaptınmı...

melisesra hatırladım cnm
bravo sana çok güçlü hafızan varmış
dünya ne kadar küçük di mi
bu arada benim bebeğimde tüp bebekle geldi cnm

61 esra cnm sen trabzonun neresindensin

mirayhale dualarım seninle cnm
içini ferah tut
kanaman yoksa hiç korkma

aslınd aben trabzonlu degilim kayın validemler ordalar onlarda çaglayan dalar

kızlar ben 7 haftalık hamileyim,bugün açık kahve bir akıntım başladı,bu konu hakkında bir bilginiz var mı,yada yaşadınız mı??yardım ederseniz sevinirim..

cimbomlummm yazını okudum dıgerr baslıktaaaaaa canım ıkımızde aynı ay olduk esemozumda burdaaaaaa herkezzz :dance: benıde ekleyın lısteyeee

Bugun dr gıttım kese görunmedı 5+2

cumartesı tekrar cagırdı..
sızın kacıncı haftada görundu kızlar :)))

bana progestoron verdı gunde 2

melisesra ne güzel bende çok sevindim eski bi dost bulduğum için
üstelik kaderlerimizde benziyor

bu arada brnim adım dilek
ismimle hitap edebilirsiniz

bal kafam canımın içi hoşgeldi
aramıza bende yeni başladım bu sayfaya
güzel şeyler paylaşıp yaşıcaz bitanem

ben çıkıyorum yarın görüşmek üzere
iyi akşamlar herkese

ıyı akşamlar ekım annelerı nasılsınız......
ben çok heyecanlıyımm pazartesı ebişimin kalp atışlarını duyucam bı aksılık olmassa egerr şafakk 4.......

Bugun dr gıttım kese görunmedı 5+2

cumartesı tekrar cagırdı..
sızın kacıncı haftada görundu kızlar :)))

bana progestoron verdı gunde 2

selam cnm gçzün aydın öncelıkleee...
benım 5+0 da kese göründü cnmm ama 6+0 da daha net dıı...
bende progestan kullanıyorum gunde 3 defaa... düşük tehlıkem vardı lekelenme oluyodu şükür bitti ama pazartesı gunune kadar ilaca devam edıcemm belkı daha sonra da hayırlısı olsun ınşallah...:Saruboceq:

kizlar benim cok felaket sancilarim var cok kotuyum doktorumu aradim acil doktora gidicez ne olur edin bize lutfen allah rizasi icin gelince yazarim yine sadece dua bekliyorum hersey yolunda olsun:çok üzgünüm:

allah yardımcın olsun canım dua ettım senın ıçın ama içime öyle doguyokı bebişine bişi olmayacak allahın izniyle

mirayhale dualarımız senınle bısey olmayacak bebısıne kalbını ferah tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…