kıslar size bişey sorabilirmiyim aranızda vitamin ilacı kullanan varmı benim doktorum verdi ilk hamile kaldığımda çogu kişiler kullanmıyomus ilacı bendemi sorun var acaba
nurtopu canım sen hangi hastaneye gidiyorsun
canım bana da vermişti.elevit ama o kadar çok midem bulandı ki bırakmak zorunda kaldım.
slm cmrm, buyur:)
ya kızlar topıcten karatasoz vardı ya kac gundur gırmıyodu facebooktan msj atmıstım. cvp da yazmamıstı. dun aksam yazmıs kurtaj olmus coook uzuldum. suan baya etkılendım. tup bebektı. kım bılır ne zorluklarla olmustur. topıc e gırmek ıstemıyomus. ben nevyasa soylıycem oyle dedı.
canım ben de başta çok şişmiştim 4 kilo fazla çıkıyordum şimdi yavaş yavaş normale dönmeye başladım çok şükür
Senin de ikizmiş değil mi?
Çokta yakın günlerimiz Rabbim'den hayırlısı
meliscim kalp seslerini duydun mu?
ya kızlar topıcten karatasoz vardı ya kac gundur gırmıyodu facebooktan msj atmıstım. cvp da yazmamıstı. dun aksam yazmıs kurtaj olmus coook uzuldum. suan baya etkılendım. tup bebektı. kım bılır ne zorluklarla olmustur. topıc e gırmek ıstemıyomus. ben nevyasa soylıycem oyle dedı.
Allahım sen korunasıl üzülmüştür kimbilir allah yardımcısı olsun
bende etlik zübeyde hanıma gidiyorum
kıslar size bişey sorabilirmiyim aranızda vitamin ilacı kullanan varmı benim doktorum verdi ilk hamile kaldığımda çogu kişiler kullanmıyomus ilacı bendemi sorun var acaba
valla kızlar tam topıc e gırdım sabah onun msj ını okudum yazamadım sıze. ondan gec kaldım bugun. elım ayagım tıtredı. cok uzuldum ona anlatamam yanı.
ilacın adı ne cmrm
çok üzüldüm şimdi yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?