yok canım p.tesı gıdıcez sen duydunmu
büyüdü dimi teyzesi.opuyorumnanaktan
aynen 9 da kalktım kahvaltı bıle yapmadım. Allahım ben kacgundur kalp atısı kalp atısı dıyorum. Allahım kımseye yasatmaz ıns.
inş olmaz canım. ıns saglıkla buyurler.
biz salı günü duyduk çok şükür darısı başına inşallah canım
güzel haberlerini dört gözle bekliyorum
Amin canım ya inşallah
Allah sabıur versin
Tez zamanda hayırlısı ile kuzusuna kavuştursun inşallah
inşallah ikisinede bişey olmaz canım senin biraz daha dikkatli olman gerek herzaman bende ikiz olsun istemiştim keseyi görmeye gittiğimde ikiz diycek diye okadar emin bekliyodum ki tek diyince çok şaşırmıstım
evet acı ama biz çok etkilenmemeliyiz kızlar iyi şeyler düşünmeliyiz
vıtamını bol seyler yemeye calıs tatlım ya olur mu?
Canım inşallah hepimizin ki sağlıklı sıhhatli olsunlar:)
İkiz gebelik aslında riskmiş
DR. bi sürü olabilecek olumsuz şey saydı
inşallah hiç biri olmaz
niye tatlım birsürü ikiz sağlıklı bıcır bıcır bebek var olumsuz düşünüp kalbini bozma.birde ikizki bol bol dinlen naza çek kendini aslında hayat şimdi güzelopuyorumnanaktan:CüvCüv:
deniyorum hayatım.pırasa,tavuk,elma suyu,yoğurt falan zorlada olsa yiyorum.ama en çok tarhana çorbası içiyorum.zaten çorbalara bayılıyorum.tabi az olduklarında.dün görümcemdeydik.bir salata suyu yedim ki aklını şaşar.ekmeği bandıra bandıra.yanında da siyah zeytin.tabi sonra biraz mide bulantısı yaşadım.ama yedim
niye tatlım birsürü ikiz sağlıklı bıcır bıcır bebek var olumsuz düşünüp kalbini bozma.birde ikizki bol bol dinlen naza çek kendini aslında hayat şimdi güzelopuyorumnanaktan:CüvCüv:
kızlar çok hızlısınız size yeişmekte güçlük çekiyorum:))
ben bi şey yazarken 2-3 sayfa daha ekleniyor
melisesra bazen hapşırınca birden kasıklarıma ve karnımın alt tarafınz bi ağrı giriyor sonra geçiyor sende de oluyor mu
bebekler zarar görmüyordur inşallah
oh oh ben de corba yapıyorum hep. hazır corba kullanmıyorum kendım yaıyorum. salataya da bayılırım. kız agzımın suyu aktı he)::):)) sabahları haslanmız yumurta ye. ben sevmezdım ama alıstım her sabah yıyorum.
mırayhale gelmed dımı ya. acıl doktora gıdıcem demıstı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?