2010 Ekim Anneleri

büyüdü dimi teyzesi.opuyorumnanaktan

nerdeyse 8. haftası bıtecek 9, haftaya gırecek ne kaldı kı 12, haftaya. ondan sonra ıcın daha da rahat edecek merak etme. kız senın fotugraf albumun var nı burda du eklıyım senı arkadas lısteme de bakım.

aynen 9 da kalktım kahvaltı bıle yapmadım. Allahım ben kacgundur kalp atısı kalp atısı dıyorum. Allahım kımseye yasatmaz ıns.

Amin canım ya inşallah
Allah sabıur versin
Tez zamanda hayırlısı ile kuzusuna kavuştursun inşallah

inşallah ikisinede bişey olmaz canım senin biraz daha dikkatli olman gerek herzaman bende ikiz olsun istemiştim keseyi görmeye gittiğimde ikiz diycek diye okadar emin bekliyodum ki tek diyince çok şaşırmıstım

Canım inşallah hepimizin ki sağlıklı sıhhatli olsunlar:)
İkiz gebelik aslında riskmiş
DR. bi sürü olabilecek olumsuz şey saydı
inşallah hiç biri olmaz

vıtamını bol seyler yemeye calıs tatlım ya olur mu?

deniyorum hayatım.pırasa,tavuk,elma suyu,yoğurt falan zorlada olsa yiyorum.ama en çok tarhana çorbası içiyorum.zaten çorbalara bayılıyorum.tabi az olduklarında.dün görümcemdeydik.bir salata suyu yedim ki aklını şaşar.ekmeği bandıra bandıra.yanında da siyah zeytin.tabi sonra biraz mide bulantısı yaşadım.ama yedim

Canım inşallah hepimizin ki sağlıklı sıhhatli olsunlar:)
İkiz gebelik aslında riskmiş
DR. bi sürü olabilecek olumsuz şey saydı
inşallah hiç biri olmaz

niye tatlım birsürü ikiz sağlıklı bıcır bıcır bebek var olumsuz düşünüp kalbini bozma.birde ikizki bol bol dinlen naza çek kendini aslında hayat şimdi güzelopuyorumnanaktan:CüvCüv:

kızlar çok hızlısınız size yeişmekte güçlük çekiyorum:))
ben bi şey yazarken 2-3 sayfa daha ekleniyor
melisesra bazen hapşırınca birden kasıklarıma ve karnımın alt tarafınz bi ağrı giriyor sonra geçiyor sende de oluyor mu
bebekler zarar görmüyordur inşallah

oh oh ben de corba yapıyorum hep. hazır corba kullanmıyorum kendım yaıyorum. salataya da bayılırım. kız agzımın suyu aktı he)::):)) sabahları haslanmız yumurta ye. ben sevmezdım ama alıstım her sabah yıyorum.

niye tatlım birsürü ikiz sağlıklı bıcır bıcır bebek var olumsuz düşünüp kalbini bozma.birde ikizki bol bol dinlen naza çek kendini aslında hayat şimdi güzelopuyorumnanaktan:CüvCüv:

abımın yaklasık 40 gun once. kuzenımınde yaklasık 20 gun once ıkız bebeklerı dunyaya geldı. kuzenımın bebeklerı hatta 8, ayda dogdular. kuvezde kaldılar 9, aya gırene kadar ama cıktılar cok da saglıklılar sımdı. korkmayın ya. tabı tek e gor zordur 2 tane ama kotu dusunmeyın.

evet canım bendede oluyor karın şişliğinden dolayı bıde tam hapsıramıyorum
Allahım yardım etsin bende çok korkuyorum

canım ben şu 1 haftaya kadar öyle güzel kahvaltı yapıyordum ki.yumurta ,peynir vs ama bu hafta midem bulanmaya başladı canım o yüzden iştah kesildi birden maalesef.olsun şimdiye kadar aldıklarım yeter benim bebişime dimiopuyorumnanaktan

bıde ben çok korkuyorum doktor 3 üz felan der dıye cunku 3.cuyu 12.hafta alırız dedi
Allahım saglıkla kucagımıza almayı nasıp eder ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…