2010 Ekim Anneleri

Ben haşlanmış patates bide yoğurt bide kraker yiyorum mide bulantısına birebir tavsiye ederim kızlaropuyorumnanaktan

ben 1 aydır dısarı hıc cıkmadım çok osledım dolasmayı
Allahım nsallah en kıza zamanda ıyılestırır

kızlar siz günde nekadar su içiyosunuz ben zorlaya zorlaya iki içiyorum.su gerektiği kadar içilirse bebeğin yeri rahat olurmuş diye okumuştum biryerde çok etkilendim herhalde

dün kanalın birinde dinledim, dr. diyor ki; kayınvalide yanında olan bir tane hamile söyleyin ki bana mide bulantısı olmayan... bide bu mevsimde mide bulantısı çok olurmuş zaten... :))

kızlar siz günde nekadar su içiyosunuz ben zorlaya zorlaya iki içiyorum.su gerektiği kadar içilirse bebeğin yeri rahat olurmuş diye okumuştum biryerde çok etkilendim herhalde

Çağlacım sana dr.unu önerir misin diye sormuştum ama görmedin herhalde?

dün kanalın birinde dinledim, dr. diyor ki; kayınvalide yanında olan bir tane hamile söyleyin ki bana mide bulantısı olmayan... bide bu mevsimde mide bulantısı çok olurmuş zaten... :))

:):)):Allah ıyılıgını versın o doktorun:):):roflol:

bana doktor 8-9 bardak ıceceksın demıstı. ben kısın 1 bardak bıle ıcmezken ıcemeye calısıyorum sımdı. en az 5 bardak ıcıyorum.

selam kızlar.Bende çok çekmiştim miğde bulantısından.4 ay boyunca rezildim.Düşündükçe bile miğdem bulanıyor o derece.
Benim miğdeme en iyi gelen ekşi elma ve ne kadar zararlıda olsa kola süper iyi geliyordu. Tavsiye ederim....
Allah bebişlerinizi sağlıcakla doğurmanızı nasip etsin...

kıslar nasılsınız bakeem kaynatmısısnız genemmm mıde bulanısı yasamadan hamıleleık gecırenlere sasırıyorum benım gorumcem masallah bı cocuk dogurdu hıc mıdesı bulanmadı takılıyorum ona ben dıyom valla dıngız gıbısınnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…