2010 Ekim Anneleri

bı doktor demıstı kı 2 canlısın cok ye dıyenlere aldırmıycaksın. ılk lokmanda bebegın alıyo vıtamınını sonrakıler kendın ıcın. o yuzden vıtamınlı olan seylerden bı lokma da olsa ye ıcın rahat etsın. mıden bulanıyo tabı zor senın ıcın ama senınde yemegını yıyıp saglıklı olman lazım kı bebegın de saglıklı olsun.

kıslar suan bebeklermız etkılenıyormu bırsey yıyemezsek ben bulantıdan yıyemıyorumda hıcbısey

bugun hep kotu haberler alıyorum hayra gıtsın. sımdı de arkadasımın 2 yasındakı oglunu hastaneye kaldırmıslar bı arıyım ben bakım mrk ettım sımdı.

evet canım doğru asıl önemli olan yarınnnnnn.ay içim kıpır kıpır.yarın biri daha dra gidecekti kimdi o

kıslar suan bebeklermız etkılenıyormu bırsey yıyemezsek ben bulantıdan yıyemıyorumda hıcbısey

canım bende aynı durumdayım.çok endişeleniyorum.ama drlar 3 ay boyunca anne bulantıdan bişey yiyemezse dahi depodan beslenir.canınızı sıkmayın diyor.

hala 3e çıkma ihtimali var mı ki canım bana da3 embryo konmuştu aslında

ben çarsamba ultrasona gırmıstım tekti
c.tesi tekrar soktu doktor ıkızdikaydirigubbakcemile3
korkuyom oyuzden gercı sen kalp atıslarını duydun ben 16 gun hastanede yattım doktor bana hep ucuz dedi
hayırlısı olsun hakkımızda

doğurduktan sora ömrümün sonuna kadar haşlanmış yumurta yicemi sanmıyorum
yumurtamı beni yiyo benmi yumurtayı anlamıyorum ağzımda 10dk çeviriyorum zor yutuyorum artık zaten sabahları yemek yiyesim olmadığından hepten zorlanıyorum

bu arada cumayı bekleyenler yarın büyük gün hee rabbim ogüzel sesi duymayı hepinize nasip etsin
:Saruboceq::Saruboceq:

canım benim ya geçmiş olsun demekki sen biraz ileri ohss geçirdin

amin canım .

Kızlar bebeklerimiz şuan bizim yediklerimizle değil kanımızla besleniyo...Nezaman göbek kordonu oluşur ozaman yediklerimizle beslenir...3.ayda falan başlar beslenmeyee..

Şunanki düşüncelerinizi anlayabiliyorum ben ilk hamileliğimde hem tereddüt duyardım ya bebeğimin kalbi durduysa ya ona bişey olursa diye ama nezaman hareketlerini hissetmeye başladım ozaman içim rahat etti...Kesinlikle içiniz rahat olsun ki herşey yolunda gitsin

Arkadaşlar yarın pıtpıtları duymayı bekleyen herkesten güzel haberler gelecek inşallah
Dört gözle duymayı bekliyorum
Kimler yarın kontrole gidiyor, kaç kişi
Balum bi seni biliyorum, başka kimler

canım bende aynı durumdayım.çok endişeleniyorum.ama drlar 3 ay boyunca anne bulantıdan bişey yiyemezse dahi depodan beslenir.canınızı sıkmayın diyor.

ınsallah oyledır canım korkuyorum cunku
annemde kızıyor hıcbırsey yemıyorum dıye

kızlar nasılsınız???? izmirde havalar çok güzel artık. son soğuklarımız bitiyoo... dün bir atmışım sokağa kendimi...

Kızlar yumurta yemeye çalışın mümün oluyorsa çünkü yumurta tam bir proteinmiş
ıçinde bütüüüün aminoasitler varmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…