canım ben şu 1 haftaya kadar öyle güzel kahvaltı yapıyordum ki.yumurta ,peynir vs ama bu hafta midem bulanmaya başladı canım o yüzden iştah kesildi birden maalesef.olsun şimdiye kadar aldıklarım yeter benim bebişime dimiopuyorumnanaktan
bı doktor demıstı kı 2 canlısın cok ye dıyenlere aldırmıycaksın. ılk lokmanda bebegın alıyo vıtamınını sonrakıler kendın ıcın. o yuzden vıtamınlı olan seylerden bı lokma da olsa ye ıcın rahat etsın. mıden bulanıyo tabı zor senın ıcın ama senınde yemegını yıyıp saglıklı olman lazım kı bebegın de saglıklı olsun.
bugun hep kotu haberler alıyorum hayra gıtsın. sımdı de arkadasımın 2 yasındakı oglunu hastaneye kaldırmıslar bı arıyım ben bakım mrk ettım sımdı.
bıde ben çok korkuyorum doktor 3 üz felan der dıye cunku 3.cuyu 12.hafta alırız dedi
Allahım saglıkla kucagımıza almayı nasıp eder ınsallah
kıslar suan bebeklermız etkılenıyormu bırsey yıyemezsek ben bulantıdan yıyemıyorumda hıcbısey
hala 3e çıkma ihtimali var mı ki canım bana da3 embryo konmuştu aslında
ben çarsamba ultrasona gırmıstım tekti
c.tesi tekrar soktu doktor ıkızdikaydirigubbakcemile3
korkuyom oyuzden gercı sen kalp atıslarını duydun ben 16 gun hastanede yattım doktor bana hep ucuz dedi
hayırlısı olsun hakkımızda
doğurduktan sora ömrümün sonuna kadar haşlanmış yumurta yicemi sanmıyorum
yumurtamı beni yiyo benmi yumurtayı anlamıyorum ağzımda 10dk çeviriyorum zor yutuyorum artık zaten sabahları yemek yiyesim olmadığından hepten zorlanıyorum
bu arada cumayı bekleyenler yarın büyük gün hee rabbim ogüzel sesi duymayı hepinize nasip etsin :Saruboceq::Saruboceq:
canım bende aynı durumdayım.çok endişeleniyorum.ama drlar 3 ay boyunca anne bulantıdan bişey yiyemezse dahi depodan beslenir.canınızı sıkmayın diyor.
canım benim ya geçmiş olsun demekki sen biraz ileri ohss geçirdin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?