selam ekım annişlerı nasılsınız....
:):)):Allah ıyılıgını versın o doktorun:):):roflol:
bence biraz hakkı var sanki.. ben bi gece kaldım 2 hafta oldu. 8.haftam bitiyoo işte o kadar kötü olduğum günü hatırlamıyorum. tamamen negatif elektrik...:uhm::uhm:
benim problemim akıntı takıntım:)) kızlar şimdide sarı akıntım var,sizde nasıl,normal mi acaba..yoksa hiç olmaması mı gerekiyo..
kıslar nasılsınız bakeem kaynatmısısnız genemmm mıde bulanısı yasamadan hamıleleık gecırenlere sasırıyorum benım gorumcem masallah bı cocuk dogurdu hıc mıdesı bulanmadı takılıyorum ona ben dıyom valla dıngız gıbısınnnn
benim problemim akıntı takıntım:)) kızlar şimdide sarı akıntım var,sizde nasıl,normal mi acaba..yoksa hiç olmaması mı gerekiyo..
sende mıydı kaynanan:)
biz ondaydık...:jeyyar:
Sağolasın canımmm peki senin lekelenmen nasıldııı benim çok açık kahve akıntı dr düşük vs. bahsetmedi simdilik olabılır dedıınsallh benımde durur ..gercı benım karındn baktı vajınal bakmadı :) belkıde ondan gec göruncek
yaaa..ben her rengi denedim,koyu kahve,açık kahve veeee şimdide sarı....
o zmaan cumartesıden ıtıbaren bulantılı olabılırım cumartesı aksamı gıdıyoz kalmaya pazar doncemkaydirigubbakcemile3
deneyelim bakalım, tutacak mı senide:))))vereliniortak
kayınvalıdemle eltısı altlı ustluler. benı dort gozle beklıyolar. gel de her ıstedıgını yapalım dıyolar bakalım:) bı de koyde bı kadın benı beklıyomus. gun yapacakmıs. pastalar fılan. pazar gunu ıns yaparız onu da. ne zamandır beklıyo. onceden her hafta sonu gıdıyodum bırınde toplanıyoduk.
pazartesi gitcem canım,aradım yat dinlen diyo,başka bişey demiyo..
kayınvalıdemle eltısı altlı ustluler. benı dort gozle beklıyolar. gel de her ıstedıgını yapalım dıyolar bakalım:) bı de koyde bı kadın benı beklıyomus. gun yapacakmıs. pastalar fılan. pazar gunu ıns yaparız onu da. ne zamandır beklıyo. onceden her hafta sonu gıdıyodum bırınde toplanıyoduk.
pazartesi gitcem canım,aradım yat dinlen diyo,başka bişey demiyo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?