2010 Ekim Anneleri

hoşgeldın canım
ben transferın 9.gunu hastaneye yattım serum bıde kan sulandırıcı ıgne verdıler sadece
prednol yumurta toplmadan sonra 5 gun içtim sadece suan sadece elevıt 5 gunde 1 de pruloton depot ıgne vuruluyorum canım

anlayacağınız benim işim çoookk zor hamileliğin yorgunluğu zaten bir yana.iş bir yana.....offff.offfffffff

Allah yardımsın olsun tatlım ya.

balum mrb cnm benim
benim de adet dönem,m p.tesiydi ve o gün anlık kasık ağrısı olmuştu
bi arkadaşım normal olduğunu adet döneminse olur demişti
demek doğruymuş

evet bende de oldu ama gectı. ben baya olu gecelı. hamılelıgımın 6+6 olmasına bakma sata gore 9+2 olcaktım bugun. nerdeyse tekrar adet donemım gencekkaydirigubbakcemile3 bu arada cımbomlu olman da ayrı bı guzel yane:)

benım gorumcemde tup bebektı gunde 6 tane progestan kullanıyomus ve alttan.

ayyy cnm yaaaa
cimboma hiç dayanamam
fanatikim biras
bayanlara göre pek alışık bi durum değil ama
tamamen babadan kalma bi miras
rahmetli babama aşıktım
erkek kardeşim olmadığı içinde babam birascık böyle yetiştirmiş beni
iyi de yapmış bu arada
bu arada seninle de hemşehri sayılırız ve senin yazılarını görüyordum ben yaaa
gözüm bi yerden ısırıyor seni :)))

kızlar size maşaAllah diyorum başka da bi şi demiyorum. yorulmuyo musunuz yahuuu kaydirigubbakcemile3 ben uyuyom çalışma masamın üzerindee...naniknanik

Bende 2010 ekim annesi olacağım inş. kızlar. şu anda 9+2 yim. doğum 5 ekim görünüyor. 8. haftada kanamam oldu ama şimdi ilaç alıyorum çok şükür sorun yok. Hepimiz bebişlerimizi sağlıkla alalım kucağımıza...

ben rutin idrar kan testlerini ayrıca CMV Igm, Rubella Igm ve Toxoplasma Igm testlerini yaptırdım.

ben hatırlayamadım ama :) bende de bıraz fanatıklık var ama onceden daha coktu eşim bjk lı da:):):)

benım gorumcemde tup bebektı gunde 6 tane progestan kullanıyomus ve alttan.

aaa çok sevindim var yaaa
bu kadar uzun süre almaktan korkuyprdum meğer normalmiş
başta bende ağızdan alıyordum sonra acayip fenalık gelmeye başladı
başım dönmeye olduğum yerde uyumaya hatta söylenene göre konuşamamın bile değiştini söylediler ana 15 dakika sonra geçiyordu dr a sordum o da vijanadan almamı söyledi böylesi daha da etkili dedi bende öyle yapıyorum şimdi başlsrda zor oluyordu ama alıştım işti balumcum yaaa çok içimi rahatlattın sağol ya arkadaşım

oooo benım satla aynı ama ben 17 gun gerı gıttım. 6+6 yım o yuzden .hosgeldın aramızaaa:)

cnm bana yumurta toplama işleminden sonra 5 gün boyunca antibiyotik verdi (monodoks)
ama benim çok az yumurtam oluyordu 3 tane kadar düşün ohss bana uzaktı yani
neyseki nutlu sona ulaştım sanırım yaştan kaynaklanıyordu üstelik 28 günde adet oluyordum ama kısmet işte yaş çok önemli işte

sevındım rahatlattıysam senı canım ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…