2010 Ekim Anneleri

iyiyim balum.işlerim biraz yoğundu hafiflettim bir gireyim nete dedim.
senin ve duduu nun yarın dimi kaçta randevun.

hayırlısı bakalım.ikinizde mutlu haberlerle sevinçlerinizi paylaşmak üzere gelirsiniz inşallah.

hayırlısı bakalım.ikinizde mutlu haberlerle sevinçlerinizi paylaşmak üzere gelirsiniz inşallah.

sagol canım ya inş. Allahım meraktan olucam Allahtan benım randevum erken kalkınca hemen gıdıcem. duduu ya Allah yardım etsın.

ya kızlar ya kaç gün aradan sonra biraz önce yine karnım ağrımaya başladı yine kahverengi azıcık kanlı akıntım olmaya başladı çok korkuyorum ya off

evet balum sen hemen öğreneceksin ne güzel.benim belim ağrımaya başladı kızlar ne yapmalıyım.korktum biraz

ya kızlar ya kaç gün aradan sonra biraz önce yine karnım ağrımaya başladı yine kahverengi azıcık kanlı akıntım olmaya başladı çok korkuyorum ya off

yatıp uzan biraz yada drunu ara.panikleme birçok insan bunu yaşıyor canım.ama en iis drunu ara o sana daha güvenli bilgiler verir eminim

evet balum sen hemen öğreneceksin ne güzel.benim belim ağrımaya başladı kızlar ne yapmalıyım.korktum biraz

eve gıdınce belıne yastık koy otur ayagının altına da bısey koy cok yuksek olmasın oyle otur. korkma sakın bende de bel agrısı oluyo bazen.

yatıp uzan biraz yada drunu ara.panikleme birçok insan bunu yaşıyor canım.ama en iis drunu ara o sana daha güvenli bilgiler verir eminim

sağol canım ama çalışıyorum işteyim şuan vede doktorumun telefonunu bilmiyorum devlet hastanesi neticede.kendime korku vermemeye çalışıyorum olabilir diye

kızlar benim bugün sabaha karşı bulantım arttı
sabah eşime kahvaltı hazırlamaya mutfağa giremedim
zavallıcım bi şeyde yiyemedim diye o benim çantama bişeyler hazırlayıp koydu

korkma tatlım hemen. dınlen bıraz. ayagının altına yastık koyup yat. dınlen azcık inş gecer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…