2010 Ekim Anneleri

kızlar benim bugün sabaha karşı bulantım arttı
sabah eşime kahvaltı hazırlamaya mutfağa giremedim
zavallıcım bi şeyde yiyemedim diye o benim çantama bişeyler hazırlayıp koydu

benım kocacgımda hamılelıgımı ogrendıgınden berı kalkıp kahvaltı hazırlamama ızın vermıyo. uyu sen dyo. atıstırıp gıdıyo. 12, haftayı atlatıyım hazırlıycam hergun yıne.

eve gıdınce belıne yastık koy otur ayagının altına da bısey koy cok yuksek olmasın oyle otur. korkma sakın bende de bel agrısı oluyo bazen.

geçti zaten canım.adet dönemimdeki gb belirtiler gösteriyorum galibakaydirigubbakcemile3

kızlar ben çektirdim eşime telefonla videoya ama sadece 9 sn.cik
dr. izin verdi
bi sorun çıkaracaklarını sanmam

ya kızlar ya kaç gün aradan sonra biraz önce yine karnım ağrımaya başladı yine kahverengi azıcık kanlı akıntım olmaya başladı çok korkuyorum ya off

canım endişe etme
inşallah önemli değildir
bi dr.unun ara istersen için rahat etsin

benım kocacgımda hamılelıgımı ogrendıgınden berı kalkıp kahvaltı hazırlamama ızın vermıyo. uyu sen dyo. atıstırıp gıdıyo. 12, haftayı atlatıyım hazırlıycam hergun yıne.

bu gidişle benimde öyle olacak herhalde
ama hazırlamadan da insanın içi rahat etmiyo:)

ya kızlar ya kaç gün aradan sonra biraz önce yine karnım ağrımaya başladı yine kahverengi azıcık kanlı akıntım olmaya başladı çok korkuyorum ya off

ne zamndır devam ediyor?keseyi görmüşmüydün?
hiç dr.unla görüştün mü bu konuyu.

evet canım keseyi gördükgeçen hafta.bugün sabah başladı akıntım haliyle korkuyorum ve çok stresliyim

bu gidişle benimde öyle olacak herhalde
ama hazırlamadan da insanın içi rahat etmiyo:)

aynen ya cok dedım nolur hazırlıyım ıyıyım ben dıye ama cocuk bı dogsun buyusun dıyo:):) ama 12 haftalık olayım daha dınlemem onu.

anlayacağınız benim işim çoookk zor hamileliğin yorgunluğu zaten bir yana.iş bir yana.....offff.offfffffff

mrb ekim anneleri
kabızlık sorunu varmış bazılarımızda okudum da
ben,m de vardı zaten önceden de vardı
kayısıyla çözüme ulaşamayınca
dr duphalac şurup verdi
sakıncası yoktur heralde di mi
adam da prof yani yalnış yapmaz heralde

melis esra sana bi şey sorucam ben kalp atışına kadar merkeze gittim
ve transfer sonrası verdiği ilaçlara devam dedi
estrofem,prednol.ecoprin,progestan ve malum folik asit
sen hiç bu ilaçları içtin mi
kendi asıl gebelik takibimin yapılacağı dr a haftaya cuma gidicem bakalım o ne dicek

testere cnm yoksun burda ama okursun mutlaka hiç endişelenme cnm
karından baktığı için görmemiştir
ben 6+4 de gittiğim halde vajinadan baktı
içini ferah tut
güzel haberlerle inş.
bi daha ne zaman gidicektin dr a

balum mrb cnm benim
benim de adet dönem,m p.tesiydi ve o gün anlık kasık ağrısı olmuştu
bi arkadaşım normal olduğunu adet döneminse olur demişti
demek doğruymuş

kızlar bu arada benim dr um kahve ve demli çayı yasaklamıştı
kahveden vazgeçebildim zor olsa da ama çaysız yaşayamam ben
açık da içemiyorum
en zorlandığım konu bu yaaa

bu arada benimde tüp bebek olduğu için transfer gününden itibaren dr um günde 3 er defa olmak üzere 2 şer tabletten progestan verdi yani yaklaşık 1 aydan fazladır günde 6 tablet progestan içiyorum düşük riskim olmadığı halde sanırım tedbir amaçlı ve haftada 10 günde bir belli belirsiz kahve lekem oluypor kılcal damar şeklinde dr um progestanın yaptığını söyledi içiniz rahat olsun yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…