iyi gidiyor canım şimdilik pıt pıtlarıda duyarsak daha ıyı olucaz ınsallah
masallah senın bebiş baya buyumus
benım bulantılar basladı bile
Duyarsın inşallah canım endişelenme..Benimki büyüdü valla bide göbüş çıktı eteklerim zor oluyor kaydirigubbakcemile3
Bulantı herkeste olmuyor zaten benim olmadı hiç bundan sonrada olurmu bilmiyorum ama genelde 5-6 haftalıkken başlıyor...
kızlar günaydın.balum şu an drda .inşaallah ii haberler duyuyordur.ben saat 5 te gidicem.çok heyecanlıyım ve gerginim.allahım duyarım inşaallah bebşimin küçük kalbini.nasıl geçer onca saat bilmem.kesin drdayken tansiyonum yükselecek yine
evet canim bir hafta var aramizda.rabbim insallah saglicakla almayida nasip etsinBalum inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz, pıtpıtlarını duy da gel..
Testere canım sen de keseni gör inşallah hayırlısıyla, onun ölçümüne göre kaç haftalık olduğunu da sormayı unutma canım..
Feyzam sen benden öndesin, inşallah hepimiz sağlıkla bebişlerimize kavuşuruz.
Birşey sorucam size kızlar, benim bulantılarım akşamları çok şiddetli oluyor. Ters hatunum yani, sizde de böyle olan var mı?
aminnnnnnnngunaydın kızlar nasılsınız
bugun doktora gıden arkadaslarım ınsallah hayırlı haberlerle dönersiniz
ay benimde 22 randevum var.unutmayayim da bende yiyeyim.valla bakiyorum 3 boyutlulara neye benziycek diye gittigimde.bir kalp atisini görmüstük tik tikınsallah canım duyarsın .......benımkı evet 9+4 olduk 10 haftadayız doktora gıttıgımde 10+1 olacak 11 haftada olacagız yanı hayırlısı doktora gıtmeden cıkolata yemem gerek ...cıkolata bebegı hareketlendırıyormus .ılgınc ama oyle
hos geldin canim nasilsin?artik 3 ay dan sonra 2010 annelerinin göbisi topigimizide acariz.o topigide sen acarsin.ee önde gidiyorsun ya bizde ilk senin göbisi görürüz:))Duyarsın inşallah canım endişelenme..Benimki büyüdü valla bide göbüş çıktı eteklerim zor oluyor kaydirigubbakcemile3
amin canim hos gelsin seninde cuman mübarek olsungünaydın canlarım
cumanız mübarek olsun
doktorda olan ve bugün gidecek gidecek olan arkadaşlarımız hayırlı haberlerle gelsin inşallah :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?