2010 Ekim Anneleri

sağolun kızlar.çok heyecanlı bi durum gerçekten.naparım bilemiyorum .sadece dua ediyorum .

Bulantı herkeste olmuyor zaten benim olmadı hiç bundan sonrada olurmu bilmiyorum ama genelde 5-6 haftalıkken başlıyor...

günaydın arkdaşlar nasılsınız dün ben agustos annelerini ziyaret ettim maaşallah agustosta bebk patlamsı olmuş arada eylül annelerini ziyaret eidyorum bizi neler bekliyo diye....

kızlar biz ne kadar heyecanlı olursak bebişimizde bundan o kadar etkileniyor biliyorsunuz onlar daha çok küçükler ve bizim ruh halimize göre büzüştükleri bile oluyormuş. onları çok seviyoruz o yüzden biraz sakin olalım mutlu olalım ki doktora gittiğimizde onlarda bize mutlu mutlu gözüksünler.. ben dün sabah gitmiştim. çok mutluydum babamıza da dedim çok yakışıklı olmalısın çünkü bebişimizle buluşmaya gidiyos dedim. boshayallersmile ay ama çok güseldi yaaa... o canın pır pır atmasını seyretmek harika bi duygu.. Allahım herkeslere nasip etsin.
balumun kontrolüde iyi geçiyordur inş. duduu sana ve bugün kontrole gidecek herkese sağlıklı kontroller diliyorum..

slmm benimde bugün 16,30 randevum var.geçen hafta dayanamayıp kalp atışını duymak için başka doktora gitmiştive duyduk çok şükür..Allahım isteyen herkese nasip etsin.Anneciliğe has korumacı duyguya hepimiz ulaşmışız.şu ilk üç ay deniyor ya hep hepimizde bir korku var,canlarımıza bişey olacak diye kalbi atacakmı,bi problem olacakmı.Bir maratona girdik ve arada muhakkak aksilikler,engeller çıkacak Allahın izniyle bu 9 aylık maratonu başarı ile tamamlarız ve bebeklerimizi kucağımıza alırız inşallah.hepinizi öpüyorum güzel anneler :)

günaydın canlarım
cumanız mübarek olsun
doktorda olan ve bugün gidecek gidecek olan arkadaşlarımız hayırlı haberlerle gelsin inşallah :Saruboceq:

evet canim bir hafta var aramizda.rabbim insallah saglicakla almayida nasip etsin

gunaydın kızlar nasılsınız
bugun doktora gıden arkadaslarım ınsallah hayırlı haberlerle dönersiniz
aminnnnnnnn

ay benimde 22 randevum var.unutmayayim da bende yiyeyim.valla bakiyorum 3 boyutlulara neye benziycek diye gittigimde.bir kalp atisini görmüstük tik tik
insallah büyümüstür meleklerimiz

Duyarsın inşallah canım endişelenme..Benimki büyüdü valla bide göbüş çıktı eteklerim zor oluyor kaydirigubbakcemile3
hos geldin canim nasilsin?artik 3 ay dan sonra 2010 annelerinin göbisi topigimizide acariz.o topigide sen acarsin.ee önde gidiyorsun ya bizde ilk senin göbisi görürüz:))
benimde gece cikiyor ama daha gaz proleminden galiba:))

günaydın canlarım
cumanız mübarek olsun
doktorda olan ve bugün gidecek gidecek olan arkadaşlarımız hayırlı haberlerle gelsin inşallah :Saruboceq:
amin canim hos gelsin seninde cuman mübarek olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…