2010 Ekim Anneleri

kendine stres yapma canım Allah korusun!!! bu arada senin testleri istemişler benden hiç test istemediler herkes bölee erkenmi yaptırıo???

zaten dıyokı doktor. aıle hekımıme de gelıp gosterdım sonucları da:):) aynı seylerı soyledı ve dedı kı kalp atısını gordun mu dedım evet rahım ıcınde zaten e evet:) dedı kı tam gebelıgının basladıgı bellı daha dusunme gerısıbı dedı. beta hcg de yaptırdık da dusuk gelmıstı bana onu sordum ona bakma artık dedı.

gözün aydın balum darısı başımıza inş

inş canım inş.

bu arada bugunku yazıları okuyorum. herkes sormus benı. coook sagolun kızlar yaaa.

2aymı ebbedi buramam ben ay haftaya ctesi gitmek istiyorum bi aksilik olmassa hafta sonları gittiğimiz için izmite eğer izmitteki doktoru ayarlayabilirsek yarın haftaya ctesi gidicez
olmassa gerçi burdakine gidicem gene ctesi
kocam bugün sağlık ocağına kaydetmiş beni aşılar falan varmış kızlar yaa tetanoz falan kolu şişeren 4.5 gün ağrı olan aşı eyvahedigeldismile 4.ayda oluyomuş bide 6.ayda

ay hepınızı cok bekletmısım ya kızmayın valla aklım burdaydı ama naım uzun surdu. herkes ısyanlarda nerde kaldı dıyekaydirigubbakcemile3 opuyorum hepınızıııııııııı

balum gözün aydın hadi :) çok mutlu oldum

sagol tatlım. gecmısı okuyorum ayyyy cok merak etmıssınız ya. valla şakacıktan yatırınca doktor ıslemler tahlıller derken gec kaldım ya. dogumhaneye bıle gıttım yanı dusunun artık. ayyyy kızlar dogum yapanları yapacak olanları gorddum neyse anlatmıyım

kızlar 10-11. haftalarda da ikili test varmış,bunu eğer bebekte bir sorun olursa gebeliği sonlandırmak istersen diye yaptırabiliyomuşsun..

ayyyy kızlar ya valla kendımı suclu gıbı hıssettım sureklı sormussunuz. affettırırım ben kendımıyerimseniben

anlat anlat alışalım

balum hic korkma bence ben senden cok agır atlattım idrar yolları enfeksiyonunu, hatta bugun aile hekiminde test yaptırdım, halada lökosit istenen seviyede deil.. enfeksiyon 7. 8. aylarda olursa erken doguma sebep oluyor bi de.. sen mutlulugunu yasa, tasalanma..

kızlar 10-11. haftalarda da ikili test varmış,bunu eğer bebekte bir sorun olursa gebeliği sonlandırmak istersen diye yaptırabiliyomuşsun..

evet canım var o test benım hastanemde yaptırıyolar mutlaka. benım hastane egıtım ve arastırma hastanesı oldugu ıcın her detayı arastırıyolarmıs. bugun bı hamıle kadınla konustum da baya:) 7 aylıktı kocaman gobısı vardı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…