aramıza hosgeldın canımmm
buyutuyo baya buyutmese gozukmezdı zaten. cıhazdan farkedebılır. yenıymıs cıhaz belkı ondandır. mınıcıktı goremıyodum basta buyuttu buyuttu kocaman oldu resmen bebek ya:):) abartmıyorum. kafa kocaman:)
hmm anladım resmi koyarım diodun koysana görelim çok merak ettim şimdi ben öle görmedim ya!!
balum, hayırlı haberlerine sevindim canım. idrar yolları enfeksiyonunu bende gecirdim 5 haftalıkken ama benimkini anlamamıslardı ve ilerlemişti, geceleri cok agır sancı cektim cook. o yüzden dikkat et ilerlemesin belini hic üşütme ve bol bol su ic, cok sıvı tüket..o sancıları kimse ceksin istemem. hatta hastaneden sonra hamileyken idrar yolları enfeksiyonu gecirmiş ve iki tane normal dogum yapmıs birine rastladım, bana bu sancıları cektiysen doğum sancısından hic korkma dedi :))
:teytey::teytey::teytey::teytey: balummmmmm
çok sevindim gözünaydın canım yaaa ayyy senin o duygularını çok iyi anlıyorum bitanem....
tahlıl ne tahlılı ıstediii canım boyu kaç birde baktınmı
balum gözün aydın canum sabah beri merakla bekliyoruz çok şükür korktum ben ya gelmedi bu saate kadar inşallah kötü bişe yoktur die
neden duyulmadı ama
benimkide ilk göründü duyulmadı biraz daha inceledi net olursa duyulur dedi uğraştı duyuldu baksaydı ya biraz daha
şun 4-5 tüp kan ve idrar tahlili mi??
ya işin tuhafı da o ya resım vermedı bu defa. asıstan doktora boraktı benı o da acemımı ne vermedı bende heyecandan unuttum eve geldım aklıma geldı. ama pazartesı yıne gıtcem ya sonuclar ıcın tekrar gormek ıstıycem bebısı belkı yıne bakar o zaman resım getırcem. bu arada 7+2 gozuktu bugun.
bugün izmite gidicem hafta sonları gidiyoz hep yeğenleri ablamı çok özledim memleketimide çok özledim gezecem anasını satım bol bol
10sn de bir hıçkırıyorum hala
anladım canım senin ki çabuk gelişçek anlaşılan :))
bıde ıdrar yolu enfeksıyonu erken doguma sebep olabılır dedı ya korktum valla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?