2010 Ekim Anneleri

sagol canım rahatlatıyosunuz benı. baya varmıs bende ya. bakalım ne tedavı verecek doktorum.

hem menapozlu hem koca göbüşlü rabbimin izniyle
kocam ne zaman çıkcak diyip duruyo be

kısslar merhaba ceylan siz burdamıydınız ben de diyorum topicde kimse kalmamış işlerim çok yoğundu bugün nete giremedim.
nasılsınız kısslarrrr
balum sen de kalp atışlarını duymuşsun çok sevindim canım

kızlar bu ikili test kaçıncı ayda yapılıyo ve neden yapılıyo
sakat durumu varmı falan diyemi
allah korusun sakat aldırcazmı yookk neden yaptırılıyo ozaman

sagol canım. darısı duyacakların basına.

su duduu da bı gelse ya. kalp atısı ah ah.

benim arkadaşıma doktor down sendromu olabilir demiş ikili test temi üçlüdemi hatırlamıyorum kız ne ağlamıştı sapasağlam doğdu çocuk cin gibi 1yaşında şimdi

benim arkadaşıma doktor down sendromu olabilir demiş ikili test temi üçlüdemi hatırlamıyorum kız ne ağlamıştı sapasağlam doğdu çocuk cin gibi 1yaşında şimdi

benım yengemde oldu kac oktora gıttıyse sakat dogacak dedı. dogum yapana kadar hep agladı ama saglam dogdu bı gorsen okula basladı maşallah yanı. bıraz fazla cene :):)

ayy dudu da doktorda ben gidene kadar gelemezki merakta ederim
akşam kaynanamda kalırsam girerim ordan annemde yok genç olmadığından hiç biyerdende çekmiyo herkes şifre koymuş :kedi::kedi:

kızlar bu ikili test kaçıncı ayda yapılıyo ve neden yapılıyo
sakat durumu varmı falan diyemi
allah korusun sakat aldırcazmı yookk neden yaptırılıyo ozaman

10-11. haftada canım,çok zor bi durum o yaa,Allah kimseye yaşatmasın,aldırmayı düşünen olursa diye erken yapılan bir önlem işte..

canlarım acil çıkıyorum kocam tamamen hazır olun beklemem yoldayım geliyorm dedi pc toplucam öpüyorum hepinizi mucuk mucuk

JOHNNYBRAVO,
BENDE O KONUYU ARAŞTIRDIM. ARAŞTIRMALARIM NETıCELENDı. BıLıM IŞIĞINDA SENı DE AYDINLATAYIM:)))
çünkim benden 2-3 hafta içerisinde yaptırmam istendi...
bebelerimizin ensesi ölçülecek. ense ölçümü 3 üzerinde ise risk var kararı çıkıyor. risk ise down sendromlu bir bebiş((
ayrıca kanımızda bir değere bakılacak..kaan kocatepenin sayfasına gir... çok yrıntılı bilgiler var. birde tettev fahiş fiyatlar istiyor doktorlar. bu konuyuda ayrıca yazışıcam sizlerle. şu ana kadar 2 hastanedn fiyat aldım.%100 fark var...

neyse ben size küstüm ama yazdım yiede((

kızlar ikili test üçlü test onları çok kafanıza takmayın ben yaptırmayı düşünmüyorum zaten doktorumunda söylediği tam %100 sonuç değil olumsuz bir ihtimalden bahsedilse bir de durduk yere moral bozup bebeği daha kötü etkiler.

kıme kussun ban degılsındır.

:)))) yok şekerim sana küs olurummuyum ballaı şerbet.. bu arada gözünaydın canım ya.. eskileri okumaya çalışıyordum. birde geçmiş olsun...

çizelgeni düzelt 7+2 diye:)))) ben düzelttim. seni çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…