sanırım mesele guluyon:roflol:
ben kız olursa (dua kayra ) erkek oluırsa (ege berk )düşünüyorum bakalım
benım eşimde samsunlu
kayınvalidemler pek begenmıcek masal ısmını ama napıyım ben çok ıstıyorum
onlara kalsa nuhevıden kalma ısım ısterler:roflol:
benım eşimde samsunlu
kayınvalidemler pek begenmıcek masal ısmını ama napıyım ben çok ıstıyorum
onlara kalsa nuhevıden kalma ısım ısterler:roflol:
canim benimki kücüktü ya ondan sanirim düsün 5+2 nerdeben duydugumda 7+3 tü oda sesten ınlıodu yanı onun heyecanı daha farklı mucıze gıbı bişi
senin buldugun isim de güzel canimben kız olursa (dua kayra ) erkek oluırsa (ege berk )düşünüyorum bakalım
kayra tugra abımın ıkızlerının adı erkek ama onlar. dua ısmı de guzel arkadaımın bebegının adı.
sanada canim yat dinlen bol bol bende yatarim artik 9 dedimdi yatakda oluyorum.beyi muykucu koydu adimi ne yapayim ben iki canliyim:)))neyse kızlar hepınıze ıyı geceler opuyorum sızı.
kayra ismi hem erkek hem kız,a konuomuş bilmem öle duymustum...
bende bu ısım koyma kon usunda herkes telaşa duserya gıcık olurum 9 ay sıkıntısını iyisini kötüsünü güzelini ben cekeyım ısım koyma kaynana görümceye dussun ohhh ne ala yaa ben kımseyı dınlemem ben koyarım...sonucta bızım hakkımız yanı kocamızında bence benım görusum buu
sanada canim yat dinlen bol bol bende yatarim artik 9 dedimdi yatakda oluyorum.beyi muykucu koydu adimi ne yapayim ben iki canliyim:)))
slm kızlar .drdan ii haberlerle geldim.çok şükür bebeğimin küçük kalbini duyduk.dr teyzesi eşek kadar olmuş bu dedi.büyümüş.çok mutluyum darısı kalbini duymayı bekleyen herkese olsun inşaallah.
balum seni yakaladım hayatım burdayım
ohhhhh be cok sukur valla aklım kalcaktı:):) hadı gozunaydın:)
sağol canım benim.bende eve girer girmez geçtim bilgisayar başına sizlere yazyım diye.senin nasıldı canım.çok okumadım geçmiş sayfaları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?