2010 Ekim Anneleri

benım eşimde samsunlu
kayınvalidemler pek begenmıcek masal ısmını ama napıyım ben çok ıstıyorum
onlara kalsa nuhevıden kalma ısım ısterler:roflol:

bızımkılerde eskı ısımlerden yana ama ben eskı de ıstemıyorum cok da tuhaf ısım koymak ıstemıyorum. orta bısey bakalım buluruz herhalde.

ben duydugumda 7+3 tü oda sesten ınlıodu yanı onun heyecanı daha farklı mucıze gıbı bişi
canim benimki kücüktü ya ondan sanirim düsün 5+2 nerde
7+2 nerde.tabiki 7 haftada ses oluyor

ben kız olursa (dua kayra ) erkek oluırsa (ege berk )düşünüyorum bakalım
senin buldugun isim de güzel canim

kayra tugra abımın ıkızlerının adı erkek ama onlar. dua ısmı de guzel arkadaımın bebegının adı.

kayra ismi hem erkek hem kız,a konuomuş bilmem öle duymustum...
bende bu ısım koyma kon usunda herkes telaşa duserya gıcık olurum 9 ay sıkıntısını iyisini kötüsünü güzelini ben cekeyım ısım koyma kaynana görümceye dussun ohhh ne ala yaa ben kımseyı dınlemem ben koyarım...sonucta bızım hakkımız yanı kocamızında bence benım görusum buu

slm kızlar .drdan ii haberlerle geldim.çok şükür bebeğimin küçük kalbini duyduk.dr teyzesi eşek kadar olmuş bu dedi.büyümüş.çok mutluyum darısı kalbini duymayı bekleyen herkese olsun inşaallah.

aynen ole tatlım. veee oldukten sonra evladının ısmınden anne baba sorumluysa o zaman ısmı veren anne baba olmalı ben boyle dıyorum hep bısey dıyemıyo kımse

sanada canim yat dinlen bol bol bende yatarim artik 9 dedimdi yatakda oluyorum.beyi muykucu koydu adimi ne yapayim ben iki canliyim:)))

yanı ıkı canlıyız. ben pek oyle uykuya duskun degılım henuz baslamadım ama bugun yoruldum ya ondan. hadı tekrar ıyı geceler. bu defa cıktım.

ohhhhh be cok sukur valla aklım kalcaktı:):) hadı gozunaydın:)

sağol canım benim.bende eve girer girmez geçtim bilgisayar başına sizlere yazyım diye.senin nasıldı canım.çok okumadım geçmiş sayfaları

iyiydı pıt pıt pıt:):) ama asıstan doktor vardı. bugun benı yatan hasta gosterdıler. suan hastanedeyım guya:):) tahlıller yapıldı tekrar. rutın gebelık denıldı. elızna mı ne o test pazartesı cıkacak dıgerlerı cıktı. pazartesı gıdıp kendı doktorum a gosterıcem ve tekrar ultrasonda baktırcam ama sorun yok. 7+0 dım ya 7+2 cıktı bugun:) ıdrar yollarımda enfeksıyon var o baya sorunlu bakalım hayırlısı inş.

duduuu gözün aydin olsun canim seninki de mi 8 haftalik hayftasi ile aynimi gidiyor???yoksa geri yada öndemiydi.sende sesli duymussundur ne güzel.masallahhhh ee 8 haftalik annesi tabiki kocaman olcak:))
rabbim nazardan korusun insallahhhh

benim bir parmakdan kan aldilar o kadar ya birde idrar
baska birsey etmediler niyekinem.belki 22 de gittigimda ayrintili olcaktir.tüm konturoller

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…