nevyas benimde 2 hafta kaldı kontrole bende ssk anlaşmalı özel bi hastaneye gidiyorum nekadar fark verecekmişiz bende anlamadım..sendemi ssk anlaşmalı özele gidiyorsun:uhm:
sagol tatlım.:)))) koca sıpalar:))) hadi canım öpüyorum seni. Afiyet olsun. Allaha emanet olun..
nasıl bı duygu anlatamıyom kı:):):)kızlar mrbbbbb
balum gözün aydın canım inş saglıkla kucaklarsın sen anlat bakiyim o duygu nasıl mışşş
ben de senın ıcın sevındım canım. gıdecegını bılıyordum sana ve duduu ya bakmaya geldım bende sımdı.slm balum çok sevindim.bende akşamüstü gittim doktora çok şükür bi problem yok.bebiş büyümeye devam ediyor.darısı tüm anne adaylarının başına .pazartesi görüşürüzz
sagol canım. lokosıt olayı kotuymus bıraz ya.Balum canım gözünaydın darısı diğer arkadaşlarımızın başına inşallah..
Selmacım niye küstün canım sabah bir ara girdim sonrada biriken güncellemeleri yaptım baktım çıkmışsın topicten..bebişin normale dönmüş haftası çok sevindim canım..
evet kızlar ya cok sormussunuz benı ıslemlerım uzun surdu bugun tahlıl bırsuru ondan yanı.balummm:teytey::teytey::teytey:çok sevindim canım herşey yolunda demek süperzemuszemusseni beklerken burda meraktan öldüm amaklava:neyse güzel haberle geldinya çok rahatladım ohhh beeee:dance:idraryolu enfeksiyonu için bol bol su iç elinden su bardağını hiç bırakma canım bak gör oda normale dönecek sen rahat ol bebişinde büyümüş dimiii oh beee...
bısey sorabılırım bu ıkılı test kanda bakılmıyormu...bıde bende sımdı 9+4 bıttı bugun doktora gıttıgımde 10+1 olacak ne ozamnmı yapılıyor daha dogrusu ıkı test ne zman yapılıyo
balum gozun aydın cok guzel bı duygu dımı ???:)
kızlar ben de bebişimin pıt pıtlarını duydum ama listede görünmüyor.
balumm gözün aydin olsun canimmmmmmm
bak bebegin kocaman olmus masallah bak bu seferde gününü yakaliycak ataga gecmis bilem.rabbim korusun canim.insallah idrar yolu enfeksinada care bulunur canim.kokma kendi doktorun ne diycek bakalim.
canim benim 22 de termin aslinda doktor 18 gel demisti saati uygun olmadi ancak 22 de randevu aldim.
belki cinsiyetini de görürüz.doktoar cok iyi türk sansima ve isini cok güzel yapiyor.11 haftalikken söylüyor cinsiyetini.
kalp atisini bizde sesini dumadik sadece görüntüde tak ta katitig gözükyüyor
sesini duymak daha güzel olur.saglikli olsunlarda insallah.bana gnler gecmiyor yaaaaa
bakalim insallah rabbim saglikli hayirlisini versin rabbimde artik kizi myada oglum diye ismiyle hitap etmek
istiyorum.insan merak ediyor yavrusunu.hersey sirayla:)simdide bunu merak etcez hep birlikte
kizzzzzzzz miiiiii
erkekkkkkk miiiiiii:))
isim düsündün mü canim:))) kiz yada erkek olursa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?