2010 Ekim Anneleri

nevyas benimde 2 hafta kaldı kontrole bende ssk anlaşmalı özel bi hastaneye gidiyorum nekadar fark verecekmişiz bende anlamadım..sendemi ssk anlaşmalı özele gidiyorsun:uhm:

Evet ssk anlaşmalı özel ama tahlillerde anlaşması yok bende o yüzden tahlilleri ssk anlaşmalı başka özelde yaptırıyorum...Bunlar benim anlaşmalı hastaneden aldığım fiyatlar her hastane kendine göre fiyat belirliyor tahliller için..

:)))) koca sıpalar:))) hadi canım öpüyorum seni. Afiyet olsun. Allaha emanet olun..
sagol tatlım.

kızlar mrbbbbb
balum gözün aydın canım inş saglıkla kucaklarsın sen anlat bakiyim o duygu nasıl mışşş
nasıl bı duygu anlatamıyom kı:):):)

slm balum çok sevindim.bende akşamüstü gittim doktora çok şükür bi problem yok.bebiş büyümeye devam ediyor.darısı tüm anne adaylarının başına .pazartesi görüşürüzz
ben de senın ıcın sevındım canım. gıdecegını bılıyordum sana ve duduu ya bakmaya geldım bende sımdı.

sagol canım. lokosıt olayı kotuymus bıraz ya.

evet kızlar ya cok sormussunuz benı ıslemlerım uzun surdu bugun tahlıl bırsuru ondan yanı.

cok sagol tatlım. coook guzel ya rabbım butun kadınlara yasatsın inş.

balumm gözün aydin olsun canimmmmmmm
bak bebegin kocaman olmus masallah bak bu seferde gününü yakaliycak ataga gecmis bilem.rabbim korusun canim.insallah idrar yolu enfeksinada care bulunur canim.kokma kendi doktorun ne diycek bakalim.

inş canım inş. zaten kalp atısını gordum ya cok rahatladım anlatamam yaa.

canim benim 22 de termin aslinda doktor 18 gel demisti saati uygun olmadi ancak 22 de randevu aldim.
belki cinsiyetini de görürüz.doktoar cok iyi türk sansima ve isini cok güzel yapiyor.11 haftalikken söylüyor cinsiyetini.

kalp atisini bizde sesini dumadik sadece görüntüde tak ta katitig gözükyüyor
sesini duymak daha güzel olur.saglikli olsunlarda insallah.bana gnler gecmiyor yaaaaa

canim benim 22 de termin aslinda doktor 18 gel demisti saati uygun olmadi ancak 22 de randevu aldim.
belki cinsiyetini de görürüz.doktoar cok iyi türk sansima ve isini cok güzel yapiyor.11 haftalikken söylüyor cinsiyetini.

vayyyy super ya. burda erkenden goruyolar ama soylemıyolar ya. iyiymiş ilk cınsıyet haberı senden o zaman:)

bakalim insallah rabbim saglikli hayirlisini versin rabbimde artik kizi myada oglum diye ismiyle hitap etmek
istiyorum.insan merak ediyor yavrusunu.hersey sirayla:)simdide bunu merak etcez hep birlikte
kizzzzzzzz miiiiii
erkekkkkkk miiiiiii:))

bakalim insallah rabbim saglikli hayirlisini versin rabbimde artik kizi myada oglum diye ismiyle hitap etmek
istiyorum.insan merak ediyor yavrusunu.hersey sirayla:)simdide bunu merak etcez hep birlikte
kizzzzzzzz miiiiii
erkekkkkkk miiiiiii:))

evet sımdı sıra bunda.benım ıcın kalp atısı daha onemlıydı ama tabı o da onemlı. onu da ogrenelım de oglum yada kızım dıyelım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…