kızlar ben geldım sayfaları bakıcam bırazdan. anca gelebıldım. hastane sakacıktan yatırdı benı bugun:) yatan hasta gosterıp bırsuru test yaptılar. kalp atısını gordum kızlar ya o nasıl bı duygu... kolları ayakları kocaman kafası:):):) cok mutluyum. bı sorun ıdrar yolu enfeksıyonu cıktı. bebege baskı yapabılırmıs ama kendı doktorum henuz sonucları pazartesı gorecek.
balum hoş geldin güzel haberlerle gelmişsinsin cnm hadi gözün aydın idrar yolu enfeksiyon bende var biliyosun ayaklarını hep kalın giyin cnm sogukğa fazla verme knedini her akşam sıcak su koy ayaklarını inş ilerlemeden atlatırız cnm...
kız da cemre dusunuyorum bıraz ama tam kesın degıl. erkek ısmı henuz yok:) esım kız ıstıyo ya kıza yogunlastık:):):)
sagol canım. inş ya o da gecer. mutluyum ama ya kalp atısı benı cok sevındırdı.
bizde hep oturdukmu kiz isimleri siraliyor beyim.siz dusundunuz mu?
bende de ses yok tu canimcanım kalp atısında göruntu varda ses nıe yok sende nıe öle oldu
canım kalp atısında göruntu varda ses nıe yok sende nıe öle oldu
bend ekızı düşündüm ama erkek aklıma gelmiyo hep derdi kızım olurs adini mehlika koyucam diye bakalım hayırlısı...
bende de ses yok tu canim
işte bende onu anlamadım nıe yok:))
bende kızım olursa masal irem düşünüyorumm
sen duydun mu???işte bende onu anlamadım nıe yok:))
kaydirigubbakcemile3
ben duydugumda 7+3 tü oda sesten ınlıodu yanı onun heyecanı daha farklı mucıze gıbı bişi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?