2010 Ekim Anneleri

balum hoş geldin güzel haberlerle gelmişsinsin cnm hadi gözün aydın idrar yolu enfeksiyon bende var biliyosun ayaklarını hep kalın giyin cnm sogukğa fazla verme knedini her akşam sıcak su koy ayaklarını inş ilerlemeden atlatırız cnm...

sagol canım. inş ya o da gecer. mutluyum ama ya kalp atısı benı cok sevındırdı.

kız da cemre dusunuyorum bıraz ama tam kesın degıl. erkek ısmı henuz yok:) esım kız ıstıyo ya kıza yogunlastık:):):)

bend ekızı düşündüm ama erkek aklıma gelmiyo hep derdi kızım olurs adini mehlika koyucam diye bakalım hayırlısı...

bend ekızı düşündüm ama erkek aklıma gelmiyo hep derdi kızım olurs adini mehlika koyucam diye bakalım hayırlısı...

mehlıka degısık ısım:) guzel. bu arada doktorum yoktu dıger doktorlarda amelıyattaydı ya. yogunluk yoktu gorumcemı aldılar ultrason odasına esım gelmedı almıyolar dıye. sans ıste.

duduu gelmıycek sanırım. ben cıkayım kızlar yorgunum cok. 10 saat kosusturdum bugun. yordu benı. azcık dınlenıyım. henuz dınlenemedım. yarın ful burdayım aksama kadar. aksam kayınvalıdeme kalmaya gıdıcez.

ben duydugumda 7+3 tü oda sesten ınlıodu yanı onun heyecanı daha farklı mucıze gıbı bişi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…