duduuu gözün aydin olsun canim seninki de mi 8 haftalik hayftasi ile aynimi gidiyor???yoksa geri yada öndemiydi.sende sesli duymussundur ne güzel.masallahhhh ee 8 haftalik annesi tabiki kocaman olcak:))
rabbim nazardan korusun insallahhhh
benim bir parmakdan kan aldilar o kadar ya birde idrar
baska birsey etmediler niyekinem.belki 22 de gittigimda ayrintili olcaktir.tüm konturoller
iyiydı pıt pıt pıt:):) ama asıstan doktor vardı. bugun benı yatan hasta gosterdıler. suan hastanedeyım guya:):) tahlıller yapıldı tekrar. rutın gebelık denıldı. elızna mı ne o test pazartesı cıkacak dıgerlerı cıktı. pazartesı gıdıp kendı doktorum a gosterıcem ve tekrar ultrasonda baktırcam ama sorun yok. 7+0 dım ya 7+2 cıktı bugun:) ıdrar yollarımda enfeksıyon var o baya sorunlu bakalım hayırlısı inş.
geçmiş olsun canım bol su iç kendine dikkat et emi
bol su meyve fılan dedı aıle hekımıme gelıp bı gosterdım de. son 3 ayda erken dogum rıskım baslarmıs eger tedavısı olmazsa Allah korusun.
aman allah korusun canım mutlaka tedavi olur sen ihmal etme yeter
kızlar benden de idrar almadılar.sadece kan testi yaptılar. gerçi bebeğim iyi görünüyormuş. bilemiyorum.her doktor farklı neden böyle çok saçma. neyse kızlar iyi geceler. tatlı rüyalar. bebişlerimizi görürüz inşallah.
Geç oldu ama paylaşmak istedim kızlar,bugün doktora gittik bebişimin pıt pıtlarını duyduk:) harika bir duyguymuş Allah herkese nasip etsin inşallah. Nevyas senden bir ricam olacak beni de ekler msin listeye? sat:10 ocak, yaş:31 bebişin muhtemel doğum tarihi:12.10.2010 kilo:75 maalesef:))
ben geldımmmm pıt pıt anne seni:) gunaydınnnn.günaydın kızlar.millet uyuyor galiba
kızlar bir de 7 hafta 4 günlükmüş bebiş,bir hafta geriden takip ediyor ufaklık,bizim hesaplar karışmış sanırım ...galiba çizelgeyi düzenlemem gerekiyor yeniden
benım de 17 gun gerı gıtmıstı onceden bu efa 2 gun ılerı hemen degıstım cızelge mı sen de degıs. sanırım 3 aya kadar boyle 1-2 gun oynayabılır ama 3 aydan sonra tam netlesıyo.
ben değiştiremiyorum canım bide profil resmi işini halledemedim bi türlü nasıl yapcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?