2010 Ekim Anneleri

amin canım ama 7+5 dedi dr ama maşaallah çok ii dedi kalbide atıyodu pıt pıt

geçmiş olsun canım bol su iç kendine dikkat et emi

senden de haberı aldım cıkayım artık gozlerım kapanıyo. ıyı geceler kızlar.

aman allah korusun canım mutlaka tedavi olur sen ihmal etme yeter

doktorum bakınca mutlaka baslar tedavısıne. dıkkat edıcem ya. dedı kı bu degerde senın sancıdan duramıuyo olman lazım. sancım yok kı. hamılelık basladıgından berı arada oluyo ama ne bılım oyle cok degıl yanı.

kızlar benden de idrar almadılar.sadece kan testi yaptılar. gerçi bebeğim iyi görünüyormuş. bilemiyorum.her doktor farklı neden böyle çok saçma. neyse kızlar iyi geceler. tatlı rüyalar. bebişlerimizi görürüz inşallah.

Geç oldu ama paylaşmak istedim kızlar,bugün doktora gittik bebişimin pıt pıtlarını duyduk:) harika bir duyguymuş Allah herkese nasip etsin inşallah. Nevyas senden bir ricam olacak beni de ekler msin listeye? sat:10 ocak, yaş:31 bebişin muhtemel doğum tarihi:12.10.2010 kilo:75 maalesef:))

Kızlar bebeğin kalp atışını görmek yada duymak bebekle ilgili bişey değil..Her ultrason cihazı aynı değil kiminde duyma özelliği yok o yüzden sadece görüyoruz..

kızlar bir de 7 hafta 4 günlükmüş bebiş,bir hafta geriden takip ediyor ufaklık,bizim hesaplar karışmış sanırım ...galiba çizelgeyi düzenlemem gerekiyor yeniden

canım ıyı gorunsede yapıyolar cunku rutın kontrol dıyolar. bana bebege baktı cok ıyı dedı. yapmıs mıydık testlerden dedı yok dedım(oncekı doktorum yamıstı ama onu saymadım:)) o zaman yapalım dedı.

cok guzel bı duygu dımı.gozunaydın tatlım.

günaydın kızlar.millet uyuyor galiba
ben geldımmmm pıt pıt anne seni:) gunaydınnnn.

kızlar bir de 7 hafta 4 günlükmüş bebiş,bir hafta geriden takip ediyor ufaklık,bizim hesaplar karışmış sanırım ...galiba çizelgeyi düzenlemem gerekiyor yeniden

benım de 17 gun gerı gıtmıstı onceden bu efa 2 gun ılerı hemen degıstım cızelge mı sen de degıs. sanırım 3 aya kadar boyle 1-2 gun oynayabılır ama 3 aydan sonra tam netlesıyo.

benım de 17 gun gerı gıtmıstı onceden bu efa 2 gun ılerı hemen degıstım cızelge mı sen de degıs. sanırım 3 aya kadar boyle 1-2 gun oynayabılır ama 3 aydan sonra tam netlesıyo.

ben değiştiremiyorum canım bide profil resmi işini halledemedim bi türlü nasıl yapcam

günaydın hanımlar.. opuyorumnanaktan bende sizi dün merakla bekleyenler arasındaydım ama akşam müsait olup bakamamıştım. iyi haberlerinizi aldım ve çok sevinidim. Allah a şükür ki aşamalara güzel güzel atlatıyoruz yakında da cinsiyet telaşlarımız başlar :ecrin_bebek:

Allah ım herkeslere yaşatsın bu mucize duyguları..... :CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…