gunaydın kıslarrrrrr 6 +2 duyan arkadasımız son sat kaccc
mide bulantılarınız nasıl kızlar benim 10 gündür sürüyo birde yedikten sonra sabahları çıkartıyorum doktor hap verdi artık yoksa çok fena oluyorum yemek bile yiyemiyorum kokuyo herşey
tesekurler balum
canım bu haftalarda cok normal benım azaldı cok sukur yemek yıyebılıyorum ama arada tıksınmelerım hala devam etmekte kı 10 haftam bıtıyor
bende mersınlıyım aslında evlenınce gurbet gelını olduk ıstanbula geldık
benım ablam da hamıle oda 22. haftasında ılk 3 ay hep kustu hatta ogretmenlık yapıyordu cıktı sonra bulantılar ara verdı sımdı tekrar basladı yanı dr souyle dıytor genelede bulantınız coksa ılk 3 ay olur gayet normal hatta son uc ay olan bıle olabılıyormus
ay kızlar soramadım da istanbula gıdebılır mıyım dıye pazartesı soracagım inş ızın verırse nisanda istanbuldayım. ilk defa bu kadar uzak kaldım ıstanbuldan. ınsan dogup buyudugu sehrı arıyomus hakıkaten ve ben 8 aydır evlıyım hıc gıdemedım henuz. 10 aydır burdayım.
kaydirigubbakcemile3yapmakatan vazgeçtim çizelgeyi
canım avrupa yakasında oturuyoruz fındıkzade capa dıyım
3 ayın dolduktan sonra gidebilirsin uçak daha iyiymiş
benimde antalya ya gitmem gerekiyor sınavım var ama 11.haftam dolmuş oluyor doktora sordum gidebilirsin ama 3 dolsa daha iyi olur dedi benim kocamda biraz pimpirikli gitme falan diyo ben 4 ay önce düşük yapmıştım çünkü gerçi kimyasal gebelikti
kaydirigubbakcemile3yapmakatan vazgeçtim çizelgeyi
neyse kızlar ben cıkıyorum sımdılık sonra gelrıım opuldunuz bebıslere dıkkat edın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?