2010 Ekim Anneleri

mide bulantılarınız nasıl kızlar benim 10 gündür sürüyo birde yedikten sonra sabahları çıkartıyorum doktor hap verdi artık yoksa çok fena oluyorum yemek bile yiyemiyorum kokuyo herşey

canım bu haftalarda cok normal benım azaldı cok sukur yemek yıyebılıyorum ama arada tıksınmelerım hala devam etmekte kı 10 haftam bıtıyor

tesekurler balum

rıca ederım tatlım.

kızlar bu arada benım doktorum kalp atısı ıcın megerse bu yuzden boyle gec cagırmıs dmekkı ızne gıdecegı ıcın. bak dun dayanamayıp gıttım ıznı bıtmemıstı. pazartesı yıne gııcm. tahlıl sonucları ıcın. minikimi yıne gorurum hem ne guzel:)

canım bu haftalarda cok normal benım azaldı cok sukur yemek yıyebılıyorum ama arada tıksınmelerım hala devam etmekte kı 10 haftam bıtıyor

evet öyle hatta doktorum bulanması iyidir dedi
hele birde 9 ay boyunca bulantıları olanlar varmış inşallah öyle olmayız

ay kızlar soramadım da istanbula gıdebılır mıyım dıye pazartesı soracagım inş ızın verırse nisanda istanbuldayım. ilk defa bu kadar uzak kaldım ıstanbuldan. ınsan dogup buyudugu sehrı arıyomus hakıkaten ve ben 8 aydır evlıyım hıc gıdemedım henuz. 10 aydır burdayım.

benım ablam da hamıle oda 22. haftasında ılk 3 ay hep kustu hatta ogretmenlık yapıyordu cıktı sonra bulantılar ara verdı sımdı tekrar basladı yanı dr souyle dıytor genelede bulantınız coksa ılk 3 ay olur gayet normal hatta son uc ay olan bıle olabılıyormus

benım kuzenim 8 ay cıkararak gecırdı 8 aylıkken dogum yaptı.

3 ayın dolduktan sonra gidebilirsin uçak daha iyiymiş
benimde antalya ya gitmem gerekiyor sınavım var ama 11.haftam dolmuş oluyor doktora sordum gidebilirsin ama 3 dolsa daha iyi olur dedi benim kocamda biraz pimpirikli gitme falan diyo ben 4 ay önce düşük yapmıştım çünkü gerçi kimyasal gebelikti

bencde gıtme tatlım zaten bı dusuk yapmıssın bosver bence o meleklerı beklerken nasıl dua edıyorduk bak sımdı bızleler koruyalım onları

canım avrupa yakasında oturuyoruz fındıkzade capa dıyım

he ben de k.çekmecedeydım.

uçakla gıdıcem zaten. 3 ay dolunca bısey olmazmıs ama son aylarda da ızın vermıyolar zaten doktorun ızın kagıtı olmadan ucaga da almıyolar.

kaydirigubbakcemile3yapmakatan vazgeçtim çizelgeyi

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kızlar ben çıkıyorum biraz çalışayım daha hiç çalışamadımsempatiksalakcinni sonra tekrar gelirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…