2010 Ekim Anneleri

3 tüp kan verdim bende ama mahvoldum sorma...zaten kansızlık var bende. bakalım bende neler çıkacak...kesin kan hapı banada verecekler...balık yapı falan veriolarmış hatta bide!! ay çocukken verirlerdi....
herşey yolunda görünüyor yani, bunlar normal şeyler kızlar... sömürüyorlar kanımızı iliğimizi bebişler...:roflol:

evet canım inş. bol su içicem. zaten suyumu da kayınvalıdem koyden getırıyo oh koy suyu super:) ıcıcem ıhmal etmıycem hıc.

oh ya ben senin yanına taşıncam valla.herşey doğal sende.köyden geliyor.biz bulamıyoruz.

selam arkadaşlar ben artık buraya yazmalı mıyım bilmiyorum.çünkü doktorum 15 eylül-7 ekim arası dedi dogum içinbilmiyorumkismiletahlillerim yapıldı herseyim temiz cıktı,bebeğimde de hersey yolundaymıs suan...uzun süredir girememiştim buraya da sizler neler yaptınız bi geçmişe göz atayım

im balum doktor bana test falan yapmadı neden acaba.

mutlaka ıster canım ya.

evet ya. aslında bende de asırı kansızlık vardı ama evlendıgımden berı pekmez yıyom ıse yaramıs baya. benden de var ya bu zamana kadar 12 yada 13 kez alındı. dun 5 tup aldılar ya. bı tup de ıdrar. onu 10 tup bıle verırım problem yok:):):)

evet ohh mis gibidir bol bol iççç a.s

evet ya bebiş için içicem bol bol:)

oh ya ben senin yanına taşıncam valla.herşey doğal sende.köyden geliyor.biz bulamıyoruz.

gel ya beklerım taşın herseyı ıkıye bolerız bız gebeyız:):) hakıkaten sanslıyım ya o konuda. dun babamlar yola cıkmıstı ıstanbuldan gece gelmısler. salı gunu geleceklerdı koyde cenaze oldu erken geldıler. babam amcam yengem dedem:) bu aksam kayınvalıdeme gıderken ugrayıp gorucem onları:) yengem de dıyo ekecem sebze yazın hep getırcem sana dıye. valla calısıyolar o kadar bıze verıyolar hakları odenmez. kayınvalıdem de oyle.

benımde 16 ocak canım inşş bende persembe gıdecem kalp atısını duymak içinnn

canım benim yaa.... ne kadar heyecanlısındır şimdi sen...telefonuna kaydet bak ses-görüntü...defalarca izliyorum ben...şimdi ne kadar oldu boyu posu yawrumun acaba...

Son düzenleme:

canım bence aramızda kal. sonucta ekım baslarında olan herkesın eylule kayma ıhtımalı var. dun bana da erken dogum yapabılırsın dedıklerınde hemen aklıma geldı erkende dogursam sızınle takıp etcem bebişimi:):) atmazsınız benı demı:):)

benımde 16 ocak canım inşş bende persembe gıdecem kalp atısını duymak içinnn

inş canım inş. duyarsın sende bızım gıbı.

gel ya beklerım taşın herseyı ıkıye bolerız bız gebeyız:):) hakıkaten sanslıyım ya o konuda. dun babamlar yola cıkmıstı ıstanbuldan gece gelmısler. salı gunu geleceklerdı koyde cenaze oldu erken geldıler. babam amcam yengem dedem:) bu aksam kayınvalıdeme gıderken ugrayıp gorucem onları:) yengem de dıyo ekecem sebze yazın hep getırcem sana dıye. valla calısıyolar o kadar bıze verıyolar hakları odenmez. kayınvalıdem de oyle.[/QUOTE]

senin kayınvalidene laf yok zaten baksana...

senin kayınvalidene laf yok zaten baksana...[/QUOTE]

cok sukur sımdılık hıc sorun yok gayet ıyıyız. ben memnun o memnun yasıyoz:)

nıye atalım tatlım ben eylul annesıde olsaydım bu topikte olmak ısterdım burda herkes cok ılgılı :)

şanslısın valla.belki seneye eşimin şark görevi oraya çıkarsa gelebiliriz.şans tabi.zaten benim anne tarafımda hep ordalar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…