okudum tatlım tum yazılanları gecer ınsallah melekler saglıklı olsunda :))
ben geldim naber kızlar gerçi bi kaç kişiden başka yazan yok
benım oncekı doktorum yapmıstı bu testlerı ama onları gostermek ıstemdım yenı olsun dedım. zaten degerler degısmıs kanım dusmus. ama yıne de kan degerın suan ıyı ama bebek kan toplayacagı ıcın 4 aydan sonra kan ılacına baslanır dedı.
evet canım inş. bol su içicem. zaten suyumu da kayınvalıdem koyden getırıyo oh koy suyu super:) ıcıcem ıhmal etmıycem hıc.
evet canım inş. bol su içicem. zaten suyumu da kayınvalıdem koyden getırıyo oh koy suyu super:) ıcıcem ıhmal etmıycem hıc.
im balum doktor bana test falan yapmadı neden acaba.
3 tüp kan verdim bende ama mahvoldum sorma...zaten kansızlık var bende. bakalım bende neler çıkacak...kesin kan hapı banada verecekler...balık yapı falan veriolarmış hatta bide!! ay çocukken verirlerdi....
herşey yolunda görünüyor yani, bunlar normal şeyler kızlar... sömürüyorlar kanımızı iliğimizi bebişler...:roflol:
16 ocak hayatım
evet ohh mis gibidir bol bol iççç a.s
oh ya ben senin yanına taşıncam valla.herşey doğal sende.köyden geliyor.biz bulamıyoruz.
benımde 16 ocak canım inşş bende persembe gıdecem kalp atısını duymak içinnn
selam arkadaşlar ben artık buraya yazmalı mıyım bilmiyorum.çünkü doktorum 15 eylül-7 ekim arası dedi dogum içinbilmiyorumkismiletahlillerim yapıldı herseyim temiz cıktı,bebeğimde de hersey yolundaymıs suan...uzun süredir girememiştim buraya da sizler neler yaptınız bi geçmişe göz atayım
benımde 16 ocak canım inşş bende persembe gıdecem kalp atısını duymak içinnn
gel ya beklerım taşın herseyı ıkıye bolerız bız gebeyız:):) hakıkaten sanslıyım ya o konuda. dun babamlar yola cıkmıstı ıstanbuldan gece gelmısler. salı gunu geleceklerdı koyde cenaze oldu erken geldıler. babam amcam yengem dedem:) bu aksam kayınvalıdeme gıderken ugrayıp gorucem onları:) yengem de dıyo ekecem sebze yazın hep getırcem sana dıye. valla calısıyolar o kadar bıze verıyolar hakları odenmez. kayınvalıdem de oyle.
canım bence aramızda kal. sonucta ekım baslarında olan herkesın eylule kayma ıhtımalı var. dun bana da erken dogum yapabılırsın dedıklerınde hemen aklıma geldı erkende dogursam sızınle takıp etcem bebişimi:):) atmazsınız benı demı:):)
inş canım inş. duyarsın sende bızım gıbı.
canım bence aramızda kal. sonucta ekım baslarında olan herkesın eylule kayma ıhtımalı var. dun bana da erken dogum yapabılırsın dedıklerınde hemen aklıma geldı erkende dogursam sızınle takıp etcem bebişimi:):) atmazsınız benı demı:):)
benim çizelgem de geri kaldı şimdi,ben 9+2 yim suan onu nasıl düzeltebilirim bir bilgin var mı cnm?
nıye atalım tatlım ben eylul annesıde olsaydım bu topikte olmak ısterdım burda herkes cok ılgılı :)
evet ya bebiş için içicem bol bol:)
gel ya beklerım taşın herseyı ıkıye bolerız bız gebeyız:):) hakıkaten sanslıyım ya o konuda. dun babamlar yola cıkmıstı ıstanbuldan gece gelmısler. salı gunu geleceklerdı koyde cenaze oldu erken geldıler. babam amcam yengem dedem:) bu aksam kayınvalıdeme gıderken ugrayıp gorucem onları:) yengem de dıyo ekecem sebze yazın hep getırcem sana dıye. valla calısıyolar o kadar bıze verıyolar hakları odenmez. kayınvalıdem de oyle.
benim çizelgem de geri kaldı şimdi,ben 9+2 yim suan onu nasıl düzeltebilirim bir bilgin var mı cnm?
canım cızelgenı tekrar yapman lazım.
şanslısın valla.belki seneye eşimin şark görevi oraya çıkarsa gelebiliriz.şans tabi.zaten benim anne tarafımda hep ordalar.
ay sahımı kız:) ayy ne guzel olar valla:) bebıslerı parka fılan goturerız:):)
canım cızelgenı tekrar yapman lazım.
ay sahımı kız:) ayy ne guzel olar valla:) bebıslerı parka fılan goturerız:):)
inşaallah.ben çok isterim nede olsa benim meleket oralar.trabzon,rize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?