ya ben seviyorum bunu ilk göz ağrımda ondankaydirigubbakcemile3
kızlar ben çıkıyorum biraz çalışayım daha hiç çalışamadımsempatiksalakcinni sonra tekrar gelirim
yok 2 gün geri kalmış teyzesi ama kocaman olmuş dedi doktor teyzesi o kadar mutlu oldum ki anlatamam.eşimle görümcem de vardı.sürekli onlara soruyorum sizde gördünüz dimi kalbini diyorum .eşim çok duygulandı balum.hala anlatıyo.sabah işe giderken bile anlatıyodu.canım benim
demek artık bende anne olacam süperrrrr
aynen ya. dun gercekten anne olacagıma ınandım. yasıyooo ıcımde kalbı hep atıyo cok guzel ya. dun aksam yattım hep onu dusundum dogdugunu onu gıydırdıgımı. ellerını ayaklarını mınıcık olacak ya:)
evet ya cok guzel bı duygu. eşim goremedı. benım bılıyosun sokmuyolar ıcerı. esımde gelmedı o yuzden ısınden olmaması ısın ama sans ıste gorumcem hep gelıyo benımle bu defa aldılar ve gordu. doktorum asıstan doktordu ya o alıyomus. gorumcem dıyokı aynı kızım:) benkı o kadar heyecanlandım sen ne olmussundur dıyo. eşim sırf anlatmalarımdan heyecanlı.
müthiş bir duygu.neler yaşarız onlarla kimbilir.çok heyecanlı.sanki kalp atışlarını duyunca herşey yoluna girdi benim için.umarım sağlığı hep yerinde olur bebişlerimizin
ayyy çok sevindim bebişlerinizide gördünüz kalp atışlarınıda duydunuz...balumcum duducum...hadi bakalım şimdi dr.a kadar nasıl sabredeceksiniz....ben gidip basayım dr.u diyorum :)))bebeğimi göster bana diyeyim !!!
Merhaba kızlar lekelenmesi devam eden varmı benim az az oluyor
ben pazartesı gıdıyorum kııııı:):):)
bende olmuyo canım ya. nıye surdu kı senınkı.
ayyy çok sevindim bebişlerinizide gördünüz kalp atışlarınıda duydunuz...balumcum duducum...hadi bakalım şimdi dr.a kadar nasıl sabredeceksiniz....ben gidip basayım dr.u diyorum :)))bebeğimi göster bana diyeyim !!!
bilmiyorum ki canım dk konustum dun rahımde kalan kanı tıyordur dedı rahmde kan varmıs
pembedana cok sagol ya. ben bırsuru tahlıl oldum. suan hastanede yatıyo gozukuyorum:) benım doktorum ızındeydı baska doktora gorundum. pazartesı tahlıl sonuclarıyla bırlıkte kendı doktoruma gıdıcem tekrar. yıne gorurum herhalde bebişimi. tahlıller rutın gebelık testlerı oncekı doktorum yapmıstı ama tekrarladık. ıdrar enfeksıyonu cok var ben de. bebege baskı yaparmıs. tedavı edılmezse son 3 ay erken dogum rıskı baslarmıs.
doktorun acıl bı durum olsa gel der tatlım uzulme sakın. benımde ıdrarımda azcık da kan varmıs
sondan başladım sayfaları okumaya yaa...ondan demekki kaçırdım seni...
canım bende dün verdim kanımı idrarımı ama daha 2 haftam var dr. a...yarısı anca oldu zaten. aç aç dayanamadım...
halledilir idrar yollları enf. yon merak etme sen...1 ayda bişii kalmaz,bebişleri görmüş olmak innaılmaz bir güzellik...hiç unutamıyorum o anı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?