inşaallah.ben çok isterim nede olsa benim meleket oralar.trabzon,rize
evet canım. aılene de yakın olur hem:)
kızlar ben daha bişey yemedim yaaa... çok ilinç acıkmadımda...ama öğlen oldu wallahaa...kalkiim bebişin karnını doyurayım.
kocişimde 7 aylık hamiş kalkamadı daha yataktan... :roflol:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bende yenı yedım ya. benım kociş bugun evde yok. yarın evde ve bu aksam kayınvalıdemlere kalmaya gıtcez nerdeyse 2 ay olcak gıtmeyelı:)
benimki baba olma olayına iyi alıştı....ohhh benle beraber yatıyor benle beraber yiyor içiyorrr... ama onun boyu var göbüşü kaldırıyor; benim için kötü!!!:teytey:
kızlar geçen sene bugün hamile olduğumu öğrenmiştim... duygu seliyim bugün :sinifsinif: 1 yıl oldu nasıl geçti anlamadımmm. hamilelik çok keyifli bir yolculuk tadını çıkarın....
hayirli sabahlar kizlarrr
benim beyinde göbek cikmaya basladi:)
gercektende erkekde kadinla beraber kilo alirmis:))
kaydirigubbakcemile3demekkı ondan. o zaman ben 9 aylıkken eşim rahat 18 aylık olurkaydirigubbakcemile3
neyazıkkı ben canım kocamdan ayrıyım suanda :sinifsinif: ama bebişimiz için napalımm ben annemlerdeyım düşükriskim var dıye kocacımm bugun gelır hafta sonu bugun doktorla göruscez aksı bı durum yoksa inş..pazartesi evime işime kavusccam bebişimlezemuszemus
kızlar sabah yataktan kalkmadan önce mıdenız bulanıyo benım bulanıyo nezaman kalkıp kahvaltı edıyorum bıtıyo:bbo:
demekkı ondan. o zaman ben 9 aylıkken eşim rahat 18 aylık olurkaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ben çıkıyorum kızlar öptüm hepinizi uğrarım yine
canım bugun doktora gıtmıcez tlf ıle goruscez salı gunu gıtmıstık bugune kadar rapor verdı progestan verdı bugunde tlf.lasıp konuscaz eger almam gerekırse rapora devam umarım gerekmez ben oyle umut edıyorum cunkı yoksa uzun verırdı raporu ama eşim pimpiriklendıgı ıcın bugun arıcaz inş.. hersey yolunda gıde onumuzdekı cumartesı kalp atıslarını duyarım inş.. bende sızın gıbı:Saruboceq::Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?