2010 Ekim Anneleri

ironic sayfa 7 yada 8 de cızelgenın nlatımını eklemıstık. unutmussan ordan bakabılırsın tatlım.

kızlar ben daha bişey yemedim yaaa... çok ilinç acıkmadımda...ama öğlen oldu wallahaa...kalkiim bebişin karnını doyurayım.
kocişimde 7 aylık hamiş kalkamadı daha yataktan... :roflol:

kızlar ben daha bişey yemedim yaaa... çok ilinç acıkmadımda...ama öğlen oldu wallahaa...kalkiim bebişin karnını doyurayım.
kocişimde 7 aylık hamiş kalkamadı daha yataktan... :roflol:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bende yenı yedım ya. benım kociş bugun evde yok. yarın evde ve bu aksam kayınvalıdemlere kalmaya gıtcez nerdeyse 2 ay olcak gıtmeyelı:)

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bende yenı yedım ya. benım kociş bugun evde yok. yarın evde ve bu aksam kayınvalıdemlere kalmaya gıtcez nerdeyse 2 ay olcak gıtmeyelı:)

benimki baba olma olayına iyi alıştı....ohhh benle beraber yatıyor benle beraber yiyor içiyorrr... ama onun boyu var göbüşü kaldırıyor; benim için kötü!!!:teytey:

benimki baba olma olayına iyi alıştı....ohhh benle beraber yatıyor benle beraber yiyor içiyorrr... ama onun boyu var göbüşü kaldırıyor; benim için kötü!!!:teytey:

:):) benım esımde ben gelmeden ye bana yemek verme dıyo artık. sankı oyle yapabılırım de.boy var ama gobek ıstemıyo:):)

kızlar geçen sene bugün hamile olduğumu öğrenmiştim... duygu seliyim bugün :sinifsinif: 1 yıl oldu nasıl geçti anlamadımmm. hamilelik çok keyifli bir yolculuk tadını çıkarın....

kızlar geçen sene bugün hamile olduğumu öğrenmiştim... duygu seliyim bugün :sinifsinif: 1 yıl oldu nasıl geçti anlamadımmm. hamilelik çok keyifli bir yolculuk tadını çıkarın....

sagol canım:) peki dogumdan sonrası nasıl?

hayirli sabahlar kizlarrr
benim beyinde göbek cikmaya basladi:)
gercektende erkekde kadinla beraber kilo alirmis:))

o bende de azcık oluyo sanırı aclıktan oluyo. inş canım bebişinle evıne gıdersın. mutlulugunun heranını esınle yasarsın. hayırlı haberlerını bıze de yaz bugun. kacta gıdıcen doktora?

anladım tatlım. umarım dedıgın gıbı olur. cumartesı guzel haberleını beklerız artık. duyacaksın sende. yada gorursun artık. ben sadece gordum ama duyacakmısım. cunku dınlenıyomus cıhazla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…