2010 Ekim Anneleri

2 tane vardı elıza testı bırı cıkmıs. sorun gorunmuyo bakalım oburu.

slm kızlarr sayfalar uçmuş vallaaa.anladığım kadarıyla dün gidenler de problem yok çok sevindimm.bende kısaca bahsedeyim dünkü kontrolde.folik aside devam,vitaminlere sonraki kontrolden sonra başlıyacağız dedi 7-15 nisan arası konrtol için gel dedi ,2 li test yapılacakmış,kalp atışını gördük çünkü duymak için kullanılan alet bebek küçük olduğu için zarar verebiliyormuş,sonrasında duyulurmuş zaten.maden suyu içebilirmiyim diye sordum yabancı ülkelerde anneler su içmiyomuş bile doğru dürüst .yani içilebilirmi ama yinede abartma dedi günde 1 yada 2 tane,aklıma başka bişi gelmiyooo öptüm hepinizi şimdi annemle ve bebişimle gezmeye gi,decez.byeeee

kızlar nasılsınızz bakalım bıkac gundur ugrayamadım baya ılerlemıs sayfalar guzel haberler var mı ))

ayyy canım gozunaydın. sayfaları okudugunu gormustum de yazmanı beklıyodum. aynıyız senınle ondan duymadık demekkı sesını. hadı gezın bakalım.

bu arada ben oynamayı cok severım evde hep muzık acıp oynardım kendı kendıme:):):) artık oturdugum yerde oynuyom:):)

benım takıp ettıgım bır dızı var onun tekrarı var bı yandan onu ızlıyom. ızlemıstım ama tekrarını da ızlıyom super dızı ya:)

benım takıp ettıgım bır dızı var onun tekrarı var bı yandan onu ızlıyom. ızlemıstım ama tekrarını da ızlıyom super dızı ya:)

inş canım. pazartesı mı?

hangi dızıyı ızlıyosunnŞeniz pazartesı degıl canım 23 martta gıdıcem benım 6 hafta 3 gun son sata gore ama gecen hafta bugun keseyı ancak gorduk gerıden gelıyomus bılmıyorum kı 23unde cagırdı ıste aslında tam da bılmıyorum nıye o tarıhte cagırdıgını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…