gunde sadece 1 litre fazlası yasak
gazda cok var onuda atamıyorum acayıp sıkıstırıyor
canım sana söylemedi mi ne zaman geleceğini.bana 1 ay sonra gel dedi.
tamam canım anladım
oyyy bana da oyle dıcek o zaman pazartesı gununapaılım ıyı olsunlarda.
öle canım iyi olsunlarda...ama bazılarına da 1,5 ay diomuş he sanada öle demesin ohaoldumsmile
o zaman baska doktora gıderım haaaa kızdırmasın benıkaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 valla nasıl geççek bi ay die düşünüorum bendeboshayallersmile
slm kızlarr sayfalar uçmuş vallaaa.anladığım kadarıyla dün gidenler de problem yok çok sevindimm.bende kısaca bahsedeyim dünkü kontrolde.folik aside devam,vitaminlere sonraki kontrolden sonra başlıyacağız dedi 7-15 nisan arası konrtol için gel dedi ,2 li test yapılacakmış,kalp atışını gördük çünkü duymak için kullanılan alet bebek küçük olduğu için zarar verebiliyormuş,sonrasında duyulurmuş zaten.maden suyu içebilirmiyim diye sordum yabancı ülkelerde anneler su içmiyomuş bile doğru dürüst .yani içilebilirmi ama yinede abartma dedi günde 1 yada 2 tane,aklıma başka bişi gelmiyooo öptüm hepinizi şimdi annemle ve bebişimle gezmeye gi,decez.byeeee
kızlar nasılsınızz bakalım bıkac gundur ugrayamadım baya ılerlemıs sayfalar guzel haberler var mı ))
olmaz mı duduu ben gulayse7 kalp atısı gorduk dun:):):)
oooo süper balumm hayırlısı olsun cok sevındım ınsallah darısı benım basımaa olumunekankayizsmile
benım takıp ettıgım bır dızı var onun tekrarı var bı yandan onu ızlıyom. ızlemıstım ama tekrarını da ızlıyom super dızı ya:)
inş canım. pazartesı mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?